Gospodarstvo
Oglas

Kaj morate storiti, da vas bo pričakal prijetno hladen dom?

Ljubljana, 06. 07. 2015 06.30 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min
Avtor
Kaza Sistemi
Komentarji
0

Poletje je končno tu, z njim pa tudi neznosna vročina. Če želite vstopiti v prijetno ohlajen dom ali poslovne prostore si pravočasno priskrbite najsodobnejšo klima napravo z Wifi upravljanjem.

Izberite pravo klima napravo!

Pri nakupu klima naprave bodite pozorni predvsem na prostor za katerega predvidevate ogrevanje in na vaše potrebe, torej ali želite prostor le hladiti oziroma ogrevati ali oboje. Pri izbiri klima naprav bodite pozorni predvsem na obliko prostorov, možnosti namestitve, razporeditev same opreme in na to, kje se največkrat v prostorih zadržujete. Za prilagoditev različnim prostorskim potrebam so na voljo stenske, talne, profesionalne, kanalske in kasetne klima naprave v enojni in multi-split izvedbi, kjer na eno zunanjo enoto priključimo več notranjih enot različnih moči. V poletnih vročinski valih pa je poleg hlajenja bistvo klima naprav tudi razvlaževanje zraka.

Klime Kaza - 4
Klime Kaza - 4 FOTO: Klime Kaza

Poskrbite za hladen dom že s poti iz službe ali počitnic!

Zahvaljujoč novi funkciji Wi-Fi boste lahko vašo klima napravo upravljali s pametnim telefonom od kjerkoli, s poti iz službe ali morebiti s poti iz zasluženih počitnic. Za spremljanje in spreminjanje nastavitev vaše klima naprave ali morebiten vklop specifičnih funkcij (npr. vklopimo le funkcijo razvlaževanja hiše) potrebujete le brezžično internetno povezavo. Nekatere naprave že imajo vgrajene vmesnike pri drugih pa se ga lahko vgradi naknadno, informacije o pravilni uporabi pa vam bomo predstavili ob sami montaži.

Klime Kaza - 3
Klime Kaza - 3 FOTO: Klime Kaza

Kako do prave klime?

V podjetju Kaza sistemi d. o. o. zastopamo klima naprave priznanih blagovnih znamk, saj vam želimo ponuditi pravo klima napravo za vaš dom. Za montažo le te vam bodo na voljo naši strokovno usposobljeni monterji, na katere se boste lahko zanesli tudi ob rednem letnem vzdrževanju in izrednih servisnih dogodkih.

SUPER AKCIJA:

Prvi trije kupci bodo ob nakupu klime pri podjetu Kaza Sistemi prejeli BREZPLAČNO MONTAŽO. Preverite ponudbo na spletni strani www.kaza-sistemi.si oziroma pošljite povpraševanje na
info@kaza-sistemi.si.

Povrhu bomo vsem, ki bodo povpraševali svetovali in pomagali pri izbiri prave klime.

 

Klime Kaza - 2
Klime Kaza - 2 FOTO: Klime Kaza

Za vsa morebitna vprašanja in morebitna povpraševanja o določeni klima napravi nas pokličite ali obiščite našo novo spletno stran kaza-sistemi.si

Kaza sistemi d.o.o.

Telefon: 041 326 410

Stran: www.kaza-sistemi.si

Klime Kaza - 1
Klime Kaza - 1 FOTO: Klime Kaza
  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3