Gospodarstvo
Oglas

Podarimo košček božiča za družine v stiski

Ljubljana, 04. 12. 2014 11.48 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

V dneh, ko se vsak dan prižiga več in več prazničnih lučk, so Facebook in ostala družbena omrežja preplavljena z lepimi fotografijami in dobrimi mislimi.

Merkur - 1
Merkur - 1 FOTO:

Letos pa imajo slovenski uporabniki Facebooka, Twitterja in Instagrama prvič priložnost, da s svojo objavo pomagajo tistim, za katere december ne more biti le pravljičen in topel. Svoji objavi morajo pripisati le »hashtag« #PodariKoščekBožiča.

Merkur, ki je znan po svoji ponudbi praznične dekoracije, je namreč ta december zasnoval edinstveno dobrodelno akcijo. Uporabnikom družbenih omrežij omogoča, da ob deljenju svojih prazničnih vtisov s prijatelji hkrati pomagajo pri zbiranju sredstev za družine v stiski. V Merkurju štejejo vse javno objavljene fotografije ali zapise, ki vključujejo oznako #PodariKoščekBožiča. Ko bo število zbranih objav preseglo številko 1000, bo Merkur Zvezi prijateljem mladine Slovenije podaril darilne kartice v vrednosti 10.000 evrov, kar bo polepšalo praznike 100 družinam v stiski.

Merkur - 3
Merkur - 3 FOTO:

Pridružite se torej preprosti akciji tudi vi. Fotografirajte svoj adventni venček, okraševanje stanovanja, postavljanje novoletne jelke, utrinek s sprehoda po okrašenem središču mesta ali pa kar skodelico dišečega čaja, ki ste ga skuhali za najdražje. Morda navdih najdete v kateri od pravljičnih dežel, ki so spet postavljene v Merkurjevih trgovskih centrih, morda v prvem snegu, ki ga že nestrpno pričakujemo. Lahko pa zgolj zapišete svojo praznično misel.

Merkur - 2
Merkur - 2 FOTO:

Fotografiji ali misli pripišite #PodariKoščekBožiča in objavite na svojem ali Merkurjevem profilu – na Facebooku, Instagramu ali Twitterju. Da bo cilj čim prej dosežen, v objavi označite še tri prijatelje in jih nominirajte, da še oni podarijo svoj košček božiča.

Zbiranje tisoč prazničnih vtisov poteka do 21. decembra. V torek, 23. decembra, bo Merkur darilne kartice v trgovskem centru MERKUR Ljubljana BTC podaril Zvezi prijateljev mladine Slovenije.

Merkur - 4
Merkur - 4 FOTO:

Širite dobro vzdušje, delite lepe vtise in podarite košček božiča tudi vi! Šteje vsaka fotografija ali zapis, ki vključuje oznako #PodariKoščekBožiča.

Merkurjevi profili na družbenih omrežjih:
http://www.facebook.com/MerkurVeseloNaDelo
http://twitter.com/Merkur_sl
http://instagram.com/merkur.trgovina

  • 8
  • 7
  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1