Gospodarstvo
Oglas

Ker si lahko vsak korak obarvamo po svoje …

Ljubljana, 01. 10. 2017 21.13 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Deichmann je predstavil novo kolekcijo obutve in torbic za sezono jesen/zima 2017/2018. S pomočjo plesnih korakov plesalcev Deichmann je prikazal modne zapovedi prihajajoče sezone: modni žamet v različnih barvah, okrasni elementi z rokovskim pridihom, robustnejši videz izbranih kosov, predvsem pa več barv, sijaja, leska in raznolikih vzorcev, ki privabljajo poglede.

Na čudovito dopoldne so na iskrivem plesišču hotela Antiq v centru Ljubljane Deichmann plesalci Artur, Rosana, Leja in Maruša skočili v novo modno sezono, ki jo bodo zaznamovali nezamenljivi visoki škornji, ki segajo nad koleno in nizki škornji s pridihom glamurja, salonarji s koničastim sprednjim delom in ozkimi ali modnimi kockastimi petami, superge s platformo in univerzalni gležnjarji, ki tudi to jesen predstavljajo nepogrešljiv kos v omari. Ljubiteljice bolj izrazitih kosov pa bodo posegle po rokovskih gležnjarjih v črnih odtenkih, ki jih krasijo zakovice, zaponke, rese ali veliki kristalčki, in tako svojemu videzu dodale piko na i. Moški se bodo to sezono navdušeno spogledovali s škornji v puščavskih odtenkih in elegantnejšimi kosi z višjim modelom na vezalke pa tudi modnimi škornji Chelsea.

Deichman - 3
Deichman - 3 FOTO: Deichman

V zaključni del predstavitve modnih trendov za prihajajočo jesen in zimo nas je popeljal zmagovalec šova Slovenija ima talent 2015, plesni virtuoz Jernej Kozan, s katerim je Deichmann posnel vrsto zanimivih plesnih videov, usmerjenih na jesen.

Deichman - 2
Deichman - 2 FOTO: Deichman

Tudi tokrat so zbrane modne poznavalke in poznavalci (modni novinarji in blogerji) ocenjevali predstavljene čevlje in torbic. Med čevlji so jih najbolj navdušili drzni rokovski gležnjarji z zakovicami, na drugo mesto so se zavihteli modri salonarji s tanko peto, tretje mesto pa osvojili žametni nizki škornji z avantgardnim šivom. Med torbicami je največ občudovanja požela elegantna torbica v barvi pudra. Nesporni zmagovalec med predstavljenimi moškimi modeli pa … Chelsea gležnjarji v temno modrem odtenku.

Deichman - 5
Deichman - 5 FOTO: Deichman

Številčno obiskan jesenski brunch je ponovno dokazal priljubljenost znamke Deichmann med modnimi poznavalci in začrtal korak novim jesenskim podvigom.

Naročnik oglasa je Deichmann.

  • 8
  • 7
  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1