Gospodarstvo
Oglas

PREVZEMITE BREZPLAČNO E-KNJIGO: Kako zaslužiti na svetovni borzi

Ljubljana, 19. 11. 2015 06.42 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Trgovanje na svetovni borzi je lahko zelo DOBIČKONOSNO v kolikor veste, kako pravilno izkoristiti priložnosti, katere vam ta trg vsakodnevno omogoča Fortrade.

EKNJIGA
EKNJIGA FOTO: EKNJIGA

Z obzirom na to, da lahko na svetovni borzi trgujete s preko 150 proizvodi, vključno z valutami, zlatom, nafto, surovinami, delnicami in indeksi, z edinstveno možnostjo zaslužka tako takrat, ko cene rastejo, kot takrat ko cene padajo, je ta trg v kratkem času postal absolutni hit na svetu med vlagatelji, ta trend pa se počasi širi tudi pri nas.

Tisto kar je tudi zanimivo in kar prispeva k popularnosti tega načina služenja denarja je to, da svetovni borzi pristopate in na njej trgujete preko interneta, preko vašega računalnika ali pametne naprave, kot je telefona ali tablica, kjerkoli se nahajate, 24 ur na dan, pet dni na teden.

Prevzemite brezplačno e-knjigo in izvedite, kako se vključiti in izkoristiti vsakodnevne priložnosti za zaslužek, katere vam omogoča svetovna borza.

Prevzemite BREZPLAČNO E-KNJIGO tukaj.

Opozorilo o tveganju in izjava o omejitvi odgovornosti

Produkti Contracts for Difference (CFD-ji) so produkti s finančnim vzvodom in predstavljajo visoko stopnjo tveganja za vaš kapital, saj se lahko cene hitro obrnejo proti vam. Izgube lahko presežejo vaše vloge, zato ste lahko primorani opraviti dodatna vplačila. Ti produkti morda niso primerni za vse kliente, zato poskrbite za razumevanje tveganja in poiščite neodvisne nasvete.To gradivo ne predstavlja ponudbe oziroma navajanja k transakcijam v kakšnem koli finančnem instrumentu. Fortrade ne prevzema odgovornosti za kakršno koli uporabo, ki lahko izhaja iz teh izjav, niti za kakršne koli nastale posledice. Podan ni noben prikaz oziroma zagotovilo natančnosti ali celovitosti teh informacij. Posledično osebe, ki ukrepajo v skladu z njimi, delujejo izključno na lastno odgovornost.

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3