Gospodarstvo
Oglas

Amazonovi droni: Prihodnost in priložnost za zaslužek

Ljubljana, 02. 08. 2016 06.30 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Amazon je sklenil sodelovanje z vlado Velike Britanije, glede projekta testiranja dronov za dostavo paketov. Pred sklenitvijo sodelovanja z Veliko Britanijo je Amazon, teastiranje dronov opravil tudi v Kanadi in na Nizozemskem.

Amazon
Amazon FOTO: Amazon

Vse to je vplivalo na ceno delnic Amazona, od začetka leta, so zrasle za približno 56% in v toku julija dosegle najvišjo vrednost.

Izkoristite priložnost in prevzamite brezplačnih 50 evr za trgovanje na svetovni borzi in zaslužite na ceni delnic Amazona.

Brezplačnih 50 evr za trgovanje lahko prevzamete tukaj.

Cel sistem deluje tako, da dron sprejme pošiljko v skladišču in jo dostavi prejemniku. Dron lahko vertikalno vzleti in pristane, preleti razdaljo do 15 km na višini 120 metrov, in dostavi paket do 2,5 kg teže.

Za lokacijo testiranja so izbrali primestne občine. Amazon še vedno razvija senzorje, ki bodo lahko prepoznali in zaobšli prepreke. Na testiranjih so testirali več dronov, katere je upravljala ena oseba. Ta način dostavljanja pošte, bi zmanjšala dostavni čas za 30 minut.

Prejšnje leto je, Odbor za patente v ZDA, predstavil kako bi dron lahko sprejel paket in ga dostavil na predvideno destinacijo s komunikacijo z ostlimi droni, ki so v zraku in s tem izboljša planiranje poti.

Amazon je velikokrat prišel v spor z američkimi regulatorji, predvsem z Ameriško administracijo za letalstvo katera je nedavno objavila novi sklop pravil s katerimi so preprečili dostavljanje pošte dronom, kar je pripeljalo do tega, da je Amazon prestavi lokacijo za testiranje in razvoj dronov v druge države.

Fortrade Ltd je avtoriziran in reguliran v Veliki Britaniji s strani FCA (Financial Conduct Authority) pod licenco številka 609970.

Produkti Contracts for Difference (CFD-ji) so produkti s finančnim vzvodom in predstavljajo visoko stopnjo tveganja za vaš kapital, saj se lahko cene hitro obrnejo proti vam. Ti produkti morda niso primerni za vse kliente, zato poskrbite za razumevanje tveganja in poiščite neodvisne nasvete.To gradivo ne predstavlja ponudbe oziroma navajanja k transakcijam v kakšnem koli finančnem instrumentu. Izgube lahko presežejo vaše vloge, zato ste lahko primorani opraviti dodatna vplačila. Fortrade ne prevzema odgovornosti za kakršno koli uporabo, ki lahko izhaja iz teh izjav, niti za kakršne koli nastale posledice. Podan ni noben prikaz oziroma zagotovilo natančnosti ali celovitosti teh informacij. Posledično osebe, ki ukrepajo v skladu z njimi, delujejo izključno na lastno odgovornost.

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3