Gospodarstvo

Kako močno se trese stolček Gašparju Gašparju Mišiču?

Koper, 10. 04. 2014 18.16 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Pred nadzorniki Luke Koper je predlog člana uprave in prvega finančnika družbe Jožeta Jaklina, naj omejijo škodo, ki jo Luki s svojimi odločitvami povzroča Gašpar Gašpar Mišič. Spregovoril je o tem, kako Gašpar Mišič onemogoča normalno delo uprave, ki v taki sestavi ni več sposobna vodenja poslov.

Luka Koper - 2
Luka Koper - 2 FOTO: Miro Majcen

Podrobnosti bo Jože Jaklin jutri najprej razkril nadzornikom, njegovi glavni očitki pa so, da Gašpar Gašpar Mišič seje uprave sklicuje in vodi v nasprotju s poslovnikom, da na sejah preklinja, povzroča nepotrebne odvetniške stroške. Očita mu sklepanje spornih svetovalnih pogodb, spornih poravnav z zaposlenimi, ki jim je bila odvzeta funkcija ali prekinjeno delovno razmerje, in celo potratna službena potovanja na Florido, so poročali v oddaji SVET.

Telefon prve nadzornice Luke Alenke Žnidaršič Kranjc, kot so še poročali, danes zvonil v prazno. Gašpar Mišič pa v svojem slogu odgovarja, da bo jutri zamenjan samo, če koga motijo njegovi odlični poslovni rezultati. Neresnic in intrig pa da ne želi komentirati.  

Razrešitve ni na dnevnem redu

Nadzorniki našega edinega pristanišča se bodo sicer sestali jutri dopoldne, razrešitve predsednika uprave Gašparja Gašparja Mišiča, ki so ga doslej že dvakrat poskušali rušiti, pa ni na uradnem dnevnem redu.

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

lila2140
11. 04. 2014 06.39
+2
Saj nimam nič dobrega o 2x Gašparju, pa vendar... Če bi nadzorniki kaj delali že do sedaj, sploh v tako situacijo ne bi prišli. Tako gre ta za boj tatu proti tatovom, kar mi je pa čisto vseeno. Okradena boma tako ali tako.
Biofanatik
11. 04. 2014 04.10
Za tazga klopa še niso pogruntal repelenta, bo treba kakšno drugo metodo usekat!
aghr
11. 04. 2014 02.18
+2
Za enkrat še ni videti zelo grozno, čez kakšno leto ali dve pa bodo že množični protesti delavcev Luke Koper, lahko bo sledil celo stečaj Luke Koper. Kriminalci so na stolčkih.
binmister
10. 04. 2014 19.43
+7
Od prvega dne zaposlitve so vsi mediji poročali da se Mišiču trese stolček a on je še vedno na njem in bo seveda dokler bo on hotel