Domača scena
Oglas

Hartman: Vse za glasbo in o glasbi

Ljubljana, 27. 08. 2012 09.15 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

September je pred vrati in z njim začetek novega šolskega leta, tudi glasbenega. Vas zanima, kam se najbolj splača po nova glasbila, notno literaturo in ostale glasbene pripomočke?

Bogata izbira, najvišja kakovost in najnižje cene

Če je to kombinacija, ki jo iščete pri nakupu glasbil in glasbene opreme, je za vas pravi naslov Hartman - vodilna glasbena trgovina v Sloveniji. Na njihovih policah blestijo le največja mednarodna imena iz sveta glasbil in glasbene opreme, kot so Yamaha, Gibson, Epiphone, Proel in druga. Mnoga med njimi so podjetju Hartman zaupala celo ekskluzivno zastopstvo za Slovenijo, zato ni razloga, da mu ne bi zaupali tudi sami.

Hartman ponuja bogato izbiro glasbil, glasbene opreme in notne literature za glasbene šole. (Foto: arhiv naročnika)
Hartman ponuja bogato izbiro glasbil, glasbene opreme in notne literature za glasbene šole. (Foto: arhiv naročnika) FOTO:
Kljub vrhunski ponudbi se pri Hartmanu vedno trudijo ohraniti najnižje cene na slovenskem trgu. Če boste drugje našli isti izdelek po nižji ceni, obljubljajo, da se ga bodo potrudili tudi sami ponuditi po isti. Zato prav nič ne preseneča, da ima Hartman ogromno zvestih in zadovoljnih kupcev, tako med slovenskimi glasbenimi šolami, orkestri in studii, kot tudi med skupinami in individualnimi glasbeniki.

Vse za glasbenike in ljubitelje glasbe

Med 40.000 različnimi artikli, ki jih ponuja Hartman, poleg pestrega programa glasbil, ki zajema kitare, godala, pihala, trobila in klaviature, najdete tudi studijsko opremo, ozvočenja, notno literaturo za glasbene šole, CD-je in DVD-je ter množico drobnih pripomočkov za glasbenike in ljubitelje glasbe.
V trgovinah Hartman najdete 40.000 različnih artiklov za glasbenike in ljubitelje glasbe. (Foto: arhiv naročnika)
V trgovinah Hartman najdete 40.000 različnih artiklov za glasbenike in ljubitelje glasbe. (Foto: arhiv naročnika) FOTO:

Trgovine Hartman vas z vso svojo bogato ponudbo in glasbeno podkovanim osebjem, ki vam bo prijazno pomagalo z dragocenimi nasveti, pričakujejo v Ljubljani, Mariboru in Murski Soboti. Svoj najlubši izdelek pa si lahko izberete tudi v njihovi spletni trgovini: www.hartman.si. Ob naročilu v vrednosti nad 50 evrov, vam bodo blago celo brezplačno dostavili na dom.

  • 8
  • 7
  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1