Gospodarstvo
Oglas

Do najcenejše elektrike hitro in enostavno!

Ljubljana, 23. 12. 2010 07.00 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

V petih minutah do najcenejše elektrike. Poleg tega pa bo prvi račun pri GEN-I znašal le en evro.

Poceni elektrika
Poceni elektrika FOTO:

»Naše stranke imajo povprečni mesečni račun 54 evrov. Prvi mesec novi odjemalci, ki bodo prestopili h GEN-I do 31. 12. 2010, dobijo račun samo za en evro. To pomeni 53 evrov povprečnega prihranka že prvi mesec,« je pojasnil dr. Robert Golob, predsednik uprave GEN-I, trgovanje in prodaja električne energije, in dodal, da »je najbolj pametno, če si vsak za svoje gospodinjstvo naredi primerjavo med sedanjo ceno in ceno pri GEN-I.«

Kako ugotoviti, kateri dobavitelj električne energije se najbolj splača?


Na brezplačni številki 080 15 58 bodo to za vas z veseljem storili. Le poiščite vaš zadnji račun za elektriko in pokličite. Splača pa se preveriti tudi na primerjalniku cen Agencije Republike Slovenije za energijo na agen-rs.si.

Lahko preklopim na GEN-I ne glede na to, v kateri občini sem?


Seveda, GEN-I popolnoma nemoteno in zanesljivo dobavlja električno energijo po celi Sloveniji, je pa tudi mednarodni trgovec, ki deluje na 14 tujih trgih od Dunaja do Aten.

Je ob zamenjavi dobavitelja možna kakšna motnja v dobavi ali prekinitev dobave?

Nikakor ne. Na GEN-I preklopite brez težav in nikjer, razen na računu, ki bo nižji, se vam ne bo poznalo, da imate novega dobavitelja.

Kakšen je postopek menjave? Kaj moram storiti?


Zamenjava je popolnoma preprosta in vam vzame pet minut. Poiščite zadnji račun za elektriko, pokličite na 080 15 58 ali oddajte obrazec na pocenielektrika.si. Čez čas boste prejeli v podpis pogodbo in s tem je zamenjava z vaše strani končana.

Ali bo po novem letu GEN-I še vedno najugodnejši dobavitelj?


Cene za leto 2011 so že objavljene na spletnih straneh pocenielektrika.si in bodo vsekakor zelo ugodne. »GEN-I svojim strankam zagotavlja, da bomo še naprej ugodni in pregledni, brez zapletenih paketnih ponudb in dodatnih stroškov za storitve, kot so izdajanje položnic, sprememba števčnega stanja in podobno,« poudarja dr. Golob.

Izkoristite izjemno priložnost in si še danes zagotovite cenejšo elektriko na pocenielektrika.si.

VIDEO
 

  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja