Moskisvet.com
George Clooney in Isla Fisher

Novice

Ali George Clooney vara ženo? Ujeli so ga v objemu druge

E.R.
28. 04. 2024 02.00
0

Paparaci so ga ujeli med poljubljanjem druge ženske, čeprav ga je doma z dvema otrokoma čakala njegova žena Amal ...

Estrada

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Njegova biografija obsega kar 90 filmskih naslovov. Lani je praznoval 45. obletnico prve filmske vloge, njegovi najbolj zagreti oboževalci pa se še vedno spominjajo njegove vloge v televizijski seriji Urgenca, s katero se je uveljavil na malih ekranih.

Nekoč opravljal težaško delo za 3 evre na uro, danes je milijonar
Preberi še
Nekoč opravljal težaško delo za 3 evre na uro, danes je milijonar

Kakorkoli že, hollywoodski veteran, proslavljeni igralec, režiser in producent George Clooney je neumoren in se ne ustavi niti na pragu svojega 63. rojstnega dne, ki ga bo praznoval 6. maja, trenutno pa v Veliki Britaniji snema film "Jay Kelly". Glavni vlogi v filmu Noaha Baumbacha, ki je v zvezdniški zasedbi zbral kar tri oskarjevce, sta pripadli Georgeu Clooneyju in Adamu Sandlerju, pomembne vloge pa igrajo Laura Dern, Isla Fisher, Greta Gerwig, Riley Keough in Eve Hewson, hči rockerja Bona Voxa in njegove žene Ali Hewson.

Prve fotografije s snemanja prikazujejo bežanje Georgea Clooneyja po gozdu in njegov poljub s kolegico Islo Fisher, ki se v zasebnem življenju ločuje s Sacho Baronom Cohenom.

Clooney zaradi te ženske sovraži Brada Pitta
Preberi še
Clooney zaradi te ženske sovraži Brada Pitta

Čeprav se George Clooney po mnenju mnogih žensk stara kot vino, so nove fotografije v mnogih vzbudile skrb, saj je igralec na njih videti preveč suh in izčrpan. Vsi, ki ga poznajo, pa trdijo, da se je v tako fizično stanje spravil namerno, ko se je pripravljal na vlogo, in da ni pravega razloga za skrb.

George Clooney.
George Clooney. FOTO: Profimedia

Kakor koli že, George Clooney se zadnja leta bolj posveča producentskemu in režiserskemu delu, igralske vloge pa previdno, temeljito in skrbno izbira, da lahko čim več časa preživi s svojo ženo Amal Clooney, odvetnico in lobistko za človekove pravice ter njunima otrokoma – Ello in Alexandrom, ki bosta junija praznovala sedmi rojstni dan. 

Slovel je kot zaprisežen samec, nato pa je spoznal njo
Preberi še
Slovel je kot zaprisežen samec, nato pa je spoznal njo
Amal in George Clooney
Amal in George Clooney FOTO: Profimedia

Zakonca bosta sicer letos obeležila že deseto obletnico poroke, živita pa razpeta med ZDA, Veliko Britanijo in Italijo, kjer sta se poročila. Njuno beneško poroko 27. septembra 2014 so mediji razglasili za dogodek leta.

Družina Clooney se je nepričakovano razširila
Preberi še
Družina Clooney se je nepričakovano razširila

Moškisvet.com e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Vir: www.gloria.hr

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 390