Gospodarstvo
Oglas

Magnezij je zaveznik našega telesa

Ljubljana, 07. 11. 2011 07.35 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Le malo ljudi se zaveda, kako pomemben element v delovanju našega telesa je magnezij. Strokovnjaki menijo, da ga dnevno potrebujemo od 300 do 500 miligramov. To je na videz majhna količina, vendar ga z vsakodnevno hrano dobimo bistveno manj, kot ga potrebujemo. Na naraven način ga telesu povrnemo z Donatom Mg.

Donat Mg
Donat Mg FOTO:
Kdo potrebuje magnezij?

Magnezij je mineral, ki ga telo nujno potrebuje za svoje delovanje, saj varuje celice pred poškodbami, sodeluje pri proizvodnji energije ter razgradnji ogljikovih hidratov, maščob in beljakovin. Nepogrešljiv je pri uravnavanju celotnega živčnega in mišičnega sistema, za normalno krčenje mišic in ravnotežje elektrolitov v telesu. Pomanjkanju magnezija so izpostavljene odraščajoče osebe, ženske v nosečnosti in vsi, ki se vsakodnevno soočajo z intenzivnimi psihičnimi in fizičnimi napori. Tovrsten način življenja dokazano povečuje potrebe telesa po magneziju, ki ga na učinkovit in varen način povrnemo s pitjem naravne mineralne vode Donat Mg.



Donat Mg
Donat Mg FOTO:

Zakaj ravno Donat Mg?

Ker na najbolj naraven način telesu vrača magnezij. Donat Mg vsebuje več kot 1.000 mg magnezija v enem litru, ki v aktivni in topni obliki takoj vstopi v biokemične procese telesa. Z rednim pitjem Donata Mg se lahko poslovite tudi od prebavnih težav, saj vsebuje hidrogenkarbonat, ki lajša preobilno izločanje želodčne kisline, sulfatni ioni pa vežejo nase velike količine vode, kar spodbuja krčenje ter posledično praznjenje črevesja.

Zaradi bogastva mineralnih snovi je Donat Mg nenadomestljivo naravno poživilo presnove, naše telo pa dodatno bogati z magnezijem in minerali. Naravno mineralno vodo Donat Mg je priporočljivo piti celo življenje, saj poleg naštetih pozitivnih lastnosti skrbi tudi za naše splošno dobro počutje in vitalno življenje. Prisluhnite svojemu telesu in mu privoščite kozarec Donata Mg.

Za več informacij obiščite spletno stran www.donatmg.net.

 

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3