Črna kronika

Trčil v drevo in umrl

Murska Sobota, 29. 10. 2010 12.15 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Zunaj naselja Lastomerci je 58-letni voznik avta po klancu navzdol zapeljal z vozišča in trčil v drevo. Umrl je na kraju prometne nesreče.

Voznik je trčil v drevo in umrl (simbolična fotografija).
Voznik je trčil v drevo in umrl (simbolična fotografija). FOTO:

Ob 09.45 se je zunaj naselja Lastomerci zgodila prometna nesreča s smrtnim izidom.

Voznik osebnega avtomobila je zunaj naselja med vožnjo po klancu navzdol iz še neznanega vzroka z vozilom zapeljal z vozišča in trčil v drevo. Pri trčenju se je 58-letni voznik z območja Upravne enote Gornja Radgona tako hudo poškodoval, da je umrl na kraju nesreče.

O prometni nesreči so obvestili tudi dežurnega preiskovalnega sodnika in tožilca, ki sta ogled prometne nesreče prepustila policistom.

Piškotki

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.

Omogoči uporabo piškotkov za ogled video vsebin, za boljše delovanje in napredno oglaševanje in si ob pregledu vsebin zagotovi optimalno uporabniško izkušnjo. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.