Gospodarstvo
Oglas

Poglejte kako lahko kdorkoli trguje z delnicami Appla na svetovni borzi, BREZPLAČNO!

Ljubljana, 17. 05. 2017 06.30 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 3 min

V zadnjih desetih mesecih so delnice Appla zrasle za skoraj 50%, medtem ko je tržna vrednost podjetja prvič presegla 800 milijard dolarjev.

Fortrade
Fortrade FOTO: Fortrade

Vključite se tudi vi na svetovno borzo in trgujte v realnem času s ceno delnice Appla, popolnoma brezplačno. Vse, kar morate storiti je klikniti tukaj, izpolniti kratek obrazec in boste avtomatsko dobili poskusni računa za trgovanje, skupaj z detaljnim vodičem Korak po korak. Preizkusite svoje vlagateljske spretnosti na borzi, morda se v vas skriva novi Warren Buffett ali George Soros.

ALI STE VEDELI: Človek, ki je največ zaslužil na svetovni borzi je George Soros, kateri je v enem dnevu zaslužil neverjetnih milijardo dolarjev.

Pričakovanja pred izzidom novega iPhone-a

Fortrade
Fortrade FOTO: Fortrade

V prvih treh mesecih letošnjega leta je Berkshire Hathaway, podjetje Warren-a Buffett-a, povečalo svoj delež v Applu iz 7,1 milijarde na 19,1 milijarde dolarjev. Znan kot eden najuspešnejših vlagateljev v zgodovini, je Warren Buffett s svojim interesom za to podjetje v veliki meri vplival na druge investitorje in s tem še dodatno spodbudil rast cen delnic.

Vlagatelji tega velikega podjetja so zelo navdušeni nad pričakovanimi uspehi nove generacije iPhona, ki naj bi v skladu s pričakovanji morda dosegel velik uspeh. Ocenjuje se, da bo več kot 300 milijonov uporabnikov kupilo novo napravo.

Prijavite se in poskusite svoje vlagateljske sposobnosti na borzi, tako da trgujete s ceno delnic najbolj dragocenega podjetja na svetu.

ALI STE VEDELI: Na svetovnem trgu lahko trgujete s katere koli točke na planetu, potrebujete le internetno povezavo in računalnik ali mobilni telefon.

3 novi modeli

Fortrade Apple - 2
Fortrade Apple - 2 FOTO: Fortrade Apple

Pričakuje se, da bo še letos Apple lansiral tri nove modele iPhone-a, od katerih bo eden rojstnodnevna izdaja z vrhunskimi funkcijami. Ljudje seznanjeni z delom podjetja verjamejo, da bosta oba modela izboljšana različica trenutnega iPhone 7, tretji pa bi moral biti še popolnoma nov model z novim tipom zaslona, ukrivljenim steklom in izboljšano kamero. Dvojna kamera s hrbtne strani naprave bo verjetno postavljena navpično namesto vodoravno, kar bo izboljšalo kakovost fotografij. Dvojna kamera bo uporabljena tudi spredaj.

Pričnite trgovanje s CFD-ji delnic Apple-a brezplačno. Izpolnite kratek obrazec tukaj.

ALI STE VEDELI: Ali ste vedeli, da je na svetovnem trgu mogoče trgovati, ko cena delnice raste in tudi ko cena delnice pada? Ja, res je. Na svetovnem trgu se ne trguje s fizičnimi opcijami, vendar z njihovo ceno in na podlagi tega se lahko ustvari potencialni dobiček, ko cene delnic rastejo ali kadar cene padajo.

Poslovni podatki Apple-a

Fortrade Apple - 3
Fortrade Apple - 3 FOTO: Fortrade Apple

V začetku maja, je Apple objavil četrtletne prihodke v višini 52,9 milijarde dolarjev. Investitorji so sedaj zelo radovedni i ali bo Apple s trenutno tržno vrednostjo 800 milijard $ prvo podjetje, ki lahko doseže $ 1 bilijon tržne vrednosti.

ALI STE VEDELI: Svetovna borza je odprta za trgovanje 24 ur na dan, 5 dni v tednu.

Fortrade Ltd je avtoriziran in reguliran v Veliki Britaniji s strani FCA (Financial Conduct Authority) pod licenco številka 609970.

Pogodbe o razliki v ceni (CFD) predstavljajo proizvode, ki temeljijo na finančnem vzvodu in imajo visoko raven tveganja za Vaš kapital, ker lahko cene hitro postanejo neugdne za Vas. Svoja sredstva lahko izgubite, vendar ne več kot je bila višina vašega depozita. Ti proizvodi morda ne bodo primerni za vse stranke, zato morate biti prepričani, da ste razumeli tveganja, poiščite pa tudi neodvisen nasvet. To gradivo ni ne ponudba, ne povpraševanje in ne transakcija glede kateregakoli finančnega instrumenta. Fortrade ne sprejme nobene odgovornosti za kakršnokoli uporabo teh komentarjev, pa tudi ne za posledice, ki lahko iz tega izvirajo. Ni nikakršnega zagotovila in ne garancije glede točnosti ali popolnosti teh podatkov. Posledično, vsaka oseba, ki ravna po njih, to dela popolnoma na lastno tveganje.

Naročnik oglasa je Fortrade Ltd.

  • krovni2
  • PRALNI STROJ
  • SESALNIK
  • ČISTILEC
  • klima
  • tv
  • ura
  • skiro
  • kosilnica
  • krovni