Gospodarstvo
Oglas

PREVZEMITE BREZPLAČNIH 50 EUR in začnite s trgovanjem z delnicami Mercedesa

Ljubljana, 29. 08. 2016 10.45 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 3 min

Dieter Zetsche, predsednik odbora direktorjev podjetja Daimler AG (v katerem je tudi Mercedes), je izjavil, da podjetje vstopa v drugo polovico leta 2016 z rekordno prodajo in isto se pričakuje za celotno drugo polovico letošnjega leta. Od začetka julija letos, so cene delnic Daimler AG zrasle za neverjetnih 20%.

Mercedes - 1
Mercedes - 1 FOTO: Mercedes

Fortrade, vsem bralcem 24ur, ponuja brezplačnih 50 EUR za trgovanje na svetovni borzi z delnicami Mercedesa (Daimlerja).

Brezplačnih 50 EUR za trgovanje lahko prevzamete tukaj.

Najmočnejši tekmec Rolls Royce-a in Bentley-a v segmentu luksuznih limuzin, Daimlerjev Maybach, po več desetletnih pričakovanjih, končno vrača udarec.

Mercedes Maybach S600

Mercedes - 2
Mercedes - 2 FOTO: Mercedes

Oblikovan v sodelovanju z Mercedesom, danes del samega Daimlerja, zadnji model - Mercedes-Maybach S600 predstavlja dražjo verzijo že luksuznih limuzin S razreda. Pri tem modelu izstopa povečana medosna razdalja, katera je dodatno razširjena za več kot 20 cm, da bi se zadovoljilo potrebam po večjem udobju zahtevnejših kupcev. Inženirjem Mercedesa je dana težka naloga, da ponudijo največ, oziroma, da ustvarijo in sestavijo najtišjo limuzino na sveto. Izgleda, da jim je to tudi uspelo.

Poleg čudovite zunanjosti in izjemne notranjosti, je mehanika tega avtomobila naravnost impresivna. Ima močan 12-cilindrični motor s 6.000 kubiki, oziroma, 523 konjskih moči in doseže iz točke mirovanja 96km/h v samo 5-ih sekundah. Cena avtomobila, za nekatere naravnost poceni, se giblje od 190.000 ameriških dolarjev naprej.

Brezplačnih 50 EUR za trgovanje lahko prevzamete tukaj.

Vision Mercedes-Maybach 6

Mercedes - 3
Mercedes - 3 FOTO: Mercedes

Daimler pa se ne namerava ustaviti pri tem modelu temveč naprej razvijati ta segment vozil. Podjetje je, v koraku s trendi in pričakovanji tržišča, pred kratkim najavilo nov prototip avtomobila na električni pogon, pod imenom Vision Mercedes-Maybach 6. Motor tega modela ima 750 konjskih moči, oziroma, doseže 96 km/h v pičlih 4-ih sekundah. Cena se še nestrpno pričakuje vendar se neuradno pričakuje, da se bo ta gibala nad 380.000 USD.

Brezplačnih 50 EUR za trgovanje lahko prevzamete tukaj.

Poslovni rezultati Daimlera

Kar se tiče samega poslovanja in poslovnih rezultatov, je Daimler AG v letu 2015 zabeležil rekordno prodajo vozil in podoben trend se nadaljuje tudi v tem letu. V drugem četrtletju tega leta je objavljena 7-odstotna rast prodaje vozil medtem, ko so se skupni prihodki glede na isto četrtletje prejšnjega leta povišali za 3%, na 38,6 milijard evrov. Neto dobiček podjetja v drugem četrtletju letošnjega leta je znašal 2.452 milijard in predstavlja glede na 2.372 milijard iz istega četrtletja prejšnjega leta, 3,4-odstotno rast.

Brezplačnih 50 EUR za trgovanje lahko prevzamete tukaj.

Fortrade Ltd je avtoriziran in reguliran v Veliki Britaniji s strani FCA (Financial Conduct Authority) pod licenco številka 609970.

Produkti Contracts for Difference (CFD-ji) so produkti s finančnim vzvodom in predstavljajo visoko stopnjo tveganja za vaš kapital, saj se lahko cene hitro obrnejo proti vam. Ti produkti morda niso primerni za vse kliente, zato poskrbite za razumevanje tveganja in poiščite neodvisne nasvete.To gradivo ne predstavlja ponudbe oziroma navajanja k transakcijam v kakšnem koli finančnem instrumentu. Izgube lahko presežejo vaše vloge, zato ste lahko primorani opraviti dodatna vplačila. Fortrade ne prevzema odgovornosti za kakršno koli uporabo, ki lahko izhaja iz teh izjav, niti za kakršne koli nastale posledice. Podan ni noben prikaz oziroma zagotovilo natančnosti ali celovitosti teh informacij. Posledično osebe, ki ukrepajo v skladu z njimi, delujejo izključno na lastno odgovornost.

Naročnik oglasa je Lyxor Ltd.

The free online Word to HTML converter lets you compose a clean and tidy HTML code for your website. Please leave this message unchanged or subscribe for a htmlg membership.

  • 8
  • 7
  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1