Gospodarstvo

FOTO in VIDEO: Poslovneži izkoristili svetovno prvenstvo za sklepanje novih vezi

Pariz, 27. 01. 2017 15.48 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min
Avtor
Matic Flajšman
Komentarji
0

Šport in poslovni svet gresta pogosto z roko v roki. Tako so dogodki, kot je svetovno rokometno prvenstvo v Franciji, kot naročeni za sklepanje novih poslovnih vezi. Vodstvo Rokometne zveze Slovenije je v Parizu zato pripravilo poslovno-športno konferenco, ki se je je udeležil tudi eden najvplivnejših mož v rokometnem svetu.

Začelo se je s poslovnim druženjem med svetovnim prvenstvom v Katarju, nadaljevalo s športno-poslovnim druženjem na olimpijskih igrah v Riu de Janeiru, 'tradicijo' usklajevanja gospodarstva in športa pa želijo odgovorni pri Rokometni zvezi Slovenije nadaljevati. Vodstvo zveze je v sklopu svetovnega prvenstva, ki se odvija v Franciji, tako pripravilo poslovno-športno konferenco.

Povezovanje v teh časih vsekakor ne škodi, če se ponudi priložnost, kot je zadnja v Franciji, da povabljence sprejme v svojo rezidenco slovenski veleposlanik v Franciji Andrej Slapničar, pa je to vsekakor priložnost za sklepanje novih poslovnih vezi.

Slapničar priznava, da je izjemno vesel tako visokega športnega obiska, po drugi strani pa se ne zgodi vsak dan, da je na dogodku prisoten eden najvplivnejših mož v rokometnem svetu, predsednik Francoske rokometne zveze Joel Delplanque. "Verjamem, da se bomo vsi skupaj še enkrat srečali v nedeljo, na zmagovalnem odru, kjer boste imeli okrog vratu bronaste medalje," je med drugim v slavnostnem govoru dejal najvišji francoski rokometni funkcionar.

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.