Črna kronika

Vesno našli v Ljubljani

Ljubljana, 22. 04. 2009 08.42 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Zgodba o izginotju se je srečno končala. 27-letno Vesno Cimprič, ki so jo pogrešali od nedelje, so našli v Ljubljani živo in zdravo.

Vesno Cimrič so našli v Ljubljani.
Vesno Cimrič so našli v Ljubljani. FOTO: Policija

Vesno Cimprič, 27-letnico z začasnim prebivališčem v Ljubljani, so pogrešali od nedelje. Nazadnje so jo videli oblečeno v roza majico brez rokavov in v spodnji del trenirke črne barve.

Danes se je zgodba o izginotju končala srečno. Živo in zdravo so jo našli v slovenski prestolnici, so sporočili s Policijske uprave Ljubljana.

SORODNI ČLANKI

  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja

KOMENTARJI (63)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

djdj
22. 04. 2009 23.47
Konec dober vse dobro. Samo bi jo našeškal.
strit
22. 04. 2009 21.25
Konec koncev je najpomembneje to, da je naša Vesna najdena. Biofrutek, zanima pa me samo, ali imaš že sploh kakšen dan delovne dobe, da lahko govoriš o davkoplačevalskem denarju in o pravicah plačevanja. Menim, da ga nimaš, ker ljudje, ki pošteno delamo smo veseli, da lahko s tem denarjem ki nam ga država zvesto trga, nekomu rešimo življenje. Sicer pa brez pomena je odpirati debato s tabo in tebi podobnimi. Preveč časa, prenizka samopodoba? Kakorkoli, Vesna je na varnem, mi pa zadovoljni in pomirjeni. Upam, da Vesna sedaj ve, da nas je veliko (tako prijateljev kot ožje in daljne družine) na katere se lahko obrne kadarkoli. mc69 in ostali....želim vam veliko pozitivne energije in volje. Uspelo bo.
goga123
22. 04. 2009 21.20
Malo več pameti bi lahko imela pri teh letih in mislim, da je danes mladini lepše kor je bilo nam, zato pa delajo veliko stvari,ki so odveč.Predvsem pa imajo današnji otroci same pravice, dolžnosti pa telo malo ali pa nič.
zelenjavca
22. 04. 2009 18.52
vidim da se najde tudi nekdo, ki razume situacijo. vemo da ima Vesna veliko dobrih prijateljev, ki smo ji in ji bomo vedno stali ob strani ne glede na na karkoli. Vesni želimo hitro okrevanje in naj se nam vrne taka kot jo vsi dobro poznamo, saj ona je naš sonček, ki bo kmalu spet zasijal z vso močjo.... mc69, tudi tebi hvala za lepe besede, očitno jo tudi ti dobro poznaš.
vlak
22. 04. 2009 18.39
mc69 strinjam,se s tvojim kometarjem.TIsti nekateri,ko mislijo,da se njim kaj takega v življenju ne morenikoli zgoditi,velja tale pregovor, zarečenega kruha se največ poje.
afna.je
22. 04. 2009 18.15
mc69...lepe besede....vsi ostali pametnjakoviči, ki ste ne vem kako pametni, razgledani, bolje rečeno zelo modri (oz. vsaj mislite da ste)....mislim da so ta vaša mnenja tako brez pomenska, da res ni vredno niti ene same besede o vas,vaših bednih stavkih...vsi tisti ki govorite grde reči,dajete občutek kot da ste prav tako potrebni pomoči, mogoče ste ravno vi eni izmed tistih ki hrepenijo po pozornosti in je nekako ne dobijo oz. jo dobijo le preko teh komentarjev...resnično se mi smilite...
mc69
22. 04. 2009 18.00
V vsem razpletu nepopisno težke situacije se mi misli usmerjajo na pesem, ki mi v boleči preizkušnji odpira oči - ŽIVLJENJE JE KAKOR ČUDNA POT, KRIŽIŠČŠA SO POLNA RAZNIH ZMOT, HODIŠ IN TAVAŠ PA NE PRIDEŠ TJA, KAKOR SRCE SI ŽELI,.. Verjemite in verjamem, da ni Vesna edina, ki se je znašla v slepi ulici, da ni edina, ki je tavala v obupu in negotovosti, da ni edina s klicem v sili - je pa edina samo zato, ker je NAŠA! Hvala VSEM in VSAKEMU posebej, ki ste iskreni prijatelji. Stopili smo skupaj in ji bomo skupaj pomagali, da čimprej zagleda sonce in se poprime zelene veje.
hribovka
22. 04. 2009 17.42
Jst sem tud vesela, da so jo najdli in ji iz srca želim vse dobro. P.S.: vsak naj najprej pred svojim pragom pomete.
jezek_puha_puha
22. 04. 2009 17.10
Ah, pa taka panika od vseh strani, sicer pa zelo neodraslo dejanje. Sicer je res polnoletna, to pa še ne pomeni, da lahko brez da pove komu, po svetu hodi. Verjetno je hotla bit mal bol zase, pa so takoj paniko pa na policijo da je ni.
