Črna kronika

Ubil partnerico in očetu poslal posnetek trupla

Madrid, 06. 04. 2011 12.42 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

V Španiji se je odvila prava grozljivka. Moški je umoril svojo 19-letno nosečo partnerko in nato očetu v Romunijo poslal posnetek trupla z grožnjo, da bo njeno 13-letno sestrico doletelo isto.

Par naj bi se večkrat prepiral, je povedal osumljenčev oče. Slika je simbolična.
Par naj bi se večkrat prepiral, je povedal osumljenčev oče. Slika je simbolična. FOTO:

Španska policija je prijela 21-letnega Romuna, osumljenega umora svoje noseče 19-letne partnerke. Dekle naj bi zadavil, nato pa preko spletne kamere posnetek trupla poslal svojemu očetu v Romunijo. "Njeno sestro bo doletela enaka usoda,“ naj bi zagrozil. Tako vsaj trdi španska policija, medtem ko je oče medijem predstavil nekoliko drugačno verzijo dogodkov.

Oče je nemudoma obvestil romunsko policijo, ti pa svoje španske kolege, ki so takoj sprožili akcijo. 45 minut po prvem klicu so že potrkali na vrata stanovanja, kjer se je grozljivka odvijala. 13-letno sestrico so našli živo in zdravo. Domov se je vrnila le nekaj minut, preden so prišli policisti. Ko je osumljenca vprašala, kje je sestra, ji je ta odgovoril, da počiva. Policisti so njeno truplo res našli v postelji. V stanovanju na obrobju Madrida je bila tudi triletna hči žrtve, ki ji osumljenec prav tako ni storil žalega.

Oče 21-letnika ima svojo zgodbo. Povedal je, da mu je sin priznal, da je dekle zadavil s kravato, potem ko ga je ona prva napadla. Po njegovih besedah ni nikoli zagrozil, da bo ubil mlajšo sestrico, ampak da bo storil samomor. Prav to je oče želel preprečiti, zato je tudi poklical policijo, trdi.

  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Tonček Balonček
07. 04. 2011 12.31
Še srečla, d ani pri nas in lahko komentiramo, ne ger az evropsko prestolnico kulture!
DJ Suzuki
07. 04. 2011 08.53
prav je to da je povedal kaj je bilo kajti sicer bi se starši sekirali kaj ga lomi hčerka.
York
07. 04. 2011 00.51
Prebereš članek in ne dojameš, je to sploh mogoče? Še žival tega ne naredi, a človek ni žival je nestvor, zmožen povzročiti gorje, ki se ne da opisati.
tottitottitotti
06. 04. 2011 14.59
avana0 lepo pise da je posnetek poslal svojemu ocetu v romunijo...ce si pa nepismen-a pol pa ne komentiri bedarij