Gospodarstvo

FOTO: Nescafé s 'kapljo' cilja na nagrado Red dot

Ljubljana, 10. 09. 2015 14.23 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Da so kavni avtomati lahko ne samo tehnološko napredni, temveč tudi oblikovno dovršeni je v Ljubljani dokazal Nescafé. Z novim avtomatom Dolce Gusto Drop so namreč izdelali avtomat, s katerim odkrito naskakujejo oblikovalske nagrade.

Drop z minimalističnim dizajnom, ki ga je navdihnila kapljica kave, zagotavlja visoko dovršenost pri pripravi toplih in hladnih napitkov. Vanj se bodo zaljubili ljudje s stilom, tisti, ki si želijo popolnih trenutkov ob doma pripravljenih skodelicah kave.

Med prvimi pri nas sta nov avtomat preizkusili televizijska voditeljica Tjaša Kokalj in blogerka Manja Ujčič Zrimšek.
Med prvimi pri nas sta nov avtomat preizkusili televizijska voditeljica Tjaša Kokalj in blogerka Manja Ujčič Zrimšek. FOTO: Damjan Žibert

Zato so se pred lansiranjem kavnega aparata Drop na slovensko tržišče odločili, da novi kavni avtomat in novi okus Café Au Lait, skupaj z drugimi napitki, preizkusita poznavalka blagovne znamke Tjaša Kokalj in blogerka Manja Ujčič Zrimšek, ki se je s tovrstnim pripravljanjem kave doma srečala prvič. "Priznam, da je pripravljanje kave moj ritual večkrat na dan in prvi požirek zame pomeni zmeraj nov užitek. Circolo, Mini Me, zdaj pa Drop, ki je moj tretji kavni avtomat Nescafé Dolce Gusto. Zdi se, da brez njih ne morem. Okusi pa, vsak je nekaj posebnega, na novo pa sem zaljubljena v Café Au Lait," je povedala televizijska voditeljica, manekenka in blogerka Tjaša Kokalj.

Vodja blagovne znamke Nescafé Dolce Gusto Barbara Ahčin dodaja: "Na voljo je polna paleta napitkov, od vrhunskega espressa do poslastice kot je Café Au Lait. V kavnih kapsulah, ki zagotavljajo svežino okusa in moč arome, so le najboljša kavna zrna Arabice. Sicer pa je Nescafé Dolce Gusto zaprt sistem za pripravo napitkov in edini, ki omogoča pripravo različnih vrst toplih kot hladnih napitkov."

Oblikovalci so navdih za nov avtomat dobili pri kapljici kave.
Oblikovalci so navdih za nov avtomat dobili pri kapljici kave. FOTO: Damjan Žibert

Kavni avtomat Drop je mojstrovina revolucionarne tehnologije in avantgardnega dizajna podjetja Groupe SEB in blagovne znamke Krups, široko paleto kapsul za napitke pa skrbno razvija Nestlé, ki popolnoma razume pomen popolnosti okusov še tako zahtevnih ljubiteljev kave. Znamki bosta prihodnje leto praznovali že desetletnico sodelovanja.

"Eleganten dizajn avtomata Drop, ki je na voljo v treh atraktivnih barvah, ljubiteljem kave omogoča, da ga postavijo praktično kjerkoli. Tehnična dovršenost pa se izkaže pri pripravi, ko avtomat med drugim poskrbi za ravno pravo mero kave, mleka ali drugih napitkov," je povedala Romana Kancler iz skupine SEB, proizvajalca malih gospodinjskih aparatov Krups.

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

SleepyHollow
10. 09. 2015 19.17
+11
Res ne razumem kdo je ves ta folk. Vsi znani obrazi a meni noben ni znan. Ne vem s cem se vsi ti tezko experti in svetovalci prezivljajo v sloveniji, a je res toliko ljudi ki jim placajo za njihovo nasvete in postavljanje pred kamerami res ne vem.
valjhunsinkajtimara
10. 09. 2015 16.55
+10
Kaj se tu reklamira koklja, x wannabe blogerka ali kavni autumay
ONniON
10. 09. 2015 15.14
+5
poluks25
10. 09. 2015 15.02
+19
clanek govori o kavnem aparatu i niti ene slike kavnega aprata..... (na tistih dveh kjer ga zakrivajo ljudje ne steje....)