Gospodarstvo

Podjetniki telefonirajo drugače

Ljubljana, 05. 11. 2010 06.30 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Mobilni telefon je nepogrešljiv pripomoček vsakega podjetnika, od direktorja do uslužbenca. Zanesljive in cenovno dostopne komunikacije so lahko ključ do uspeha. Biti dosegljiv vedno in povsod, s privilegiji, a tudi dolžnostmi.

Za podjetnike in poslovne uporabnike se bodo še posebej potrudili!
Za podjetnike in poslovne uporabnike se bodo še posebej potrudili! FOTO: iStockphoto
Vse slovenske mobilne operaterje in ponudnike mobilnih storitev smo povprašali, kako s svojo ponudbo poskrbijo za tisti segment uporabnikov, ki praviloma porabijo več, ustvarijo višji mesečni račun, načeloma spadajo tudi med bolj zahtevne stranke ter (upravičeno) pričakujejo, da se jim na ta račun tudi več ponudi in zanje ‘bolje’ poskrbi.

Imajo podjetniki in podjetja res le samo privilegije ali tudi dolžnosti? Vsi po vrsti zatrjujejo, da se za zahtevne stranke, med katere spadajo podjetniki, še posebej potrudijo. Osebni svetovalci bodo poiskali optimalno rešitev, samo poprositi jih je potrebno za nasvet.

Slovenske mobilne operaterje in ponudnike storitev smo pošteno izprašali in pripravili res obsežen pregled storitev in ponudbe, ki je na voljo podjetnikom in bolj zahtevnim strankam. Splača se pregledati različne možnosti, da boste za svoj denar dobili kar največ in ugotovili, kako v poplavi najrazličnejših ponudb izbrati najustreznejšo zase!

svet mobilne telefonije
svet mobilne telefonije FOTO: iStockphoto

  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja

KOMENTARJI (10)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

filipt
05. 11. 2010 14.30
Mobitel se obnaša kot da je ne vem kaj, sem se dost hitro pobral od njih, Simobil nateguje da je groza, sicer majo kar ok pakete, samo ni šans da sem pr njih, sem pa zato že več kot eno leto pri Tušmobilu in je vse super. Zelo napredujejo na vseh področjih in se zares trudijo, paketi so super, telefoni še boljši. Napram Mobitelu in Simobilu so dost bolj ugodni: cenejši vrhunski mobilniki, ugodnejši in transparentnejši paketi, minute veljajo v vsa omrežja in kar je še najbolj pomembno - ni starostnih omejitev.Dejstvo pa je tudi, da ima Tušmobil najbolj razvito in tehnološko omrežje, da ima najboljšo pokritost z UMTS, da ima najhitrejši mobilni internet...
Tomozuki
05. 11. 2010 12.08
Patricks, pri SiMobilu vsaj prilagajo seznam klicev, Mobitel pa to naredi šele na zahtevo. Vsaj meni se je pri njih, po zahtevi izpiska, čudežno popravil račun za 4000 takratnih tolarjev. Prej sem imel konstantno 12.000sit stroškov, potem pa kar naenkrat 8.000sit in tako je šlo tudi vnaprej, dokler nisem šel vstran. Pri SiMobilu sem potem prišel maksimalno na 4.000, kar je še zmeraj za polovico manj, čeprav sem imel več klicev v Mobitelovo omrežje. Zdaj pa itak ne plačam več kot 15€.
bibi266
05. 11. 2010 11.45
MAM PODJTJE IN FORDA PA SEM ZADOVOLJEN
Patrik Sarac
05. 11. 2010 11.45
Mobitel - najboljša rešitev po vsem svetu SiMobil - barabe, ki zaračunavajo storitve kar po svoje TušMobil - Na Norveškem, Danskem, Švedskem, Brazilija, itd. so nekateri ostali brez mobilnih storitev, saj takrat niso imeli roominga podpisanega. In še bi lahko našteval.
alterego
05. 11. 2010 10.44
"Podjetniki telefonirajo drugače" z eno roko držijo mobilca, z drugo volan BMWja ali Audija
xes
05. 11. 2010 10.29
kimg: mobitel ti to pregovorno najbolj zmogljivo omrezje tudi posteno zaracuna, ce smo ze pri tem... zaradi zadnjih podrazitev in zmanjsanja ponudbe v paketih (predvsem prenos podatkov) sem ga tudi zapustil. drugace pa popravek tvojega posta. tusmobil ima svoje omrezje vendar tudi gostuje v mobitelovem po pogodbi nacionalnega gostovanja na podrocjih kjer (se) nima svojih baznih postaj. Na podoben nacin gostuje tudi ponudnik T-2. Vsekakor bi bilo izredno dobrodoslo za uporabnike, da bi se na slovenskem trgu pojavavil se kak "mocan player", naprimer francoski Orange... le takrat bi lahko govorili o neki resni konkurenci med giganti (Mobitel, Vodafone (Simobil), Orange) in manjsimi ostalimi ponudniki kot sta Tusmobil in T-2. Raznih debitelov, izimobilov ne stejem za resne ponudnike, ker nimajo svojega omrezja in torej ne morejo resno konkurirati na trgu velikih.
MrCorleone
05. 11. 2010 09.56
kimg: Drugače je mobitel že od nekdaj imelo najbolj zmogljivo omrežje(ki je lovilo skoraj "povsod"). Pa še to, TušMobil spada pod Mobitel. M-Mobil pa spada pod Simobil :)
vusek
05. 11. 2010 09.53
Kimg...se strinjam, da je Tušmobil res zakon, ga uporabljam že 2 leti in to kar so pa sedaj naredili pri prenosih, kot bi imel računalnik v roki, kjerkoli po Sloveniji
kimg
05. 11. 2010 08.57
tušmobil ima najbolj zmogljivo omrežje, najhitrejši internet kar je najbolj pomembno v današnjem času pri prenosu podatkov. Da si vsepovsod dosegljiv, ne pa samo v mestih in mobilel se tukaj izkaže kot pisarna v malem
grdavs
05. 11. 2010 07.42
Skyp rules po celem poslovnem svetu.