Črna kronika

FOTO: V hudi nesreči štiri vozila zajel ogenj, eno osebo prepeljali v bolnišnico

Koper, 07. 07. 2013 21.11 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

V hudi nesreči, ki se je zgodila na cesti iz Lucije proti Valeti, je štiri vozila zajel ogenj. Nesreča naj bi se zgodila, ko je italijanski voznik kombija zapeljal iz kolone. Medtem ko je obračal, je iz nasprotne strani pravilno pripeljal drugi voznik in trčil vanj. Kombi naj bi se nato prevrnil in trčil v še enega voznika.

Na cesti iz Lucije proti Valeti se je v večernih urah zgodila huda nesreča, ki pa po prvih podatkih na srečo ni terjala žrtev. Policija je bila o nesreči obveščena 19.16, je za 24ur.com potrdila tiskovna predstavnica PU Koper Anita Leskovec. 

Po prvih informacijah, ki so še neuradne, naj bi 59-letni voznik kombija iz Trsta vozil iz Lucije proti Valeti. V stoječi koloni naj bi sprva ustavil, nato pa začel v ovinku polkrožno obračati. V tistem trenutku naj bi mu nasproti pripeljal osebni avtomobil, ki ga je vozil 24-letnik iz Kopra. 24-letnik naj bi nato trčil v desni bok kombija.

Kombi naj bi nato trčil v osebni avtomobil, ki je prav tako stal v koloni in ga je vozil 44-letnik iz Grusupljega. Kombi naj bi se nato prevrnil na bok in vsa tri vozila naj bi zajel ogenj.

Celjska voznica, ki naj bi bila v koloni, se je uspela izogniti ognju. Za njo pa je v koloni stal še en voznik iz Trsta, ki je imel v vozilu še tri sopotnike. Tudi to vozilo je zagorelo. Torej je v nesreči štiri vozila zajel ogenj.

44-letnik je bil po prvih informacijah edini poškodovan v nesreči. Odpeljali so ga v bolnišnico, saj naj bi bil huje poškodovan. Voznik kombija, ki naj bi odklonil zdravniško pomoč, naj bi bil le lažje opraskan.

Več o nesreči bo policija sporočila jutri.

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3