Črna kronika

Zabodeni 666-krat in spečeni

Moskva, 16. 09. 2008 12.49 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Policija je aretirala osem osumljencev satanističnega klana, ki so v ruralnem delu Rusije na okruten način umorili štiri najstnike.

O tem, da so v kraju Yaroslavl, okoli 480 kilometrov oddaljenem od Moskve, policisti ohromeli, smo že poročali. Našli so namreč trupla štirih najstnikov, Anye Gorokhove, Olge Pukhove, Varye Kuzmine in Andreia Sorokina, ki so izginili že junija. Vsak od njih je imel 666 vbodnih ran, trupla so bila razmesarjena, policisti pa domnevajo, da so satanisti nekatere dele njihovih teles spekli na ognju in preprosto pojedli. Ostanke in lase so namreč našli na pogorišču ognja in pri narobe obrnjenem križu, kar je tudi sicer simbol satanizma.

Grozljivo odkritje trupel štirih najstnikov je prestrašilo Rusijo. Satanisti naj bi v teh krajih storili že ogromno zlorab, posilstev in umorov.
Grozljivo odkritje trupel štirih najstnikov je prestrašilo Rusijo. Satanisti naj bi v teh krajih storili že ogromno zlorab, posilstev in umorov. FOTO:

Prijatelje, vse stare 16 ali 17 let, so kultniki zvabili v kočo ob Volgi, jih opili in nato okrutno umorili. Policija je že aretirala osem osumljencev, od katerih se je eden pobahal, da so najprej izkopali grob, dekle umorili in nato pojedli njeno srce. Drugi je priznal, da si ni mislil, da bo za kaj takega kaznovan: “Satan mi bo pomagal, da se izognem odgovornosti, zanj sem žrtvoval že veliko!“ Tretji pa pojasnjuje, da se je preprosto naveličal Boga, ker ni dovolj naredil zanj, stvari pa so se izboljšale, ko se je odločil verjeti v hudiča.

Policija je osumljencem prišla na sled, potem ko je ugotovila, da so vse žrtve iz svojega mobilnega telefona klicale domnevnega vodjo kulta Nikolaja Ogolobjaka. Lokalni prebivalci ga poznajo kot dečka, ki je nekoč pel v cerkvenem pevskem zboru. Kaj se je zgodilo z njim, da se je spremenil v častilca hudiča, ni znano.

Oče ene od žrtev je zlomljeno dejal: "Moj sin je imel sataniste med prijatelji. Ni me bilo strah. Mislil sem si, da v tem, da preživlja svoj čas na pokopališču, ni nič slabega!“

SORODNI ČLANKI

  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou