Gospodarstvo
Oglas

PREVZEMITE BREZPLAČNIH 50 EUR in trgujte s cenami delnic Apple-a

Ljubljana, 05. 09. 2016 09.31 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Odkar so se pojavile govorice o novem modelu telefona “iPhone 7”, so cene delnic Apple-a zrasle za približno 19%. Fortrade vsem bralcem 24ur, podarja brezplačnih 50 EUR za trgovanje s cenami delnic Apple-a na svetovni borzi.

Brezplačnih 50 EUR za trgovanje lahko prevzamete tukaj.

Prodaja je v tretjem četrtletju zrasla, že v maju pa je bilo najavljeno, da je imelo podjetje od proizvajalcev “zaplenjeno” med 72 in 78 milijonov aparatov do konca tega leta.

Največja korporativna kazen v zgodovini

Lyxor Ltd - 1
Lyxor Ltd - 1 FOTO: Lyxor Ltd

Nedavna odločitev Evropske Unije - da kaznuje Apple in jim predpiše kazen v višini 14 milijard dolarjev, ki jih mora podjetje plačati Irski, je iz korporativnih okvirjev prešla v izredne novice vseh medijev.

Največja korporativna kazen v zgodovini (ekvivalentna tromesečnemu dobičku Apple-a v letu 2015), je posledica kršenja pravnih pravil EU o državni pomoči. Podjetje Apple je prejemalo neupravičene davčne olajšave za vseh 11 let poslovanja v tej otoški državi - od leta 2003 do leta 2014. Enako zanimiva je bila novica, da se je Republika Irska, na nek način odrekla tem preiskavam.

Brezplačnih 50 EUR za trgovanje s cenami delnic Apple-a lahko prevzamete tukaj.

Lyxor Ltd - 2
Lyxor Ltd - 2 FOTO: Lyxor Ltd

Novi iPhone 7

Zelo zanimiva dogajanja šele sledijo,.... Apple je za sredo 7.septembra najavil predstavitev modela mobilnega telefona “iPhone 7”. Več spominskega prostora, vodoodpornost, vzdržljivejša baterija in večja izbira barv so nekateri aduti novega modela. Model “iPhone 7 

Plus” bo krasila optika z dvojno lečo. Distributerji pričakujejo, da se bo maloprodajna cena novega modela gibala od 700 dolarjev navzgor.

Brezplačnih 50 EUR za trgovanje s cenami delnic Apple-a lahko prevzamete tukaj.

Prihodnost Apple-a

Dogodek 7.septembra, oziroma predstavljena realizacija prodaje, sta ključna za profitabilnost podjetja in rast cene delnic. Delež mobilnih telefonov v prvih treh četrtletjih fiskalnega leta 2016 predstavlja 62% v skupnih prihodkih podjetja. Če je soditi po preteklih izkušnjah bo letošnja jesen za podjetje zelo obetajoča.

Fortrade Ltd je avtoriziran in reguliran v Veliki Britaniji s strani FCA (Financial Conduct Authority) pod licenco številka 609970.

Produkti Contracts for Difference (CFD-ji) so produkti s finančnim vzvodom in predstavljajo visoko stopnjo tveganja za vaš kapital, saj se lahko cene hitro obrnejo proti vam. Ti produkti morda niso primerni za vse kliente, zato poskrbite za razumevanje tveganja in poiščite neodvisne nasvete.To gradivo ne predstavlja ponudbe oziroma navajanja k transakcijam v kakšnem koli finančnem instrumentu. Izgube lahko presežejo vaše vloge, zato ste lahko primorani opraviti dodatna vplačila. Fortrade ne prevzema odgovornosti za kakršno koli uporabo, ki lahko izhaja iz teh izjav, niti za kakršne koli nastale posledice. Podan ni noben prikaz oziroma zagotovilo natančnosti ali celovitosti teh informacij. Posledično osebe, ki ukrepajo v skladu z njimi, delujejo izključno na lastno odgovornost

Naročnik oglasa je Lyxor Ltd.

  • krovni2
  • PRALNI STROJ
  • SESALNIK
  • ČISTILEC
  • klima
  • tv
  • ura
  • skiro
  • kosilnica
  • krovni