Gospodarstvo
Oglas

Prevzemite BREZPLAČNIH 50 EUR in trgujte z delnicami BMW

Ljubljana, 19. 09. 2016 06.30 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 3 min

BMW skupina ostaja eden od najboljših proizvajalcev avtomobilov na svetovnem trgu, do leta 2019 se pričakuje povprečna stopnja rasti prodaje v višini 2,27 odstotka. Fortrade, vsem bralcem portala 24ur.com, podarja 50 EUR za trgovanje z delnicami podjetja BMW na svetovni borzi.

 

Fortrade BMW - 1
Fortrade BMW - 1 FOTO: Fortrade BMW
Brezplačnih 50 EUR za trgovanje lahko prevzamete tukaj.

Novitete na trgu vozil na električni pogon

Fortrade BMW - 2
Fortrade BMW - 2 FOTO: Fortrade BMW
Glede na dejstvo, da segment električnih vozil skokovito raste in s tem tudi konkurenca med proizvajalci teh vozil, BMW bliskovito širi ponudbo svojih vozil na električni pogon. Poleg prenovljenega modela BMW i3, kateri je načrtovan za leto 2018, nova paleta električnih vozil vključuje tudi model Mini E, serijo 3 z električnim pogonom in SUV vozilo X4.

Zahvaljujoč uspehu prodaje električnih vozil, BMW v prvi polovici leta 2016 beleži prodajno rast električnih vozil za 87%. Prodaja manjšega, kompaktanejšega vozila X1 se je povišala za 62%. Ameriška agencija za varovanje okolja (United States Environmental Protection Agency) je po obsežnih raziskavah, avgusta letos, potrdila ekološko neoporečnost novih vozil znamke BMW in odobrila prodajo na svojem tržišču.

Brezplačnih 50 EUR za trgovanje s ceno delnic BMW-a lahko prevzamete tukaj.

Rolls Royce Vision Next 100

Fortrade BMW - 3
Fortrade BMW - 3 FOTO: Fortrade BMW
Pričakovanja so velika tudi za prodajo luksuznih vozil Rolls Royce, kateri je v lastništvu korporacije BMW Group. Podobno, kot pri ponudbi vozil BMW, tudi Rolls Royce napoveduje futuristično konceptno vozilo z imenom Vision Next 100. Napovedano vozilo, po slikah sodeč, spominja na luksuzno jahto in je v notranjosti opremljen z luksuzom, ki si ga v običajnih vozilih težko predstavljamo.

Brezplačnih 50 EUR za trgovanje s ceno delnic BMW-a lahko prevzamete tukaj.

Poslovni rezultati podjetja BMW

Fortrade BMW - 4
Fortrade BMW - 4 FOTO: Fortrade BMW

Gledano iz finančnega vidika, vsi podatki kažejo odlično kondicijo tega bavarskega giganta. V prvem četrtletju tekočega leta je bilo objavljeno, da se trend rasti prodaje iz rekordnega leta 2015 nadaljuje tudi v letošnjem letu.

V drugem četrtletju letošnjega leta se je dobiček od prodaje povišal v primerjavi z enakim obdobjem lani za 8%, iz 2,53 na 2,73 milijard EUR. Napovedi prihodkov od prodaje za letošnje leto znašajo 93,92 milijard EUR, kar predstavlja 1.3% rast v primerjavi z lanskim letom. Do leta 2019 pa se pričakuje povprečna stopnja rasti prodaje v višini 2,27%.

Brezplačnih 50 EUR za trgovanje s ceno delnic BMW-a lahko prevzamete tukaj.

Fortrade Ltd je avtoriziran in reguliran v Veliki Britaniji s strani FCA (Financial Conduct Authority) pod licenco številka 609970.

Produkti Contracts for Difference (CFD-ji) so produkti s finančnim vzvodom in predstavljajo visoko stopnjo tveganja za vaš kapital, saj se lahko cene hitro obrnejo proti vam. Ti produkti morda niso primerni za vse kliente, zato poskrbite za razumevanje tveganja in poiščite neodvisne nasvete.To gradivo ne predstavlja ponudbe oziroma navajanja k transakcijam v kakšnem koli finančnem instrumentu. Izgube lahko presežejo vaše vloge, zato ste lahko primorani opraviti dodatna vplačila. Fortrade ne prevzema odgovornosti za kakršno koli uporabo, ki lahko izhaja iz teh izjav, niti za kakršne koli nastale posledice. Podan ni noben prikaz oziroma zagotovilo natančnosti ali celovitosti teh informacij. Posledično osebe, ki ukrepajo v skladu z njimi, delujejo izključno na lastno odgovornost.

Naročnik oglasa je Lyxor Ltd.

Use the free table generator to create the perfect HTML spreadsheets for your website!

  • krovni2
  • PRALNI STROJ
  • SESALNIK
  • ČISTILEC
  • klima
  • tv
  • ura
  • skiro
  • kosilnica
  • krovni