Gospodarstvo
Oglas

Ko gre paket v širni svet

Ljubljana, 10. 05. 2017 06.30 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 3 min

Ko želite s svojim proizvodom osvojiti nov trg ali pa želite ostati aktivni na obstoječih trgih, vam bodo pri DPD Slovenija ponudili pravo rešitev. Podjetje s kakovostnimi storitvami, ki so prijazne uporabniku, nenehno nadgrajuje svojo ponudbo in tako postaja eno najbolj prilagodljivih podjetij na področju paketne distribucije pri nas.

 

Z njihovo storitvijo mednarodnega pošiljanja paketa boste hitro, varno in zanesljivo dosegli kar 230 držav po vsem svetu. Zdi se, da velemesta, kot so New York, Kitajska ali Johannesburg sploh niso več tako daleč! Prav tako pri podjetju nudijo prijazne cene za vse tiste, ki vidite onkraj naših meja. Vse nove stranke podjetja boste za pošiljanje paketa v oddaljeni Hong Kong ali Južno Afriko, če paket tehta do 2 kg, odšteli od 24,9 EUR in 5 EUR več, če se prejemnik nahaja v Avstraliji, ZDA, Kanadi ali na Kitajskem. Za pošiljanje paketa v nekoliko manj oddaljene države, kot so Avstrija, Nemčija, Nizozemska, Luksemburg in Danska boste odšteli od 9,99 EUR, dostava paketa v Češko, Poljsko, Slovaško, Madžarsko, Francijo ali Veliko Britanijo pa stane od 14,99 EUR. Nižja cena, od 6,49 EUR, je na voljo tistim, ki želijo paket poslati prejemniku na Hrvaškem. Zato, da bo uporabniška izkušnja pošiljatelja paketa čim bolj enostavna in prijazna, vam podjetje DPD Slovenija ponuja številne možnosti oddaje paketa, ki ga želite poslati v eno od 230 držav po vsem svetu. Paket lahko tako dostavite do enega od DEPO-jev, ki se nahajajo v Sloveniji (Ljubljana in Maribor) ali pa se kurir oglasi pri vas in prevzame paket.

DPD - 1
DPD - 1 FOTO: DPD
Uspešno poslovno leto, novi izzivi

Da je podjetje DPD Slovenija zanesljiv partner pri pošiljanju paketov in partner, na katerega lahko računate, ko osvajate nove, mednarodne trge, dokazujejo številne storitve po ugodnih in dostopnih cenah, s katerimi vam bodo pomagali pri doseganju vaših ciljev. Da ima podjetje pravo strategijo, dokazuje njihovo poslovanje, ki je stabilno že vrsto let. V preteklem letu so tako v podjetju dostavili rekordnih 2,3 milijona paketov in zabeležili kar 25 % rast prihodkov. Kljub temu, da trg paketne distribucije velja za zelo konkurenčnega, podjetje DPD Slovenija svojo konkurenčnost ohranja z nenehnimi izboljšavami in sodelovanjem zaposlenih.

DPD - 2
DPD - 2 FOTO: DPD

Da je za podjetjem DPD Slovenija resnično uspešno leto, pričajo tudi ostale številke. Število dostavljenih paketov se je v primerjavi z letom 2015 dvignilo za kar 47 %. Podjetje je po dostavi paketov na B2B trgu sicer eno od vodilnih, takšnega položaja pa si želijo tudi na B2C trgu. V lanskem letu jim je to dobro uspelo, saj so na tem segmentu zabeležili kar 45 % rast. Sicer so v letu 2016 dosegli številne mejnike vredne omembe – med najnovejše tako zagotovo spada sodelovanje s spletno trgovino E. Leclerc Drive, kjer bodo poskrbeli za dostavo hrane, tako sveže kot zamrznjene, kar zaenkrat predstavlja prav poseben izziv in unikaten način dostave v Sloveniji. Prav tako velja izpostaviti še sodelovanje z enim od največjih spletnih trgovcev v Sloveniji – Mimovrste, implemetacijo sistema za plačilo dostave paketa s kreditno kartico Mastercard® in Maestro® ter možnost dviga paketa na enem od 312. Petrolovih bencinskih servisov.

Tako enostavno in tako hitro. Za dodatne informacije kontaktirajte podjetje DPD Slovenija, in sicer na izvozakcija@mojdpd.si ali pa pokličite na 01 513 23 00.

DPD - 3
DPD - 3 FOTO: DPD

Naročnik oglasa je DPD

 

  • krovni2
  • PRALNI STROJ
  • SESALNIK
  • ČISTILEC
  • klima
  • tv
  • ura
  • skiro
  • kosilnica
  • krovni