Črna kronika

V nesreči poškodovan otrok. Ste jo videli?

Ljubljana/Jesenice, 10. 07. 2012 13.04 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 3 min

Pri Jesenicah se je otrok, ki je s kolesom zapeljal pred avto, lažje poškodoval. Voznik se je ustavil in z njim izmenjal nekaj besed, nato pa nadaljeval pot. V Ljubljani je voznik zadel pešca, v Celju pa kolesarko. Policija prosi za informacije.

Ljubljanski policisti prosijo za informacije priče prometne nesreče, ki se je zgodila v četrtek na Dunajski, ko je voznik osebnega avtomobila audi sive barve trčil v pešca, celjski bi radi izvedeli več o vozniku, ki je trčil v kolesarko, jeseniški policisti pa prosijo za informacije priče prometne nesreče, ki se je v nedeljo zgodila v Kočni in v kateri se je lažje poškodoval otrok na kolesu.

V Ljubljani voznik na prehodu trčil v pešca in odpeljal

Prometna nesreča v Ljubljani se je zgodila v četrtek ob 9.45 na zaznamovanem prehodu za pešce na Dunajski cesti pri hiši št. 57. Voznik osebnega avtomobila sive barve znamke Audi neznanih registrskih številk je pripeljal po Kržičevi iz smeri Peričeve in zavijal desno na Dunajsko cesto, pri tem pa trčil v pešca s kolesom, ki je prečkal vozišče na zaznamovanem prehodu za pešce. Po trčenju se voznik ni ustavil, temveč je odpeljal v smeri Topniške ulice, so zapisali na Policijski upravi Ljubljana.

Zaradi razjasnitve okoliščin prometne nesreče policisti naprošajo vse, ki bi kar koli vedeli o njej, da pokličejo na telefonsko številko postaje prometne policije Ljubljana 01 583 88 20, na telefonsko številko 113, na anonimno številko 080 1200 ali pa se osebno zglasijo na najbližji policijski postaji.

V nesreči poškodovan otrok

Nesreča v naselju Kočna pa se je zgodila v nedeljo ob 14. uri pri stanovanjski hiši Kočna 12/a. Otrok je vozil kolo po lokalni cesti v Kočni iz smeri prostora za piknike nad naseljem Kočna po klancu navzdol skozi levi nepregledni ovinek proti križišču z regionalno cesto Lipce–Kočna, ko je voznik osebnega avtomobila volkswagen golf serije III ali IV temno sive barve  pripeljal v nasprotni smeri. Otrok je z zapestjem leve roke oplazil levo vzvratno ogledalo osebnega avtomobila in se lažje poškodoval. Po prometni nesreči sta se tako otrok kot voznik ustavila, izmenjala nekaj besed, zatem pa kraj zapustila, so sporočili s Policijske uprave Kranj.

Jeseniški policisti za razjasnitev vseh okoliščin prometne nesreče naprošajo voznika osebnega avtomobila, ki je bil udeležen v nesreči, da se javi ali pokliče na Policijsko postajo Jesenice na telefonsko številko 04 5813 800 ali na telefonsko številko 113. Tudi morebitne priče nesreče prosijo, da se javijo na Policijski postaji Jesenice ali pokličejo na omenjeni telefonski številki.

Na pasu za kolesarje trčil v kolesarko

Na morebitne očividce so poziv naslovili tudi celjski policisti, saj bi radi izvedeli podrobnosti o nesreči, ki se je zgodila včeraj ob 7.30 v križišču Kresnikove in Stritarjeve ulice v Celju. Neznani voznik avtomobila vozila fiat grande punto kovinsko sive barve je na kolesarskem pasu trčil v kolesarko, ki je bila lažje poškodovana. Če kaj veste o tem, zavrtite številko 113.

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (5)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

garacacka
11. 07. 2012 11.49
+2
Ah jaz sem povedala celo registracijsko številko pa ga kao niso našli na koncu na koncu sem ga sama našla in sem mu povedala par krepkih. Penzič, ki je sprdel na veliko po Cipresah me je izsilil ter zbil na koncu pa zbežal z kraja nesreče. Zato se več ne oziran na obalne policiste kjer sem opazila da so v rodu z lenivci naredim vse sama tako da obvestim moje gorenjske policiste kjer od primorcev lah sam crkneš
Slava_Rusiji
11. 07. 2012 00.35
+1
Žalostno je danes da je vse več takih nesreč ko policija prosi za pomoč.
Tito_Partija
10. 07. 2012 14.11
-6
Svašta, kaj pa bodo s temi dodatnimi informaciji, polnili Majerjev proračun ?
Puys
10. 07. 2012 15.43
+6
Drugič naj tebe in tebi podobne kdo povozi.
Tito_Partija
11. 07. 2012 09.37
-1
Puys zakaj si pa zloben? A veš da ti to škodi?