Gospodarstvo

Kazen zaradi podražitev?

Ljubljana, 15. 10. 2008 17.58 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min
Avtor
Marko Milenkovič
Komentarji
6

Zaradi usklajevanja pri januarskih podražitvah naj bi varuh konkurence Soršak oglobil vseh pet elektrodistributerjev.


  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja

KOMENTARJI (6)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

sandi101
21. 10. 2008 23.50
Zanimivo, plačujejo kazen od denarja davkoplačevalcev in to neopravičeno in še ta denar bo romal v proračun namesto,da bi naslednji mesec bila položnica za elektriko manjša! Golazen smrdljiva!!!!!!!
nemejugat
21. 10. 2008 23.43
Brez elektrike pač danes ne gre in ljudje jo porabimo čedalje več. Razumem podražitve, saj se vse draži, toda tako izračunavanje na položnicah si lahko privoščijo samo monopolna podjetja. Merilce porabe očitajo enkrat letno nakar mesečno plačujemo neki pavšal. Ko jim želiš mesečno poročat stanje pa si prisiljen v dodatno plačilo nekih stroškov, kot bi bila osnova za plačilo pavšal. V resnici sam opraviš delo ki bi ga morali delavci elektropodjetja. To je tako kot če bi vsakega prvega v mesecu v štacuni plačal 30 kg kruha četudi ga ni bilo v košari, potem pa se konec leta obračuna koliko si ga res nakupil čez leto. Seveda če se je podražil si v minusu. Za podražitve jim pride vsak izgovor prav, mislim pa, da bi še najvišja cena kwh v Evropi za naše distributerje bila kmalu nerentabilna.
ivo55
16. 10. 2008 18.35
BOLJ PRAV BI BILO ČE BI JIM NALOŽIL TAKOJŠNJE VRAČILO DENARJA POTROŠNIKOM!!!
comment123
16. 10. 2008 12.31
MONOPOLISTI,IN, ČE REVEŽ SLUČAJNO ZAMUJA EN MESEC S PLAČILOM SO ŽE NA VRATIH ZA IZKLOP ELEKTRIKE, ZATO DA LAHKO SPULIJO ŠE DODATNIH 50 EVROV,PLAČILNEGA REDA ZA OSTALA PODJETJA PA NI IN ČAKAŠ,ČAKAŠ,IN NE MOREŠ IZKLOPITI NIČ.POTEM PA ŠE NEOPRAVIČENO DRAŽIJO, DA SI POLNIJO SVOJE DEBELE DENARNICE.KJE JE TU KAKŠNA PRAVICA?
Pravilno vendar s tem ne bo nič je le pesek v oči narodu na elektro pa o tem nimajo pojma.
Tajkun Pirc Musar
15. 10. 2008 21.51
v bistvu so lopovi čist povsod....