Gospodarstvo
Oglas

Poskrbite za varnost svoje družine

Ljubljana, 24. 06. 2014 16.19 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Življenje nas lahko preseneti tudi z manj prijaznimi izkušnjami, ki lahko ogrozijo našo varnost ali varnost naše družine. Takšni dogodki lahko nepričakovano doletijo vsakogar, zato je smiselno pravočasno razmisliti o nezgodnem zavarovanju, sicer lahko svoje najbližje spravimo v velike finančne težave.

Vzajemna
Vzajemna FOTO:

Z družinskim paketom nezgodnega zavarovanja pri Vzajemni boste poskrbeli za celovito finančno varnost svojih najbližjih v primeru najhujšega. Dodatna finančna pomoč Posledice nesreč in nezgod so lahko zelo hude in nam lahko spremenijo življenje in načrte za prihodnost. Za večjo finančno varnost v primeru nezgode ali bolezni lahko poskrbimo z Vzajemninim družinskim nezgodnim zavarovanjem, saj si lahko z izplačano zavarovalnino pokrijemo nepričakovane stroške zdravljenja in zagotovimo kritja, ki so pomembna za zaščito dru-žine. Prednost nezgodnih zavarovanj Vzajemne so visoke zavarovalne vsote za primere, ko zaradi nezgode nastopi trajna invalidnost. Ob tako hudih življenjskih dogodkih nam izplačana zavarovalnina omogoči prilagoditev življenjskih razmer novo nastalim potrebam in olajša življenje naši družini.

Prednosti družinskega nezgodnega Zavarovanja Vzajemna  omogoča, da se v zavarovanje lahko vključijo vsi člani gospodinjske skupnosti ter si zagotovijo varnost celotne družine z eno zavarovalno polico. Poleg tega zavarovanje vključuje kritja, ki so prilagojena posebej za zaščito družin v primeru izgube enega izmed staršev zaradi nezgode:

• družinska renta za desetletno obdobje,

• štipendija za dokončanje šolanja dijakov in študentov za obdobje pet let,

• brezplačno družinsko nezgodno zavarovanje še tri leta po tragičnem dogodku.

Pomembna novost zavarovanja, ki jo Vzajemna nudi svojim zavarovancem v teh težkih trenutkih, je tudi brezplačno svetovanje psihologa in nudenje informacij v primeru trajne invalidnosti. Izbira pravega paketa. Glede na potrebe in finančne zmožnosti vaše družine lahko izbirate med šestimi paketi z različnimi kombinacijami zavarovalnih kritij. Pomembno je vedeti, da v primeru najhujšega, družina pogosto doživi veliko finanč-no izgubo, zato je izbira ustreznih zavarovalnih vsot bistvenega pomena. V okviru družinskega nezgodnega zavarovanja lahko uredite zavarovanje tudi za svoje otroke do 26. leta starosti in starše do dopolnjenega 85. leta, s katerimi živite v skupnem gospodinjstvu. Če imate pri Vzajemni urejeno dopolnilno zdravstveno zavarovanje in druga zavarovanja, boste upravičeni do dodatnega popusta.

Za dodatne informacije in nasvet  se lahko obrnete na Vzajemnine svetovalce v njihovih poslovalnicah ali pokličete na brezplačno telefonsko številko 080 20 60.

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3