Gospodarstvo
Oglas

Prestižne znamke kar do 60 % ceneje!

Ljubljana, 08. 07. 2013 09.27 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 4 min

Začenja se čas razprodaj! Pa veste kam je treba iti, da boste za svoj denar dobili kakovostno blago? Berite naprej!

Podjetje Mencinger
Podjetje Mencinger FOTO:

V času razprodaj je potrebno premisliti kam se bomo odpravili po nakupih. Brezglavo zapravljanje in kupovanje manj kvalitetnega blaga kasneje večkrat obžalujemo. Čas cenejših nakupov je dobro izkoristiti za nakup kvalitetnih kosov garderobe, ki jih potrebujemo in jih bomo lahko nosili preko celega leta. Hkrati je to priložnost, da se odločimo za kakšen prestižen kos, ki si ga sicer drugače ne bi privoščili. Prestižne blagovne znamke vam ponuja podjetje Mencinger iz Lesc na Gorenjskem. Prav v teh dneh so prejeli zadnje kose ženskih in moških hlač BRAX, na katere vas poleg srajc OLYMP, blagovne znamke TUZZI, kopalk SUNFLAIR in perila TRIUMPH, še posebej opozarjamo. Pričakujejo tudi novo pošiljko znamke MURA, RIBKOFF, OLSEN in druge.

Na 400 kvadratnih metrih v dveh etažah, boste našli vse od svečane obleke, do pozamentarije, zaves, rolojev, volne in še marsikaj, saj imajo vedno kakšno prijetno presenečenje za svoje kupce.

Podjetje Mencinger je iz roda v rod neprekinjeno na trgu prisotno že od leta 1897! Prva lastna proizvodnja markiz pa sega v leto 1990! Ni potrebno posebej poudarjati, da jih odlikuje močna tradicija in visoko kvalitetni izdelki, hkrati pa izredno odgovoren odnos do strank. Poslovna odločitev vseh generacij je kvaliteta, najprestižnejše tende, oziroma markize markilux, ki jih podjetje Mencinger v celoti zastopa že 23 let na Slovenskem trgu, so narekovale linijo tekstilnih in konfekcijskih izdelkov, ki jih najdete v njihovi Blagovni hiši v Lescah, v bližini glavne avtobusne in železniške postaje.

Podjetje Mencinger
Podjetje Mencinger FOTO:
Preživeli so vsa viharna obdobja v gospodarstvu in še vedno trdno stojijo s svojo kvaliteto. V svojem trgovskem centru svoje stranke že leta razvajajo s kvalitetnimi evropskimi blagovnimi znamkami oblačil. Večina zadovoljnih strank pa podjetje pozna tudi zaradi njihovih kakovostnih senčil za vrtove, balkone in okna.

Markize Mencinger so sicer senčila, vendar pa hkrati dovolj kavostna in trdna, da ne prepuščajo dežja. Na voljo so v več kot 200 barvnih kombinacijah, zato lahko vsak najde barvno kombinacijo, ki ustreza njegovemu okusu in se odlično prilega izgledu vašega doma. Na voljo so v večih različicah. Odločite se lahko za markize na sklepne roke, ki so univerzalni senčniki za balkone in terase. Visoko kakovostne in funkcionalne, zaradi široke palete platen med katerimi lahko izbirate, pa je lahko vsaka markiza edinstvena. Lahko izberete med kasetnimi, polkasetnimi ali odprtimi, podstekelnimi, trikotnimi in prostostoječimi.

Podjetje Mencinger
Podjetje Mencinger FOTO:
Okenske markize, ki vam jih ponuja podjetje Mencinger pa v vaš dom pričarajo čudovit ambient, pročelju hiše pa dajo privlačen in eleganten videz. Lahko pa se odločite za markizolete, ki so kombinacija navpične in okenske markize z gibljivo ročico. Markizolete so zaradi kakovosti odporne tudi na izredno močan veter.

Podjetje Mencinger
Podjetje Mencinger FOTO:

Če ne veste kako bi zasenčili vaš zimski vrt, vam lahko v podjetju Mencinger ponudijo markize za zimske vrtove, ki zimskemu vrtu dajo pečat elegance in kakovostnega bivanja.
Vendar pa podjetje Mencinger slovi tudi pa kakovostnih rolojih in blagu za zavese. Med prvimi so visoko objektno kvaliteto ponudili gospodinjstvom in se v tem bistveno razlikujejo od podobne ponudbe v Sloveniji.

Pri zavesah vam ponujajo najvišje kakovostno blago z izbranim dizajnom. Ni naključje, da se stranke vračajo k njim in jih priporočajo naprej svojim prijateljem in znancem. Tisti, ki so s podjetjem že sodelovali, vedo, da pri njih poskrbijo tako za kakovostne materiale, montažo in odnos na visokem nivoju.

Podjetje Mencinger
Podjetje Mencinger FOTO:

Če torej želite prijetno senco za vrt, balkon ali zgolj za okno, veste kje je pravi naslov za to.

Podjetje Mencinger v Lescah vam v svojem salonu svetuje pri pravi izbiri za vas. Delovni čas je od 9 do 19, za obisk salona pa je priporočljiva najava na 031/320-118.

Podjetje Mencinger
Podjetje Mencinger FOTO:

Najboljše hranijo za vas v trgovskem centru na Alpski 37 v Lescah. Ravno danes so vsem konfekcijskim oblačilom določili popust na blagajni od 10% do 60%! Ponudba, ki je ne gre spregledati! V široki paleti moške in ženske konfekcije lahko vsak najde primeren kos zase, ki tako kot vse iz njihove hiše slovi po visoki kvaliteti. Tisti, ki ste jih že obiskali, se boste brez dvoma že danes napotili k njim. Če pa jih slučajno še niste; morate jih spoznati in videli boste, da se boste vračali tudi vi.

  • krovni2
  • PRALNI STROJ
  • SESALNIK
  • ČISTILEC
  • klima
  • tv
  • ura
  • skiro
  • kosilnica
  • krovni