Gospodarstvo
Oglas

Finančni dogodek leta, ki ga ne smete zamuditi

Ljubljana, 08. 05. 2014 06.06 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Portal Finančni Trgi v sodelovanju z Numerico Partnerji, družba za upravljanje, in medijskem partnerjem Siol.net v torek, 13. maja 2014 ob 18. uri organizira ekskluziven finančni dogodek pomladi 2014, ki se bo odvijal na Gospodarski zbornici Slovenije v Ljubljani.

Na okrogli mizi se bomo z Rado Pezdirjem, Igor Erkerjem in Mitja Madonom pogovarjali o:
- varnosti depozitov na bankah in njihovi (padajoči) donosnosti
- alternativnih naložbah
- (pre)zadolženosti nacionalnega gospodarstva in reševanju slovenskih podjetij
- vzdržnosti servisiranja obstoječega državnega dolga

BREZPLAČNO SE PRIJAVI ZDAJ …
(kliknite in izpolnite e-prijavnico, če si želite rezervirati prosto mesto)

Zakaj preprosto morate obiskati ta dogodek? 

Osrednji del dogodka bo v znamenju premierne predstavitve investicijske strategije FT Quant

Gre za strategijo, ki glede na napredne metode investiranja ponuja najboljše naložbe, ki bodo v prihodnje prinesle visoke donose z relativno nizkim tveganjem. Metode in kvantitativni modeli, ki delujejo v ozadju te strategije, pa omogočajo izbor najbolj primernih naložb, ki so finančno stabilna, imajo visoko rast dobičkov ter so na borzi relativno podcenjena in tako ponujajo visoke pričakovane donose.

Več o sami strategiji in njeni uspešnosti pa izveste v živo na samem dogodku, 13. maja 2014 ob 18h na Gospodarski zbornici Slovenije.

Investicijska strategija FT Quant je plod dolgoletnih analiz in raziskav družbe Numerica Partnerji. Gre za priznano slovensko družbo za upravljanje, del velike finančne skupine Aquila, ki je ena izmed največjih nemških družb za upravljanje oziroma ena izmed večjih družb za upravljanje alternativnih skladov v Evropi. 

Družba, ki ima sedež v Hamburgu, upravlja preko 7 milijard evrov premoženja. Več kot 250 specialistov v oddelkih v Hamburgu, Zurichu, Frankfurtu, Londonu in Singapurju skrbi, da so skladi Aquile v samem vrhu med konkurenčnimi ponudniki.

Kdo vam bo predstavil strategijo FT Quant?

Luka in Klemen
Luka in Klemen FOTO:

Klemen Furlan, glavni upravljavec pri investicijski strategiji FT Quant, je dolgoletni uspešni trgovec na terminskih in delniških trgih, lastnik investicijskega in izobraževalnega podjetja in portala Finančni trgi, hkrati pa je tudi predsednik Društva Finančnikov Slovenije. Klemen je prvi in največji posamični investitor v skladu, ki ga tudi sam upravlja.  

Luka Gubo, glavni analitik investicijske strategije FT Quant, je dolgoletni glavni analitik pri podjetju Finančni trgi in je s svojimi izkušnjami vpet v kvantitativno ekipo skupine Aquila. Njegovo znanje in vrhunsko kvantitativno zaledje Aquile so ključnega pomena za uspeh investicijske strategije FT Quant.

Ne zamudi te enkratne priložnosti za obisk finančnega dogodka leta: BREZPLAČNO SE PRIJAVI ZDAJ (klik) …

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3