Tuja scena
Oglas

Izboljšajte svoj pogled na svet s pravimi kontaktnimi lečami

Ljubljana, 30. 08. 2012 08.06 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Če so tudi vam očala včasih v napoto, hkrati pa si želite popoln vid, si preberite nekaj kratkih nasvetov optike Auer za prijetno in enostavno uporabo kontaktnih leč.

(Foto: arhiv naročnika)
(Foto: arhiv naročnika) FOTO:

(Foto: arhiv naročnika)
(Foto: arhiv naročnika) FOTO:
Leče si lahko naročite kar preko spleta – enostavno in ugodno

Najprej morate izbrati vrsto kontaktnih leč, ki je najbolj primerna za vaše oko in tip okvare vašega vida. Zato morate ob svojem prvem srečanju z lečami nujno opraviti pregled pri okulistu. Ko si enkrat z njegovo pomočjo izberete ustrezne leče in vas ta nauči, kako se jih vstavlja, odstranjuje in neguje, je njihova uporaba povsem enostavna. Optika Auer pa vam omogoča tudi enostavno nabavo, kar iz domačega naslanjača. Naročite jih lahko preko njihove spletne trgovine Vsezaoči, kjer so vam na enem mestu po ugodnih cenah na voljo vse najbolj priznane znamke kontaktnih leč, kot npr. Johnson&Johnson, Carl Zeiss, Ciba Vision, Acuvue, Purevision, Air Optix in še mnoge druge. Med bogato ponudbo spletne trgovine Vsezaoci.si najdete naslednje kontaktne leče: dnevne, 14 – dnevne, mesečne, cilindrične, barvne in nekatere posebne leče ter različne vrste tekočin za čiščenje. Če bo vaše naročilo preseglo vrednost 25 EUR, vam bodo naročeno blago na dom dostavili brezplačno.

Na kaj morate biti pozorni pri uporabi leč

(Foto: arhiv naročnika)
(Foto: arhiv naročnika) FOTO:

Ko opravite pregled, dobite ustrezne leče za svoje oko in postanete njihov redni uporabnik, vam ostane le še skrb za to, da vam nošenje leč ne bo povzročilo vnetja ali drugih težav z očmi. Zato morate pred vsako uporabo poskrbeti za higieno rok in seveda tudi za higieno samih leč. Očistiti jih morate pred vsako ponovno uporabo, in to samo s tekočino za čiščenje leč, nikakor pa ne z vodo ali slino. Vsakič, ko odprete novo tekočino, ne pozabite zamenjati tudi shranjevalne posodice. Možnost neželenih očesnih sprememb, povezanih z nošenjem leč, lahko zmanjšate tudi tako, da se izognete spanju in kopanju z lečami ter vstavljanju v naličene oči. Zelo pomembno je tudi, da leče vedno zamenjate takoj, ko preteče njihov predvideni rok uporabe. Nove si lahko takrat enostavno in hitro naročite v spletni trgovini vsezaoci.si.
Če boste upoštevali zgornje nasvete in obenem redno hodili na kontrole k okulistu, boste zagotovo lahko uživali v svobodi nošenja kontaktnih leč.

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3