Zadovoljna.si
Gedeon Burkhard

Novice

Igralec v zvezi z dvema ženskama, z njimi živi tudi njegova mama

J.V.
30. 03. 2023 13.35
0

Nemški igralec Gedeon Burkhard, ki ga slovensko občinstvo najbolj pozna po vlogah v serijah Komisar Rex in Cobra 11, živi življenje, ki se marsikomu verjetno zdi nepredstavljivo. Igralec je namreč v srečni zvezi s Sašo Veduta in Ann-Britt Dittmar.

"Ne samo spolno, ampak imamo uravnotežen in globok odnos v vseh pogledih," je povedal Gedeon za nemško revijo Bunte. Burkhard živi v Berlinu z Ann-Britt Dittmar in Sašo Veduto v prostornem stanovanju v stari stavbi, pred kratkim pa se je vanjo preselila tudi njegova mama Elisabeth von Molo.

"Ne morete si predstavljati, da se je moja mama, ki ni bila vedno tako navdušena nad mojimi prijateljicami, zaljubila v obe ženski," je povedal in dodal, da mora kupiti večjo zakonsko posteljo, ker je obstoječa postala premajhna. 

O svoji punci Saši je spregovoril junija 2022 in dejal, da se zelo dobro razumeta in da imata v življenju veliko enakih želja. Ker je Ukrajinka, sta sprva imela razmerje na daljavo. "Saša me je obiskala dva tedna pred začetkom vojne in potem se seveda ni mogla vrniti," je povedal 53-letni Burkhard.

Gedeon Burkhard
Gedeon BurkhardFOTO: Profimedia
Gedeon Burkhard
Gedeon BurkhardFOTO: Profimedia

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 399