Črna kronika
Oglas

VIDEO: Radar se da prelisičiti!

Ljubljana, 29. 08. 2012 15.05 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 4 min

Vsi vemo, da je prehitra vožnja nevarna. Vendar vemo tudi, da policijske kontrole hitrosti pogosto stojijo na najbolj nemogočih mestih.

Radar
Radar FOTO:

V sodobnih avtomobilih se zelo lahko spozabimo in po regionalni cesti ali avtocesti prekoračimo omejitev za nekaj kilometrov na uro. Pogosto pa nas ravno takrat doleti smola in domov prejmemo zajetno položnico – kazen za prekoračitev hitrosti v naselju za od 10 do 20 km/h namreč znaša neverjetnih 300 EUR!

Imate tudi vi dovolj plačevanja kazni za prehitro vožnjo, ker niste bili pozorni na omejitev hitrosti? Si želite, da bi vas nekdo opozoril na radar, ki skrit čaka za naslednjim ovinkom? Nič lažjega. Predstavljamo vam zanesljivo, učinkovito in neverjetno ugodno rešitev.

Oglejte si video:




''Radar detektor Kiyo E-255 zazna vse znane radarje v Sloveniji!''


Radar detektorji niso nov izum, vendar se nikoli niso resnično prijeli. Veliki in dragi kosi opreme so bili komplicirani za uporabo, njihovo delovanje pa ni bilo zanesljivo.

Sodobna tehnologija in množična proizvodnja pa omogočata, da so radar detektorji, kot je Kiyo E-255, resnično vrhunec tehnologije. Radar detektor namreč zazna vse znane radarje v Sloveniji že na razdalji 200–500 metrov:

Najbolj prodajani radar detektor (Foto: arhiv naročnika)
Najbolj prodajani radar detektor (Foto: arhiv naročnika) FOTO:
- zazna naključne mobilne radarje v vozilih,

- zazna laserske pištole prometne policije,

- zazna stacionarne radarje na avtocestnem križu,

- namesti se ga na vetrobransko steklo,

- zelo enostaven za uporabo in odčitavanje,

- brez kompliciranih nastavitev in nadgradenj.


POZOR: uporaba radar detektorja Kiyo E-255 je v Sloveniji povsem zakonita
(36. Člen ZPrCP).

Poleg tega pa ima Kiyo E-255 še eno, pomembno prednost pred konkurenco in radar detektorji iz preteklosti. V tej spletni ponudbi ga dobite za ceno enega tanka goriva, saj cena v akciji znaša le 69 EUR (do 3. 9. 2012)!

Laserski radar detektor Kiyo vas tako obvaruje pred nepotrebnim metanjem denarja skozi okno. Žal vam bo, da radar detektorja niste imeli že prej! Preberite si več o samem detektorju.


''Omejitve so že več desetletji enake!''


Ste se že kdaj spraševali, zakaj so omejitve na cestah nespremenjene že več desetletji, ko pa je vsaka generacija avtomobilov bolj varna in hitrejša?

Vožnja s 130 km/h po avtocesti je bila v starih avtomobilih pravi podvig. Danes pa vsak avtomobil srednjega razreda brez večjih težav 'križari' po avtocesti z 200 km/h.

V Nemčiji, kjer avtoceste nimajo omejitev, so dokazali, da visoke hitrosti ne povečujejo števila nesreč.

Pri nas zakon določa najvišje hitrosti, ki jih je treba spoštovati. V sodobnih avtomobilih z močnimi motorji, odlično lego na cesti ter dobro zvočno izolacijo se včasih vseeno spozabimo in naša desna noga nehote avtomobil pospeši preko dovoljene hitrosti.

Če v takšnem primeru naletimo na radar, bo naša denarnica čutila hude posledice, v najslabšem primeru pa se lako zgodi, da ostanemo brez izpita.

Ne odlašajte. Naročite radar detektor Kiyo E-255 še danes. Naj bo vaša vsakodnevna vožnja v službo bolj varna, udobna in brez skrbi!

Radar oddaja signal, ki ga je je moč zaznati več 100 metrov pred samim območjem meritve. (Foto: arhiv naročnika)
Radar oddaja signal, ki ga je je moč zaznati več 100 metrov pred samim območjem meritve. (Foto: arhiv naročnika) FOTO:

''Marec 2012: 27.213 kršitev in 619 odvzemom vozniških dovoljenj!''

To je statistika za mesec marec 2012. Pomnožite to z 12 in videli boste, da skoraj vsi vozniki kdaj pa kdaj naredimo napako.

V Sloveniji so te napake zelo drage, saj lahko kazen za prehitro vožnjo preseže povprečno mesečno plačo, že nedolžna, le nekaj km/h prehitra vožnja pa nas bo stala več kot znaša cena radar detektorja.

Na srečo sodobna tehnologija tudi tukaj pride na pomoč. Radar detektor Kiyo E-255 zazna praktično vse radarje, ki so v uporabi pri nas in na območju Evrope. Izdelan je po evropskih standardih in zagotavlja zanesljivo zaznavanje 200 do 500 m pred radarjem. To je dovolj, da hitrost varno zmanjšamo na dovoljeno.

Radar detektor Kiyo vas tako obvaruje pred nepotrebnim metanjem denarja skozi okno. Žal vam bo, da radar detektorja niste imeli že prej! Preberite si več o samem detektorju.
 

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3