Gospodarstvo

Dober oglas zlahka proda prav vse!

Ljubljana, 13. 12. 2009 17.15 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Stvari, ki se vam valjajo po domu in na katerih se nabira prah, lahko prodate in ob tem še kaj zaslužite. Portalov z malimi oglasi je ogromno, zato je pomembno napisati dober oglas, ki bo drugačen od številnih drugih.

Največja trgovina na svetu je internet!
Največja trgovina na svetu je internet! FOTO:

Pritegniti je potrebno pozornosti in prepričati možnega kupca, da bo iz množice oglasov izbral ravno vašega! Ne prezrite nekaj majhnih, vendar zelo pomembnih dejstev, da oplemenitite svoj družinski proračun in hkrati počistite podstrešje.

Na kratko, vendar natančno opišite, kaj prodajate. Naštejte lastnosti predmeta, ki ga prodajate, najbolje po alinejah. Dolgih 'klobasarij' nihče ne bere in če v prvem ali drugem stavku ne boste pritegnili kupčeve pozornosti, je priložnost za vas izgubljena.

Spletni oglasni portali praviloma zahtevajo registracijo uporabnika. Izogibajte se 'umetniškim' imenom, kot so 'mala roža mamina', 'spiderman', 'mucamaca', 'I-AM-THE-KING', ker vas nihče ne bo jemal resno. Uporabljajte pravo ime, ki je lahko vaše ali izmišljeno. Vsekakor bo 'Janezu Novaku' uspelo prej prodati televizor, kot če bi ga prodajal 'Master of the Universe'.

A ni dovolj, da smo jasni in kredibilni, potrebno je biti tudi dosegljiv, ponuditi več, pa čeprav so 'dodatki' že všteti v ceno. Pokažite vse, predstavite blago in preverite, kako ste lahko najugodnejši in kako boste čim prej uspešno sklenili prodajo.

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (6)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Sweet_Cocaine
14. 12. 2009 11.08
Sin uci fotra, kak se otroci delajo.
slash7
13. 12. 2009 22.10
Dober dan! Jaz pa prodajam malo rabljene kondome,moje "umetniško" ime pa je stiffmaister!
markeljc
13. 12. 2009 21.54
prodajo se samo stvari ki so iskane. na ostalem se pa še vedno nabira prah
TOTALEN_KURAC
13. 12. 2009 18.17
No ta z pravim imenom je lovska, in ce velja pri tistih, ki na to kaj dajo, naj te in oni odprejo kredibilno trgovino in tam kupujejo. V modernih spletnih trgovinah se ponavadi ravno pripeti, da kupimo ravno od mucamace ali Master of universe-a. Saj Janez Novak tudi ni ravno kredibilno ime, NA SPLETU! Ocitno sem jaz avtorju tega clanka veliko bolj kredibilen z svojim se-kako-pravim imenom, kot kdorkoli drugi na tej spletni strani.
534bgb
13. 12. 2009 18.05
.MALE OGLASE PREGLEDUJE LE PEŠČICA OSEB. NA STVAREH KI SE NABIRA PRAH SE BO ŠE DALJE NABIRAL PRAH.
bostjan@kocevje.com
13. 12. 2009 17.59
no pa probejmo tle: iščem punco, mlado, sočno, blont, joškasto po možnosti