Črna kronika

Trčenju je botrovala neprevidnost

Novo mesto, 30. 01. 2008 19.08 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min
Avtor
Blaž Jarc
Komentarji
12

V torek je gasilski avto zapeljal na tire v trenutku, ko je mimo pripeljal vlak. Zakaj je gasilec zapeljal na tire, ne ve nihče.

V torek je gasilski avto zapeljal na tire v trenutku, ko je mimo pripeljal vlak. Zakaj je gasilec zapeljal na tire, ne ve nihče.

SORODNI ČLANKI

  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja

KOMENTARJI (12)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

kokola1
10. 02. 2008 20.22
Ne vem kaj bi komentirala na vse vase komentarje.... Vidi se, da vecinoma niste vsak dan na cesti in nimate pojma kako to izgleda. Cisto enostavno se zgodi, da clovek spregleda, potreben je le trenutek nepozornosti. Sicer pa gre za izkusenega soferja, ki je kar nekaj let poklicno vozil v spediciji. Tako da bi komentarje kot sem jih zasledila na novici na 24ur forumu kao -nedeljski sofer- povsem iz trte izvito. Pa lep dan zelim.
fh660@mail386.com
01. 02. 2008 17.04
pajtlerblanka ampak ti si res mutava sploh ne veš kaj govoriš da intervenciska vozila ne smejo na cesto če nimajo intervencije hahaha, a pol boš ti z tvojim avtom folk u bolnico vozila če ne gre za nujen primer? pa u steklenicah folku vozila vode kjer nimajo vodovoda. Če pojma nimaš dej niti ne komentiraj drugič da ne smejo hodit intervenciska vozila na vožnjo brez nujne intervencije. Edini krivec za to nesreče so pa itak slovenske železnice in ministrstvo za promet ki v 16letih še niso sposobni na useh železniških prehodih z cesto dat zapornic!!!!! In vi novinarji ste pa najbl blesavi ka za usako nesrečo začnege dr*** da je kriv alkohol loooooooooooooooooooool POP TV je pjan hahahhaha usak dan se nacejajo z vodko hahahahahhaha. GASILCI edine legende :P
frančišek
31. 01. 2008 19.18
Pišete kar nekaj. Kje pa naj gre avto po luftu al kaj pa magari bil gasilski.
bolek-lolek
31. 01. 2008 17.21
pajtlerblanka !!!! "gasilski avto ni imel kaj iskat na tireh če ni bil intervencisko poklican" nimam komentarja... Ta tvoj stavek vse pove,ko pa potrebuješ pomoč smo pa dobrodošli? saj bomo prišli ne sekiraj se ker zato smo tukaj. Ti pa izvoli pljuvati naprej ....
omann@email.si
31. 01. 2008 16.34
Šofer je bil rahlo nalit in je po nesreči v gozdu poniknil. Policaji so iskali tudi drugo osebo, ker je ranjenec izjavil, da ni bil sam v vozilu. Bodo že zmutili.
anarhist
31. 01. 2008 16.25
RE pajtlerblanka: Po čem sklepaš, da gasilski avto ne sme na cesto če ni intervencije?
Buena Vita
31. 01. 2008 15.36
samo vprašanja kdo koga ščiti--gasilski avto ni imel kaj iskat na tireh če ni bil intervencisko poklican --vedno naredijo nas buteljne, ko nas o čem obvestijo.klapa krivi ste ker se je nekaj zgodilo--seveda v sloveniji je najvećji greh ,,,, pokazati s prstom na krivca,,,,heJ folk resnico bodo zmešali v meglo,,
kgb@akcija.net
31. 01. 2008 15.32
mogoče je zapeljal mal preveč naprej ker je pogled na stran razmeroma omejen(kabina kaiona ima samo 3 okna) in ko je videl vlak je "potegnil", kakčne pospeške majo pa tami pa vsi vemo kot nas večina ve da v teh garah ni pasov.
malaopica
30. 01. 2008 21.53
jest nikjer ne vidm megle...
hinko.murovec@siol.net
30. 01. 2008 21.25
Muti muti, bistvo je sedaj zadevo tako speljat, da bo škodo plačala zavarovalnica. Kaj si žal privoščijo po večini vsi, ki so jim zaupana vozila družbe ali velikih podjetji pa ni ravno skrivnost. V Celju sem videl primer, ko je poklicni gasilec na dan nedelje postavil pred blok avtomobil z lestvijo, jo dvignil in v košaro za reševanje vstopil skupaj z sinom cca 5-6 let ter se podal pod oblake. Po ogledu okolice je vozilo odpeljal nazaj na dvorišče gasilskega doma Celjske gasilske brigade. Ali bi bilo potem kaj čudnega, če bi se tu ob prevozu vode istočasno kak kolega učil umetnosti vožnje ?? Samo Bog in preživeli vesta ta trenutek resnico, izvzemši izginulega. Naj malo pogledajo pri kateri okoliški bajti se suši več gat kot običajno. LP
Ramzess
30. 01. 2008 21.13
Zagotovo civitasstain. Če je bil vozilu sam ali ne, pa na gasilski postaji dobro vedo, saj vedo kakšna pravila pri prevozu veljajo, kakšen je njihov protokol, ali je lahko eden sam ali dva. In če je drugi (zanesljivo voznik), kje je, in predvsem zakaj je pobegnil. Če ne vedo kje ta gospodič sedel, potem gotovo ni bil privezan v avtu in ga je premaknilo drugam. Zdi se mi, da ljudje preveč ugibajo in premalo sledijo dejstvom.
civitasstain@gmail.com
30. 01. 2008 19.51
Sam že ve, zakaj je gor zapeljal, če je res on zapeljal.