Gospodarstvo
Oglas

Imej-lastno-ložo-v-milanski-Scali zmagovalec

Ljubljana, 15. 11. 2017 14.04 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Zakaj Slovenci tako radi hodimo v hribe? Vsak med nami bi verjetno na to vprašanje odgovoril drugače. Eden od razlogov je zagotovo ta, da nas hoja v hrib nemudoma prestavi nazaj vase. Ko hodimo navkreber, dnevne nevšečnosti preprosto pustimo v dolini. Na vrh pridemo nasmejani.

To soboto je Šmarna gora dodatno navdušila svoje zveste obiskovalce. Z vrha so se proti dolini razlegali zvoki vrhunskega opernega doživetja. Radovedni planinci so se slede čudovitemu sopranu vzpenjali proti vrhu. Tam jih je pričakala navdihujoča Nataša Zupan – na odru z najlepšo scenografijo – Šmarno goro.

Vikinglotto - 3
Vikinglotto - 3 FOTO: Vikinglotto

Krasno, nenavadno operno doživetje na Šmarni gori je le eden od dogodkov, ki spremljajo vstop in začetke Vikinglotta v Sloveniji. Kot je namigoval napis Imej-lastno-ložo-v-milanski-Scali zmagovalec, nam Vikinglotto prinaša priložnost, da si izpolnimo vse svoje največje želje!

Vikinglotto - 5
Vikinglotto - 5 FOTO: Vikinglotto

Vikinglotto je že tu – izberite, kateri tip zmagovalca želite biti!

Prvo žrebanje v novi igri, v katerem bo sodelovala tudi Loterija Slovenije, bo že to sredo, 15. novembra, ko bo v skladu za Viking 35 milijonov €. Si bo prvi slovenski zmagovalec Vikinglotta privoščil kar zakup lože v operi ali kaj drugega, tega res še ne moremo vedeti. Vragolije Vikinglotta, novosti in žrebanja pa lahko spremljate na FB strani Vikinglotta in vikinglotto.si.

Vikinglotto - 2
Vikinglotto - 2 FOTO: Vikinglotto

Vikinglotto je igra na srečo, ki jo od leta 1993 igrajo Norvežani, Švedi, Danci, Islandci, Finci, Litovci, Latvijci in Estonci. Žrebanja potekajo vsako sredo zvečer na Norveškem, v skladu za glavni dobitek Viking je vsak teden najmanj 3 in največ 35 milijonov evrov.

Vikinglotto - 1
Vikinglotto - 1 FOTO: Vikinglotto

 Naročnik oglasa je Loterija Slovenije.

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3