Črna kronika

VIDEO: Policisti v betonski zid

Ljubljana, 16. 06. 2008 16.32 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min
Avtor
Igor Adamič
Komentarji
203

Sreča v nesreči za policiste, ki so brez hujših poškodb prilezli iz kombija, potem ko so imeli bližnje srečanje z betonskim zidom.

Nesreča policistov
Nesreča policistov FOTO: POP TV

Da je hitro, hitro prehitro, so se prepričali policisti pri Drogi Kolinski v Ljubljani, kjer so pobliže preverili trdoto betonske ograje. Na posnetkih se lepo vidi, da je beton popustil, policisti, ki so bili na nujni vožnji, pa so jo odnesli brez hujših posledic. So pa policisti povzročili precej negodovanja med ostalimi vozniki, ki so se ravno v popoldanski konici znašli na kraju dogodka. Cesta je bila namreč zaprta, saj je kombi odbilo na sredino vozišča.

Z ljubljanske policijske uprave so nam odgovorili, da so bili obveščeni, da se na bencinskem servisu na Šmartinski cesti v Ljubljani nahaja oborožen moški. OKC je na kraj poslal več policijskih patrulj. Eno od policijskih vozil, ki je hitelo na kraj dogodka, je v levem ovinku na Šmartinski cesti zaneslo desno izven vozišča, kjer je trčilo v betonsko ograjo. Pri trčenju se je odlomil steber ograje in padel na osebni avtomobil, ki je bil parkiran na notranji strani ograje. Štirje policisti v policijskem vozilu (VW transporter) so se telesno poškodovali, dva od njih sta bila odpeljana na Urgentni blok Kliničnega centra.

V zvezi z obvestilom na OKC pa so policisti na bencinskem servisu dobili 21 letnega moškega, ki je imel pri sebi pištolo. Podrobnejše okoliščine v zvezi s tem primerom še niso znane.

Nesreča policistov
Nesreča policistov FOTO: POP TV


SORODNI ČLANKI

  • krovni2
  • PRALNI STROJ
  • SESALNIK
  • ČISTILEC
  • klima
  • tv
  • ura
  • skiro
  • kosilnica
  • krovni

