Črna kronika

FOTO: Z veliko hitrostjo silovito trčil v nekdanji mejni prehod v Novi Gorici, voznik je umrl

Nova Gorica, 13. 09. 2015 13.10 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Voznik osebnega avtomobila je z veliko hitrostjo silovito trčil v objekt nekdanjega mejnega prehoda v Novi Gorici. Vozilo je potem še zagorelo. Voznik - šlo naj bi za 29-letnega Slovenca - je umrl.

Voznik je trčil v objekt nekdanjega mejnega prehoda.
Voznik je trčil v objekt nekdanjega mejnega prehoda. FOTO: JZGRD GE Nova Gorica

Danes malo pred 9. uro se je na Erjavčevi ulici v Novi Gorici zgodila prometna nesreča, v kateri je voznik, čigar identiteta še ni potrjena, izgubil življenje, so potrdili na Policijski upravi Nova Gorica.

Voznik osebnega avtomobila italijanske registracije je vozil po Kolodvorski ulici v smeri bivšega mejnega prehoda na Erjavčevi ulici. Pred križiščem Kolodvorske z Erjavčevo je z veliko hitrostjo zapeljal desno preko zelenice ter naprej preko Erjavčeve ulice, kjer je oplazil pravilno vozeče vozilo, ter nazadnje silovito trčil v objekt nekdanjega mejnega prehoda, so opisali na Policijski upravi Nova Gorica.

Po poročanju časnika Il Piccolo je voznik oplazil vozilo slovenskih registrskih tablic, v katerem so bili voznica in trije otroci. K sreči nihče od njih ni bil poškodovan.

Avtomobil je po trčenju zagorel.
Avtomobil je po trčenju zagorel. FOTO: JZGRD GE Nova Gorica

Takoj za tem je vozilo, v katerem je bil voznik, zagorelo. Preiskovalni sodnik je odredil sodno obdukcijo. Po končani preiskavi bo podano poročilo na Okrožno državno tožilstvo v Novi Gorici, so še dodali novogoriški policisti.

Italijanski časnik Il Piccolo poroča, da je bil umrli voznik 29-letni Slovenec, v nekdanji mejni prehod pa naj bi se zaletel s hitrostjo 200 kilometrov na uro.

 

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3