Črna kronika

Vse institucije zatajile

Ljubljana, 11. 04. 2008 18.58 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Čeprav je sodišče trietno deklico prisodilo mami, je ta ni videla dva meseca. Pristojne službe odgovornost prelagajo druga na drugo.

Čeprav je sodišče trietno deklico prisodilo mami, je ta ni videla dva meseca. Pristojne službe odgovornost prelagajo druga na drugo.

SORODNI ČLANKI

  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja

KOMENTARJI (14)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

hinko.murovec@siol.net
12. 04. 2008 17.00
Dokler bo socialno službo sestavljala pretežno zbirka zafrustriranih idiotskih feministk pač ne bo bolje. Sociala je ne center za pomoč ampak v večini primerov center in zbirno mesto pretežno žensk, ki se za svoje osebne neuspehe v življenju maščujejo tistim revežem , ki padejo v njihovo obdelavo, žal so to najpogosteje prav otroci. Kdo bo temu naredil konec ne vem, vem pa iz izkušenj tako lastnih kot tudi drugih ( sam pri 4 letih brez staršev, žena pri 2 ) kakšni so bili in so še danes " strokovni " ukrepi. Beda in obup in za to dobivajo presneto lepe plače, da se lažje izživljajo. LP
Ramzess
12. 04. 2008 15.01
Lolek="Otrok je lahko tudi žrtev nestrokovnega in neodgovornega mnenja socijalne službe." Veliko otrok nestrokovnost in neodgovornost plača in plačuje z lastnim življenjem. Otroci zaradi tega trpijo vse življenje, ki je že tako ali tako pretkratko, nihče ne živi večno, da bi se tako igrali z njegovim krhkim življenjem. Preteklost in sedanjost teh socialnih služ je prava grozljivka, kar lepo število dokumetarnih in podobnih filmov so posneli po celem svetu. In kar je najhuje pri tem, lolek="Žal pa do danes še nobena socijalna delavka ni odgovarjala za svojo malomarnost na delavnem mestu." Žal je še to kako res. Premalo je 'primerov' s katerimi bi se lahko 'sami' pohvalili, saj za njihov dober rezultat niso zaslužni oni sami, pač pa starši sami, to je dejstvo.
est
12. 04. 2008 12.41
CSD je potrebno "sesut" do temeljev in izgraditi na novo. Zanima me če socialni delavci delajo s svojimi otroci tako kot s temi , ki so jim zaupani po službeni dolžnosti.
babls
12. 04. 2008 09.45
lolek se strinjam.....nikoli na CSD na razgovor, ki se ne snema....na žalost sem na lastni koži skusila, da mora biti vse črno na belem ali posneto, glede dogovarjanj okoli otrok pa je itak najbolje, da že na CSD pripelješ odvetnika. Zaposleni na CSD dejansko ne odgovarjajo za napake, ki jih storijo. Ne odgovarjajo za življenja, ki so jih uničili zaradi lasnega neznanja in nesposobnosti:((((
ServerAUTOMATIC
12. 04. 2008 01.55
Ali sploh potrebujemo socijalno službo za primere ko se dodeli otroke? Menim, da ne. Otroci imajo pravico do obeh staršev, kar pomeni skupno skrbništvo. Razen v primeru, če se en od staršev temu odreče ali če je kateri od staršev nevaren za vzgojo in varnost otrok.
ServerAUTOMATIC
12. 04. 2008 01.47
Naj policisti ugotovijo kaj mati počne, da je foter vzel deklico. Socijalne delavke pa naj pošljejo sadit krompir.
ServerAUTOMATIC
12. 04. 2008 01.43
Naj kriminalisti zaslišijo socijalne delavke, mamo in ugotovijo zakaj je foter deklico vzel.
ServerAUTOMATIC
12. 04. 2008 01.36
kriss714@ Pa res so neka mafija. Za njih obstaja vse, le srečni otroci ne. Mati je mati, pa če tudi je na z njo ne štima nič. Foter pa itak diskriminiran. Socijalna služba poda svoje mnenje, katerega upošteva sodišče. Ko se pa zalomi, pa se socijalna služba izgovarja na sodnike, sodniki pa na socijalno službo. Na koncu pa od njih ni nihče kriv. Jebi ga, foter je v tem primeru vzel stvar v svoje roke, edino prav. RES, DOKLER NE BODO ZAČELI SNEMATI AUDIO IN VIDEO POGOVORE NA SOCIJALNIH SLUŽBAH SE TAM RED NE BO NAREDIL. PA NAJ JAVNOST VIDI KAK GNOJ JE TAM ZAPOSLEN. RED PA JE POTREBEN PREDVSEM V DOBROBIT OTROK. Imam super slabo izkušnjo tako, da povem da se bi gabi socijalna služba.
kriss714@amis.net
12. 04. 2008 01.19
Lolek, ti ne bi nič pomagalo. So zaščitene kot svete krave, zlizane s policaji, težilkami in sodnicami, pa tudi če jim lahko kaj dokažeš ne boš prišel skozi. Bo treba stvari kar v svoje roke vzeti, če bomo hoteli zaščititi svoje družine pred to feministično mafijo.
ServerAUTOMATIC
12. 04. 2008 00.54
Pogovore na socijalni službi bi trebalo snemati pa bi videli kak gnoj dela tam.
ServerAUTOMATIC
12. 04. 2008 00.52
Otrok je lahko tudi žrtev nestrokovnega in neodgovornega mnenja socijalne službe.
ServerAUTOMATIC
12. 04. 2008 00.48
In sedaj naj se ukvarja policija. Jaz bi poslal policiste v socijalno službo, da tam naredijo red.
ServerAUTOMATIC
12. 04. 2008 00.41
Kruto je to, da na socijalnih službah je dosti neresnih, nezrelih oseb, ki odločajo o usodi otroka. Oni podajo svoje ne-strokovno mnenje sodišču in stvar se zaplete. Nekdo, ki ni starš, ki ne pozna otroka in starše, nikakor ne more odločati o usodi otrok. Žal pa do danes še nobena socijalna delavka ni odgovarjala za svojo malomarnost na delavnem mestu.
timering
11. 04. 2008 23.49
g.Tatjana Krivec Tavčar...pol mi pa prosim pojasnite kako pa ste lahko tisto deklico takoj najdli in jo mami iztrgali iz rok ter jo peljali na psihiatrijo čeprav je vsem rekla da bi rada ostala z mamo.....te uboge 3letne deklice pa nikakor nemorte najdit..sram te bodi B....tebe je treba skinit iz tega položaja ...pa te dat nekam gnoj basat...p.....UPAM da čimprej najdejo deklico ter jo dajo mami ker tam spada...