Gospodarstvo

Odpuščeni med bolniško

Ljubljana, 26. 04. 2007 18.08 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min
Avtor
Blaž Jarc
Komentarji
7

Kljub temu, da so delavci Elana na bolniškem dopustu, jih podjetje poziva, naj pridejo po delovne knjižice.



  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou

KOMENTARJI (7)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

predaI
30. 04. 2007 12.55
Malo hecno se mi zdi primerjat prejsne case, ko se ni nic delalo in si imel vse. Danes, ko moras trdo delat, pa imas komaj za cez mesec. Kaj da bi si omislil kaksno stanovanje ali hiso!? Takrat so se ljudje znajdli, vzeli kredite, odplacevali pa se drobiz niso, ker je bila inflacija tako velika. Vse kar so moral naredi, je kupovat na crno nemske marke. Seveda pa ljudje pozabljajo, da so lahko tako delal samo zato, ker se je vse prenasalo na drzavni dolg. Danes ima Slovenija zelo velik dolg in na zalost ima vsak drzavljan svoj delez dolga. Tako moram js danes in jutri odplacevat ta dolg, pa ceprav nisem imel nic od tega denarja. Ja, ljudje so delali zelo malo in veliko uzivali! Js bi si tudi rad na pol zastonj zgradil hiso oz. prakticno zastonj kot je v resnici tudi bilo!
m&k
30. 04. 2007 12.40
Žalostno gledam ta prispevek in si mislim, kaj bo sedaj s temi ljudmi, na drugi strani pa država išče lokacijo ciganom, brezplačno šola njihove otroke itd.itd....Povejte mi prosim, kako naj potem človek ne bo nestrpen, če se dogajajo take krivice...vsi enaki ??? Vsak dan sem bolj žalosten nad razmerami...
Prvo Bore
28. 04. 2007 12.00
Meni se zdi, da je več slaboumnežov po 1991 kot pa prej. Dobil drobiž !!! Valam se po tleh od smeha in škoda , da ne umrem od smeha, ker moram gledati takšne politike. Plača osnovna plača faktor 1 do 5 , če razumete Stalnost v podjetju Minulo delo Delovna doba Dopust Topla malica 30 minut Nadure plačane, ker je bilo preveč dela. Regres in počitniški domovi Stanovanja Namensko varčevanje Sindikalni izleti vsako leto Sindikalni pikniki A sem kaj pozabil ? Meni se zdi, da sem, amoak naj Vam bo za sedaj,kaj pa mislim o vas, pa si svoje mislite. Aja, isto jaz Vam
tllema
27. 04. 2007 12.42
Vprašanje za 24.ur!Zakaj pa ne skenslate komentarjev rdečega pederiljosa Jožajoža!!!!So vam všeč slaboumneži prejšnih oblasti.Toliko o svobodi govora - a ne Jožajoža?
Jožajoža
27. 04. 2007 12.28
saj res.v prejšnem sistemu smo ljudje živeli v šotorih,gozdovih in kraških jamah.brez elektrike,nismo poznali ognja,nismo znali govoriti,pa se pojavi neki JANŠA in zgradi SLOVENIJO , kjer spet ljudje živijo v šotorih,kjer jih ogromno nima elektrike,kjer ljudje ponovno živijo v gozdovih in šotorih in ko ljudje NE SMEJO GOVORITI....
tomi.passion@gmail.com
27. 04. 2007 08.51
b. Dobro jutro, piše se leto 2007. Pa tudi včasih si delal-a samo za partijo, dobila si pa drobiž misleš, da si dobil-a tisto kar ti gre. No, dobila si tisto, kar bi mogla. Sicer pa si v prispevku slišala, da so tudi sindikati tisti, ki ne delajo za ljudi, čeprav ves čas to zatrjujejo. Sindikati so zgolj politično orodje partije, ki je sedaj v opoziciji in se oglasijo samo, ko Kučan tako reče. Milanček pa nič, ker ni volitev letos.
didlos
26. 04. 2007 20.41
ČAS JE, da narod stvari vzame v svoje roke, ker sodstvo, država dela proti nam---OF--OSVOBODILNA FRONTA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!