Črna kronika

FOTO: V požaru v Ilirski Bistrici poginilo devet krav, tri so gasilci uspeli rešiti

Ilirska Bistrica/Sevnica, 09. 01. 2017 08.55 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

V požaru gospodarskega poslopja v občini Ilirska Bistrica je poginilo devet krav, tri so gasilci uspeli rešiti. V požaru je zgorelo še več bal sena in dve osebni vozili. Vzrok požara še ni znan. V Sevnici pa sta se v požaru poškodovali dve osebi.

 V naselju Zarečica v občini Ilirska Bistrica je v nedeljo zvečer ob 19.36 zagorelo gospodarsko poslopje, v katerem so bile krave, bale sena in osebni vozili. V požaru je gospodarsko poslopje pogorelo, poginilo pa je devet krav.

Gasilci iz prostovoljnih gasilskih društev Ilirska Bistrica, Knežak, Podora-Podgraje, Vrbovo in Podgrad so požar pogasili, rešili tri krave iz hleva, razmetali bale sena in jih zalili z vodo ter pomagali pri sanaciji pogorišča.

V požaru je poginilo devet krav, pogorelo pa je gospodarsko poslopje, dve osebni vozili ter več bal sena. Kraj dogodka so si ogledali policisti ter poveljnik Civilne zaščite občine Ilirska Bistrica. 

Zagorelo tudi v Sevnici

Na Drožanjski cesti v Sevnici je okoli 15. ure zagorelo v kurilnici stanovanjske hiše, kažejo podatki uprave za zaščito in reševanje. Gasilci so požar pogasili, iz objekta rešili eno osebo ter pregledali in prezračili prostore. V požaru sta se sicer poškodovali dve osebi, ki so ju oskrbeli sevniški reševalci nujne medicinske pomoči.

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

flojdi
09. 01. 2017 17.46
-10
.boge lepe mukice. ( no ja , samo umrle so pred Določenim časom