Črna kronika

Zaradi prekratke varnostne razdalje nalet štirih vozil

Izola, 12. 03. 2015 11.48 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

V Izoli se je zardi prekratke varnostne razdalje zgodila prometna nesreča, v katero so bila vpletena štiri vozila. Poškodovali so še štiri osebe, povzročitelj in njegov sopotnik ter dva voznika.

V Izoli se je pred avtokampom Jadranka nekaj pred 10. uro zgodil nalet štirih vozil, so zapisali na Upravi za zaščito in reševanje.

Na Policijski upravi Koper so nam pojasnili, da se je povzročitelj zaradi prekratke varnostne razdalje zaletel v kombi pred njim, tega je nato odneslo pred njim vozeči v avtomobil, slednji pa je posledično trčil še v osebno vozilo pred njim.

V naletu štirih vozil so se poškodovali štirje ljudje, povzročitelj in njegov sopotnik ter dva voznika, so še povedali na PU Koper. Gre za lažje poškodbe, a po poročanju uprave so jih vseeno prepeljali v izolsko bolnišnico.
 

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Ramzess
12. 03. 2015 13.19
+3
Vozila pa so cela, ... vsaj nekaj, in četrti voznik.
macek_garfield
12. 03. 2015 12.03
+8
... he he he ... a so na primorskem ze tako visoke temperature, da micne mladenke v minicah skacejo naokoli in motijo koncentracijo voznikov ali kaj? ...
mona
12. 03. 2015 12.47
+6

Piškotki

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.

Omogoči uporabo piškotkov za ogled video vsebin, za boljše delovanje in napredno oglaševanje in si ob pregledu vsebin zagotovi optimalno uporabniško izkušnjo. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.