KOMENTARJI (203)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

DarthRevan
18. 06. 2008 15.08
Pa dobro, na nujni vožnji so bili. Če bi kar tako divjali, bi se tudi jaz pritoževal.
irish25
18. 06. 2008 15.05
Pri nas je žal taka navada, da ljudje vedno vidijo samo slabe stvari in nikoli dobrih. Žalostno res. Tudi v medijih so večinoma prikazane samo napake in neuspehi, zato se ves ta negativizem občutno odraža na ljudeh. Mislim, da ima vsak od nas vsaj eno pozitivno izkušnjo s policaji - zdaj pa to seštejte, pa boste videli, da ni vse tako slabo (pa ne zdej rečt, kolk je blo pa negativnih, saj ste za te, če to priznate ali ne, krivi sami). Se pa strinjam, da nekateri mečejo slabo luč na celotno slovensko policijo, saj se v svojih uniformah preveč petelinijo.
T4nj4
18. 06. 2008 13.17
Pišuka...kmal bi se v mojo bajto zaletel...haha svašta...loleki smotani....
kritika@email.si
18. 06. 2008 12.30
Ljudje, ki tukaj pišete nimate osnovnega vedenja in spoštovanja do soljudi. Koliko primerov policistov je, ko so rešili drugim življenje? Koliko primerov policistov je, ko so nekomu pomagali iz osebne stiske? Koliko primerov policistov je, ko vas na cesti samo opozorijo in ne samo kaznujejo? In še bi lahko našteval, da ponazorim vlogo policije in njenih zaposlenih, med katerimi imamo tudi zelo sposobne ljudi, z občutkom do sočloveka. Upam, da ne boste nikoli imeli nesrečo in ugotovili kako to drži. Nenazadnje, zakaj imamo Slovenci po vseh raziskavah sodeč tako visoko zaupanje v našo policijo in se počutimo tako varne?! Bodite bolj spoštljivi do tega, kar imamo in namesto da to uničujete, raje to negujte za SKUPNO DOBRO!
bogec9
17. 06. 2008 18.40
ja, veliko karamboliranih policijskih sem že videl. pa na malo karamboliranih. ampak še v nobenem od teh vozil nisem videl sprožene varnostne blazine. pa se mi poraja vprašanje, če le-te nizo izkopljene. so policisti, ki služijo narodu vredni res manj kot varnostna blazina???
pavlo@email.si
17. 06. 2008 17.41
pajtlerblanka:DALEČ OD TEGA,DA SEM NADČLOVEK!VERJETNOST,DA BI BILOKATERI ČLOVEK,PO TVOJE PRIFIZLJAL NA SVET,BREZ PRISOTNOSTI MATERE IN OČETA (MOŠKEGA IN ŽENSKE) JE OCENA TVOJE PAMETI.GLEDE TVOJE IZJAVE,DA ČLOVEK LAHKO PRISPE NA ZEMLJO Z BALONOM,NEBOM NITI KOMENTIRAL!LAHKO SI ˝POVEDALA˝ PO TVOJEM TROBEZLJAČEM,DA SE PRIJAVIJO V POLICIJO...MENI JE TA IZZIV POD NIVOJEM,GLEDE NA IZOBRAZBO,KATERO IMAM.S SVOJIMI KOMENTARJI IN UPORABO BESED,SI ŠE DOTANO DOKAZALA,NA KAKŠNI RAVNI PAMETI SO NAŠI POLICISTI.UPAM TER VEM,DA SI TI IZJEMA KI SLUŽI PODPOVPREČJU!V SVOJEM KOMENTARJU GROZIŠ,NAM KI PO TVOJEM IMAMO ZMEŠANE IN ZAFUSTRIRANE KOMENTARJE,NA GROZEČ NAČIN SE ODZIVAŠ ČLOVEKOLJUBNEM RAZMIŠLJANJU.ŽALIŠ NAS KOT PREKRŠKARJE TER GROZIŠ,DA NAS BOSTE DOBILI.ŽIVELA DEMOKRACIJA!VEM,ZAKAJ TE JE PRIZADEL MOJ PREJŠNJI KOMENTAR-ZATO KER SI SE SAMA NAŠLA V NJEM.ZELO CENIM POLICIJO,ČE NEBI BILO POLICIJE,KAM BI PRIŠLI...ŽALOSTNO JE,DA DRŽAVA PREMALO PLAČUJE POLICISTE,ZATO NEMOREJO NOVAČITI NOVE KADRE MED KVALITETNO POPULACIJO.DANES JE LAHKO POLICAJ,VSAK KI JE KONCAL GRAFICNO,TRGOVSKO,KMETIJSKO...ŠOLO.FIZIČNA RAZVITOST JE DALEČ POD NIVOJEM.RAZUM IN PAMET LAHKO OCENIMO PRI KOMENTATORKI pajtlerblanka-KI SE JE POKAZALA KOT POLICISTKA,UPAM DA TAKŠEN NIZKOUMNEŽ NI MED REDOVE NAŠE POLICIJE!papa
vlajko
17. 06. 2008 15.44
pa kaj vam je folk...dej najdite si zaposlitev prosim... vedno isti komentatorji.... ZBUDITE SE.... tudi policajem se lahko zgodi kaj takega...ne bit otročji z ne primernimi komentarji.... bodite veseli da imamo policijo, kakršnakoli pač je....vedno bodo pomagali, pa čeprav jih čakate eno,dve alo več ur,minut.... PREMALO NAS JE......... lp
Ramzess
17. 06. 2008 14.51
-1
