Črna kronika

FOTO in VIDEO: Tragična nesreča pri Blagovici: voznica zapeljala na levo smerno vozišče, vanjo trčil tovornjak

Domžale, 16. 06. 2015 13.36 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min
Avtor
S.S./J.S.
Komentarji
0

Pri Blagovici se je zgodila huda prometna nesreča. 59-letna voznica je iz neznanega razloga zapeljala na levo smerno vozišče, v trenutku, ko je po nasprotnem pasu pripeljal 37-voznik tovornega vozila za prevoz mleka. Voznica je na kraju nesreče podlegla poškodbam.

Voznica je na levi pas zapeljala v trenutku, ko je po njem pripeljal tovornjak.
Voznica je na levi pas zapeljala v trenutku, ko je po njem pripeljal tovornjak. FOTO: POP TV

Okoli 12.50 se je pri Blagovici zgodila huda prometna nesreča, v kateri sta trčila tovorno vozilo in osebni avtomobil. Na magistralni cesti Domžale–Trojane v Zgornjih Lokah v občini Lukovica je tovornjak s prikolico, natovorjen z mlekom, trčil v osebni avto. Posredovali so poklicni gasilci CPV Domžale, ki so s tehničnim posegom izrezali ponesrečeno osebo, ki je zaradi poškodb umrla na kraju dogodka.

Policisti so po ogledu kraja nesreče ter zbiranju obvestil ugotovili, da je 59-letna voznica vozila po lokalni cesti iz smeri Domžal proti Trojanam, je sporočila Nataša Pučko,  predstavnica za odnose z javnostmi PU Ljubljana. V kraju Spodnje Loke, kjer vozišče poteka v ravnini, je voznica iz do sedaj neznanega vzroka zapeljala na levo smerno vozišče v trenutku, ko je po nasprotnem voznem pasu pripeljal 37-letni voznik tovornega vozila (za prevoz mleka) in vanj trčila, je razložila Pučkova.

O prometni nesreči sta bila obveščena preiskovalni sodnik in državni tožilec, ki se ogleda nista udeležila. V času ogleda kraja prometne nesreče in odpravljanja posledic je bila cesta zaprta. Promet je bil ponovno sproščen nekaj minut po pol četrti uri popoldan.

O ugotovitvah prometne nesreče bo obveščeno pristojno državno tožilstvo, je še dodala Pučkova.

Voznica je na kraju nesreče podlegla poškodbam.
Voznica je na kraju nesreče podlegla poškodbam. FOTO: POP TV
  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3