Črna kronika

FOTO: V hudem trčenju v Trbovljah umrl 17-letnik, tri osebe so poškodovane

Trbovlje, 23. 12. 2015 12.40 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min
Avtor
K.H./N.Š.K.
Komentarji
0

V Trbovljah sta trčili dve osebni vozili, ena mladoletna oseba je pri tem umrla, tri pa so bile lažje poškodovane. Prometna nesreča se je zgodila pri ribogojnici, ko je 18-letni voznik v ostrem ovinku izgubil oblast nad vozilom. Zaradi odstranjevanja posledic nesreče je bila glavna cesta Trbovlje–Zagorje ob Savi dlje časa zaprta.

Okoli 11.30 se je zgodila huda prometna nesreča pri ribogojnici v Trbovljah. V nesreči sta bili udeleženi dve osebni vozili. Potnik v enem od vozil je na kraju nesreče umrl, tri osebe pa so bile lažje poškodovane, so nam potrdili na PU Ljubljana.

Glavna cesta Trbovlje-Zagorje ob Savi je bila zaradi nesreče zaprta dlje časa.
Glavna cesta Trbovlje-Zagorje ob Savi je bila zaradi nesreče zaprta dlje časa. FOTO: www.zon.si
Prometna nesreča se je zgodila, ko je 18-letni voznik osebnega vozila znamke seat ibiza vozil po glavni cesti iz smeri Trbovelj proti Zagorju ob Savi. Pred Zagorjem je na delu ceste, ki pripelje v ostrem levem ovinku domnevno zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo izgubil oblast nad vozilom. "Vozilo je zdrselo na nasprotno smerno vozišče, kjer je trčilo v vozilo znamke fiat doblo, ki ga je upravljal 32-letni voznik, ki je takrat pravilno pripeljal iz nasprotne smeri," so pojasnili na PU Ljubljana.

Fotografije nam je posredovalo uredništvo Zasavskih onlajn novic (www.zon.si). 

18-letni in 32-letni voznik sta bila v nesreči lažje.poškodovana
18-letni in 32-letni voznik sta bila v nesreči lažje.poškodovana FOTO: www.zon.si

18-letni in 32-letni voznik sta bila lažje poškodovana, lažje poškodbe je utrpel tudi 18-letni sopotnik, ki je sedel spredaj desno v vozilu seat ibiza. 17-letnik, ki je sedel zadaj v vozilu Seat ibiza pa je bil hudo poškodovan. Z reševalnim vozilom so ga odpeljali v SB Trbovlje, kjer pa je kmalu po nesreči zaradi posledic poškodb umrl. Ogleda kraja prometne nesreče sta se udeležili tudi dežurna preiskovalna sodnica in tožilka.

Glavna cesta Trbovlje–Zagorje ob Savi je bila zaradi nesreče zaprta dlje časa, a je sedaj znova prevozna.
 

  • 8
  • 7
  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1