'In prišli so policisti, da ugotovijo, kdo je kriv.' Nujna vožnja ali intervencija, še ni opravičilo za izogib odgovornosti za nesrečo, ki povzroči policaj. "So pa policisti povzročili precej negodovanja med ostalimi vozniki, ki so se ravno v popoldanski konici znašli na kraju dogodka. Cesta je bila namreč zaprta, saj je kombi odbilo na sredino vozišča." Kaj ne bi negodovali, saj se zdi, kot da za policijo zakoni ne veljajo. Avtomobil je treba umaknit iz vozišča, ne pa da, za povrh, ostane na sredi kar čez dva pasova na cesti. Policaji niso predvidljivi, kot bi morda mislili.
reklamacija
17. 06. 2008 14.39
tocno tako je kot pravi moja stara mama:na slovenskih cestih je tako,da si z eno nogo v grobu z drugo nogo pa v zaporu.
irish25
17. 06. 2008 14.08
reklamacija vedno lahko oddaš pritožbo... za tvoj teoretični primer pa velja, da so tudi pred in po novoletnih praznikih delovni dnevi. Ne vem, če si prav zastopil. 8. dan je zadnji dan za oddajo pritožbe, razen če je to nedelja ali drug praznik, takrat se šteje, da je pritožba pravočasna, če je poslana naslednji delovni dan (v tvojem primeru se je rok za pritožbo iztekel 20.4., ker pa je bila to nedelja, bi moral pritožbo poslati nslednji dan, se pravi v ponedeljek 21.4.). Če bi npr. odločbo dobil 23.12.2008, bi se štelo, da je pritožba pravočasna, če bi jo oddal 31.12.2008, ker pa je to praznik, prav tako pa se ne dela 1. in 2. januarja, bi moral pritožbo poslati v soboto - 3.1.2009.
reklamacija
17. 06. 2008 14.07
ni bilo na avtocesti ampak pred semaforju.jst zavijam s tovornjaku levo imam zeleno zenska pridrvi najmanj 100 v kriziscu prehiteva avto po desni na dvopasovnici in se mi zaleti v rit.brez zaviranje direktiva totalno sesuje avto,kar bi lohk vsak clovek ki dober vidi ocenil po skodi avta da ni vozla 50.
sesqwoc
17. 06. 2008 13.56
Jst sm za tako naumnost plaču 700 evričev, me zanima kolko bodo oni
reklamacija
17. 06. 2008 13.54
se pravi ce slucajn dobim to posto pred novolenimi prazniki(takrat ne dela posta,niti odvetniki)jst nemorm odati pritozbe (priporocene),se nemorm pritoziti?!pa taksna pravna drzava!!!POLICIJSKA DRZAVA!!cista vukojebina.
irish25
17. 06. 2008 13.44
reklamacija če maš 8 dni časa za pritožbo, se šteje za pravočasno, če si jo v 8 dneh oddal na pošto, če pa je zadnji dan nedelja, praznik ali drug dela prosti dan, se šteje za pravočasno, če je bila pirtožba oddana naslednji delovni dan... se pravi 21.4.
reklamacija
17. 06. 2008 12.48
-1
kok mi lahko polapismen policaj sodi da sm js kriv za nesreco,oziroma kok lohk on odloci kdo je kriv?zenska se mi v rit zaleti on pa mene obdolzi in meni napise kazni in pike.bravo ti lopovski policaj marko vrezec.mi lohk en pove kok je lahk zahteva za sodno varstvo zavrzena,ker sm poslal 22.4.20008.odlocbo sm pa dobil 12.4.2008?ali je sobota in nedelja normaln delovni dan?????prosim dami en policaj to obrazlozi?
reklamacija
17. 06. 2008 12.47
kok mi lahko polapismen policaj sodi da sm js kriv za nesreco,oziroma kok lohk on odloci kdo je kriv???zenska se mi v rit zaleti on pa mene obdolzi in meni napise kazni in pike.bravo ti lopovski policaj marko vrezec.mi lohk en pove kok je lahk zahteva za sodno varstvo zavrzena,ker sm poslal 22.4.20008.odlocbo sm pa dobil 12.4.2008?ali je sobota in nedelja normaln delovni dan?????prosim dami en policaj to obrazlozi???!
Ranunculus
17. 06. 2008 12.21
Ranunculus
17. 06. 2008 12.09
Lepo, da niso vsi retardi. Jaz sem se pa nekoč mučil na pločniku pobrati klošarja, ki se ni mogel sam pobrati (pa niti ni bil nevemkoliko pijan, ampak je imel nogo poškodovano), pa so se poleg mene v marici ustavili na rdečem semaforju 4 policisti in so kljub temu, da sem jih prosil, če mi lahko pomagajo, pogledali stran. No, ampak tudi policajev je več vrst. Torej v tem sklopu ne moremo pričakovati kakega vica o policajih iz tvoje osebne zbirke?
crypt_king
17. 06. 2008 12.04
+1
Veste kaj gre pa meni najbolj na živce? Vedno, kadar je kakšna nesreča in ko je že vse mimo se mimoidoči avtomobili skoraj ustavijo in buljijo kot največja zijala in povzročajo zastoje. Če vidiš da je vse zavarovano se brigaj zase in pelji dalje! Kultura na podnu.
fresh_prince
17. 06. 2008 12.01
tudi najboljšim se dogaja :D