Gospodarstvo

Ne pustite, da vam odplakne denar!

Ljubljana, 20. 07. 2009 12.03 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min
Avtor
T.C./U.B.
Komentarji
4

Majhne stvari, na katere pogosto sploh ne pomislite, lahko korenito zmanjšajo vaše vsakdanje stroške. Kako lahko preprečite nepotrebno odtekanje vašega težko prigaranega denarja.

Zmanjšajte porabo in prihranite kak evro!
Zmanjšajte porabo in prihranite kak evro! FOTO: Reuters

Marsikdo na vsakem koraku pridno varčuje. V trgovinah, v gostinskih lokalih, avtomobilu … Toda pri tem ni pozoren na kraj, kjer pogosto odteka največ denarja – lasten dom. Če nekoliko pogledate okoli sebe, boste opazili, da lahko z nekaj preprostimi dejanji zmanjšate porabo in prihranite kak evro. Če na hitro pomislite, tovrstni prihranki resda niso omembe vredni, če pa preračunate, kakšen pomen imajo na dolgi rok, pa vsaka poteza, ki jo spremenite, dobi svoj smisel. Predstavljamo vam nekaj nasvetov za varčevanje, ki ne bo vplivali na vaše udobje ali kakovost življenja, bo pa še posebej dolgoročno vplivali na zmanjševanje vaših mesečnih bivalnih stroškov.

Kako prihraniti pri porabi vode in elektrike? Kakšni so triki za optimizacijo tovrstnih prihrankov? Odgovore boste našli na Cekin.si.


 

  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

gameboy
20. 07. 2009 16.08
TO JE PA ŽE RES BOLANO! LJUDJE NAJ BI ŠPARALI, DA BO ELITA LAHKO ZAPRAVLJALA. POGLEJMO MURO IN NASPROTI DRŽAVNI APARAT Z VIŠANJEM PLAČ, PORABO NAD VSO RAZUMNO MEJO IN PLAČEVANJE PROVIZIJ TAJKUNOM IN VELJAKOM!
periot
20. 07. 2009 15.30
nekateri so že bolani tako šparajo recimo pri hrani samo da lahko gredo za par dni na morje da se lahko hvalijo prijateljem dobesedno pa magari tam jejo samo margarino pa kruh dobesedno bolano
jack.the.ripper
20. 07. 2009 14.16
Ja koliko mislite, da s tem privarčuješ? tistih 5 € več naj kar imajo
ziva35
20. 07. 2009 12.50
Ma zoprni ste še s tem, kako naj prišparamo...raje povejte, kako naj ukrepajo proti tistim, ki si polnijo žepe na naš račun.....tega bi bilo veliko za napisati...ali pa pač ne: pred zid....