Črna kronika
Oglas

Želiš izgledati 10 let mlajša na decembrskih zabavah?

Ljubljana, 18. 12. 2017 07.16 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 3 min

December je znan kot mesec obdarovanj, a prav tako je znan tudi kot mesec zabav (službenih, družinskih, prijateljskih) in ženske srednjih let se vedno srečujemo z istim problemom – z žalostjo v srcu se spominjamo časov, ko smo bile videti mlade in brezskrbne ter smo uživale svoje življenje s polno paro, ravno tako pa smo komaj čakale novo decembrsko zabavo.

Danes je zgodba nekoliko drugačna - pri pogledu v ogledalo nas gube pogosto spravijo v slabo voljo in začnemo se zavedati, da nas bodo na zabavah zelo verjetno zasenčile mlajše kolegice, ki teh težav še nimajo in izgledajo veliko bolje od nas.

Gube - 2
Gube - 2 FOTO: Gube

Ko bi le obstajala rešitev, da za tistih par uric izboljšamo svoj videz in smo videti mlajše in bolj sveže. Ter da takšna rešitev ne stane pol naše mesečne plače.

In veste kaj… takšna rešitev zdaj dejansko obstaja!

Svetovno znana krema RX Cosmetics, ki je po svetu prodana v več kot milijon primerkih, je zdaj prispela tudi v Slovenijo in je na voljo na slovenski spletni strani www.RXkozmetika.com.

Oglejte si mnenja o kremi, ki smo jih zasledili v svetovno najbolj znanih modnih časopisih:

Gube - 1
Gube - 1 FOTO: Gube

Daily Mirror: Madonna, Sarah Jessica Parker in Rachel Hunter pravijo, da so ljubiteljice RX kozmetike. Krema se uporablja na čisti, suhi koži, katero krema instantno zategne ter zgladi vrečke pod očmi, podočnjake in zapolni gube.

Vogue: Ta čudežni odstranjevalec gub ponuja začasni izravnalni in »lifting« učinek. Mi smo jo že preizkusili!

Elle: Očitno je to izdelek, na katerega prisegajo največje svetovne zvezdnice. Imam službeno zabavo, ki je zelo podobna zabavi na rdeči preprogi in zato moram izgledati najbolje kar se da… Učinek je neverjeten, kot da bi imela operacijo. Koža na licu je brez gub, a hkrati popolnoma gladka. Res je zelo učinkovita.

Take a break: RX je prvotno zasnovana za hollywoodske igralke, gre pa za ne-kirurški poseg, ki briše vrečke pod očmi, zabuhlost, temne kroge in gube okoli oči. Odlično za posebne priložnosti, saj preprosto razmažete kremo od notranjega proti zunanjemu kotičku oči v eni potezi. Deluje pa takoj!

Takšnih pohval v tako priznanih medijih si do sedaj ni prislužila še nobena krema! Kaj pa pravijo uporabnice, ki so imele to čast, da so kremo že preizkusile? Oglejte si spremembo kar v živo:

Res je, to je krema, ki je hit letošnjega leta, v Slovenijo pa je prispela ravno pravi čas – pred veselim decembrom! Ker bo krema zagotovo razprodana tudi pri nas (tako kot je bila v prvih dneh prodaje v vseh evropskih državah do sedaj!) ne odlašajte in jo že danes naročite preko uradne slovenske spletne strani www.RXkozmetika.com ali telefonske številke 031 401 302.

Danes pa ob tej posebni priložnosti RX kozmetika ponuja tudi neponovljivo akcijo za vse bralce 24ur – za vsa naročila do konca današnjega dneva so pripravili posebne ugodnosti:

60% popust za naročilo 2 krem (49,99 € namesto 119,98 €)

Brezplačna dostava za naročilo dveh ali treh krem

100% garancija na vsa naročila

Dobavni rok 1 dan za naročila do 15:00 (svojo kremo prejmete že jutri!)

Izkoristite te super ugodnosti ob prihodu najtežje pričakovanega kozmetičnega hita pri nas – kreme RX Cosmetics! Preverite sami zakaj kremi zaupa več kot milijon žensk po vsem svetu in zakaj je prav ta krema izbira največjih hollywoodskih zvezdnic.

Ne čakajte, da zaloge poidejo pač pa že zdaj naročite svojo kremo RX Cosmetics na spletni strani www.RXkozmetika.com ali telefonski številki 031 401 302.

Gube - 3
Gube - 3 FOTO: Gube

Naročnik oglasa: E-mesto.

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3