Črna kronika
Oglas

Uporabi ta trik, če se NE želiš decembra zrediti za 5kg

Ljubljana, 05. 12. 2017 06.30 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 4 min

December je tradicionalno mesec zabav, ko vsak izmed nas zaužije nadpovprečne količine hrane, čemur sledijo tudi nadpovprečne količine (večinoma alkoholnih) pijač. Za nameček je v tradicionalni pijači s stojnic ali »kuhančku« toliko sladkorja, da z njim še dodatno šokiramo svoje telo.

V ta namen smo se že preventivno pogovorili s certificirano prehransko svetovalko Tamaro Čander, ki razkriva enostaven trik, kako s prekomerno hrano in pijačo v decembru svojemu telesu ne škodujete toliko kot bi sicer.

SLIMALL - 1
SLIMALL - 1 FOTO: SLIMALL

Predstavila nam je učinkovito in naravno razstrupljanje telesa, ali kot se temu moderno reče – decembrski detox.

Pozdravljena Tamara, tokrat bomo bralcem 24ur na kratko predstavili, na kakšen način lahko poskrbijo za svoje zdravje v decembru med vso to hrano in pijačo, ki se ji ni moč izogniti.

Pozdravljeni, najlažje bi seveda bilo, če decembra ne bi spreminjali svojih prehranskih navad, a če smo iskreni, je to praktično nemogoče. Vsak obisk sorodnikov, božičnega sejma ali druženje s prijatelji v tem mesecu pogosto spremljata kalorična hrana in kozarček ali več nečesa alkoholnega.

>> Da, tudi jaz se vsak december zredim za par kilogramov in želim rešitev <<

Kako se torej spoprijeti s tem že zdaj in ne šele januarja, ko bo tehtnica pokazala višek kilogramov, sami pa se bomo počutili, kot da nas je povozil vlak?

Izjemno pomembno je ravno to, da problem zajezimo že zdaj, medtem ko »grešimo«, in ne šele kasneje, ko so posledice že vidne. Namesto, da čakamo na januar in si postavljamo nerealne zaobljube, je potrebno poskrbeti za »decembrski detox« ter ob vsej tej hrani in pijači zaužiti tudi sestavine, ki nam pomagajo uravnati prebavo, pospešiti metabolizem ter blagodejno vplivajo na raven holesterola in pritisk.

Kako se torej tega lotiti?

V kolikor že vnaprej veste, da boste decembra prisotni na različnih zabavah oziroma boste obiskovali kraje, kjer se boste prenajedali (bodimo iskreni, to večina nas doživi vsak december znova in znova) bi priporočila, da si omislite 100 % ekološki čaj SlimAll za razstrupitev telesa.

SLIMALL - 2
SLIMALL - 2 FOTO: SLIMALL

Mar ni SlimAll čaj, ki ga sicer veliko naših bralcev že pozna, uporaben predvsem za hujšanje?

Na prvi pogled zaradi imena najprej pomislimo na to, vendar to ni njegova edina korist. Čaj je sicer zelo učinkovit tudi pri hujšanju, ker pospešuje izgorevanje maščob za kar 12 %, ampak decembra, ko vsi že vnaprej vemo, da bomo pridobili kakšen dodaten kilogramček, se s hujšanjem (še) ne obremenjujemo. V prvi vrsti je SlimAll čaj, ki na popolnoma naraven način uredi vaš metabolizem in s pospešeno prebavo pomaga prečistiti vaše telo.

>> Tudi jaz decembra potrebujem detoksikacijo telesa in me zanima čaj SlimAll <<

Zakaj je ta čaj tako poseben, recimo tudi v primerjavi z drugimi?

Ker sama nisem privrženka nekih poceni marketinških trikov, pitje čaja svetujem izključno na podlagi znanstvenih dejstev in raziskav, ki nam povedo naslednje:

S pitjem SlimAll čaja preprečujemo kopičenje maščobe in slabega holesterola v telesu za več kot 50 %

SlimAll čaj je 250 % bolj učinkovit pri pospeševanju metabolizma kot navaden zeleni čaj

SlimAll v kombinaciji z gibanjem preprečuje debelost tudi pri osebah, ki uživajo nezdravo, visokokalorično prehrano

SlimAll zmanjšuje LDL holesterol

SlimAll preprečuje visok krvni tlak

SlimAll zmanjšuje stres in poveča mentalno aktivnost

Čaj je torej izjemen dodatek k obstoječi prehrani, ki na različne načine vpliva na učinkovito detoksikacijo telesa in to na povsem naraven način. In to vsi, zlasti decembra, še kako potrebujemo!

Kaj pa v primeru, da čaja decembra ne bomo uživali?

Najlažje je vprašati samega sebe – kakšni so moji plani v decembru? Če je odgovor, da bomo zaradi mraza telesno še manj aktivni ter da bomo obiskovali sorodnike, gostili prijatelje in večere preživljali na božičnih sejmih, je verjetno popolnoma logičen zaključek, da svojemu telesu ne bomo ravno delali usluge.

SLIMALL - 4
SLIMALL - 4 FOTO: SLIMALL

Ne le, da ga bomo šokirali s prenajedanjem, počutili se bomo slabo in nonstop bomo razmišljali o januarju, ko saj veste, »naj bi bilo vse drugače«.

>> KLIKNITE TUKAJ in tudi vi naročite svoj Decembrski Detox <<

Najlepša hvala za ta nasvet, mogoče še kakšna misel za konec?

Hvala tudi vam. Dragi bralci 24ur, nihče vam decembra ne brani, da se pozabavate malce bolj kot sicer, ampak najmanj kar lahko storite zase je, da ob tem poskrbite za svoje telo in zdravje, saj se boste počutili bistveno bolje in ne boste zakorakali v 2018 s slabo vestjo.

V tem trenutku je na slovenski spletni strani www.SlimallCaj.com tudi akcija, v kateri za 2 SlimAll čaja (200 vrečk za 2 meseca) odštejete le 49,99 eur (38 % popust) in prejmete še brezplačno poštnino.

Torej boste za manj kot 1 eur na dan (kolikor bi sicer odšteli za navadni sadni čaj ali kavo v gostilni) dobili izdelek, ki bo vašem telesu preverjeno koristil in precej omilil posledice zaužitih snovi, vi pa boste lahko bolj brezskrbno posegli po kakšnih dobrotah za mizo ali po kuhanem vinu. Pa še svojega moža ali ženo lahko prepričate, da izkoristi drugo vrečko in se vam pridruži.

Čaj lahko po akcijski ceni naročite na spletni strani www.SlimallCaj.com ali na telefonski številki 031 401 302.

SLIMALL - 3
SLIMALL - 3 FOTO: SLIMALL

Naročnik oglasa je E-mesto.

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3