G10
22. 04. 2009 16.58
prestolnici? kaki prestolnici? A nima Slovenija glavnega mesta? Sem pa mislil, da majo prestolnico sam države z monarhijo s kraljem in prestolom. No, sam da so Vesno našli v glavnem mestu.
Reko
22. 04. 2009 16.48
hvala bogu da je punca živa in zrava probleme imamo usi samo usak človek drugaće reagira želi vesni in njeni družini use lepo lep pozrav
Ana Perkuš
22. 04. 2009 16.40
jezek_teka_teka
22. 04. 2009 16.36
Cela panika ...
bambolinka
22. 04. 2009 16.32
biofrutek pa kaj teb ni jasn?? pač nismo vsi ljudje močni karakterji pa kaj zato mogoč pa samo ni znala na drugačen način povedat da potrebuje pomoč halo ti si bil/a pa fuul oškodovan/a na račun tega ane...
mc69
22. 04. 2009 16.28
Naj pojasnim, da je Vesna sedaj v primerni zdravstveni oskrbi, katere je bila nepričakovano potrebna že pred njenim izginotjem. V času izginotja je bila nebogljena in v resni nevarnosti. Zahvaljujem se za pomoč vsem, ki so njene bližnje bodrili z vzpodbudnimi komentarji in tudi tistim, ki ji bodo stali ob strani v bodoče, pa tudi vsem tistim, ki so aktivno sodelovali v iskalni akciji, bodisi na lastne ali pa tudi davkoplačevalske stroške. Čeprav so nekateri imeli, milo rečeno neprimerne komentarje, nobenemu izmed njih ne želim, da bi kdaj doživel občutke negotovosti in stiske, takšne, kot jih je občutila Vesna in seveda vsi njeni, ki jo imamo radi.
Biofrutek
22. 04. 2009 16.22
Kaj nas birgajo njeni problemi. Za reševanje le teh so druge institucije ne pa nekaj sto ur iskanja gasilcev, policistov itd...če pa v 21 stoletju v času tolikih komunikacijskih možnosti ni mogla sporočit da je ok jo je treba pa nekam zapret.
strit
22. 04. 2009 16.11
Pa še to... starši vseh tistih, ki pišete tedenskega obžalovanja vredne komentarje, so najbrš zelo ponosni na vas. Prvič ste zelo varčni, inteligentni itd..... Predvsem pa tudi razgledani, saj ste verjetno sodelovali pri vsej iskalni akciji in veste, koliko je stala. Žal pa menim, da je v resnici najbrž ravno obratno. Mene bi bilo sram, če bi videla, da sem vzgojila takega otroka, ki nima sočutja za stisko drugih ljudi. Poznate njene starše? Poznate razmere? Poznate vse dejavnike? Odlično, potem lahko pomagate vsem , ki se bo verjetno kar nekaj časa borili z iskanjem razlogov. Mislim pa, da ste v smeri takega razmišljanja, za resne teževe na vrsti vi. S tem se kriza začne (obtoževanje in blatenje drugih, prevračanje krivde na druge ljudi, čutenje poslanstva za ueejanje drugih življenj...) Ste to vedeli?
jafalical
22. 04. 2009 16.00
Sam da so jo nasli, da je z njo vse v redu.In upam, da če jo pestijo težave najde (ji ponudijo) strokovno pomoč skupaj s starši in zaživijo mirnejše.
strit
22. 04. 2009 15.59
katastrofa... ljudje IN TO ENI IN ISTI. Namesto, da bi bili veseli, da se je našla, veseli za tiste ki smo jo pogrešali. A ste kaj dali iz tega, da so jo vsi sorodniki in prijatelji iskali. Verjemite, prav nič. Sploh pa... vedno bolj razmišljam v tej temi, da bi vas verjetno vse skupaj zgrabila grooozna depresija in bi bilo vaše življenje verjetno nesmiselno, če ne bi pisali takih neumno bolnih komentarjev. Verjetno bi potem vaš brezobrazni blatni brezčustveni ego dokončno razpadel. Če je to edino s čimer hratnite svojo bedno podobo, potem naj vam bo vsaj v tem smislu odpuščeno. Majhen je korak od mogočnosti k totalnemu niču. Spomnite se na to, ko boste v njem. Upam pa, da imate vsaj nekoga takega kot naša Vesna, da se bo tudi za vas srečno končaloda . Besede bolijo, tudi če so samo natipkane. Upam, da vam za vaše besede nikoli ne bo žal, saj le takrat boste čutili koliko bolečine ste povzročili s svojim neumesnim komentiranjem.
TSTU
22. 04. 2009 15.50
dijoporko haha potemtakem potrjujes vse komentarje ki ti niso vsec,sam si napisala razlog,folk se pa buni glede nje kako lahko izgine itd..no tako kot si ti povedal:punca ima probleme..kdo hoce vec??