Črna kronika

Ste videli voznika, ki je pobegnil s kraja nesreče? Pokličite policijo!

Idrija, 04. 07. 2012 15.12 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Novogoriški policisti še vedno iščejo voznika, ki je v Idriji povzročil prometno nesrečo, nato pa pobegnil. 49-letni motorist je namreč zaradi njega padel po vozišču in utrpel hude poškodbe, voznik pa je odpeljal naprej.

V ponedeljek ob 13.21 se je na glavni cesti II reda med Idrijo in Spodnjo Idrijo zgodila prometna nesreča, v kateri je voznik motornega kolesa utrpel hude telesne poškodbe.

(slika je simbolična)
(slika je simbolična) FOTO: Thinkstock

Po dosedanjih ugotovitvah je 49-letni voznik motornega kolesa znamke Kawasaki, tipa ZZR 1200, iz Ljubljane peljal po glavni cesti iz smeri Idrije proti Spodnji Idriji. Ko je pripeljal do ravninskega dela, je začel pravilno prehitevati pred seboj vozečega neznanega voznika osebnega avtomobila golf temno sive kovinske barve. Ko je pripeljal do zadnjega dela avtomobila, je voznik osebnega vozila zavil na nasprotno smerno vozišče ter začel prehitevati pred seboj vozeče vozilo. Pri tem je motorist kljub sunkovitemu zaviranju in izogibanju v levo trčil v zadnji del avtomobila, tako da je po trčenju izgubil oblast nad vozilom in padel po vozišču.

Poškodovanemu motoristu so na kraju nesreče nudili ustrezno zdravniško pomoč reševalci ZD Idrija, kasneje pa so ga odpeljali na nadaljnje zdravljenje v ljubljanski klinični center.

Po nesreči je voznik omenjenega osebnega vozila odpeljal naprej v smeri Spodnje Idrije, zato idrijski policisti pozivajo vse morebitne priče prometne nesreče, ki bi lahko nudili koristne informacije za razjasnitev vseh okoliščin prometne nesreče, da pokličejo policiste Policijske postaje Idrija (Gregorčičeva ulica 5, 5280 Idrija, telefon: 05 372 48 00) ali interventno številko policije 113 oziroma anonimni telefon policije 080 1200.

V zvezi z obravnavanim primerom je bil obveščen tudi preiskovalni sodnik Okrožnega sodišča in pristojno Okrožno državno tožilstvo v Novi Gorici.

  • 8
  • 7
  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

KOMENTARJI (75)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

BMWmunja
05. 07. 2012 12.12
+15
Če bi vsa populacija brez predpriprav šla delat vozniški izpit (teorija +praksa), bi padlo 96% populacije. Z menoj vred, ki sem avtomobilist, motorist in biciklist. Izdelali bi v glavnem poklicni šoferji, avtobusarji in še kdo. Ostali bi se lahko samo zamislili. Lahko mi nabijete minusov po volji mnogo, a me ne gane, ker vem, da imam prav.
big_foot
05. 07. 2012 13.21
jap, imaš na netu neke CPP pole ki jih rešiš... ali pa tudi ne. V glavnem ko ti pokaže rezultat ti malo čeljust dol pade :-)
Klavdija Mal
05. 07. 2012 11.19
+17
Vsega pa res niso vedno krivi motoristi. Veliko so krivi vozniki, ki ne znajo gledati v vzratna ogledala in dajati smerokazov. Ravno včeraj je bil policijski avto na nujni vožnji po avtocesti. Vsi smo se umaknili razen enega tepčka, ki očitno ne pozna ogledal. Na koncu je moral policijski avto prehitevati po desni, da jesploh lahko prišel mimo. Upam, da so ga ustavili in mu dali prav prijetno kazen, ker si drugega niti ne zasluži. Ravno tako je tudi z rešilci. Veliko sem na cesti in ubogi naši Slovenčki bi vsi po vrsti morali ponovno na izdelavo vozniškega dovoljenja. Vožnaj izven Slovenije je pravi balzam!!!
Scorpia1
05. 07. 2012 17.02
zalitasve?ka
05. 07. 2012 11.06
+6
pokličeš policijo, daš izjavo,nato dobiš še poziv na sodišče kot priča in če ne prideš dobiš 300e kazni. pomoje je kr brezveze klicat plave
pa_para_papa
05. 07. 2012 11.09
+2
pol te še pa oni ubije katerga si prijavu :D
suzukigsxr
05. 07. 2012 11.42
+2
CrushLow
05. 07. 2012 14.04
ja tko je ta sistem nastavljen ... udri po siromaku :)
Jsima
05. 07. 2012 16.16
-1
Pametnjačoviči, ste kdaj slišali za anonimne prijave? Tukaj vas ne morejo klicat na sodišče ker ne vedo kdo ste :D
dangel
05. 07. 2012 21.13
sej če je tako teško it na sodišče delat nekaj dobrega pol ni čudn da je država*!
big_foot
05. 07. 2012 10.58
-7
prehitri in objestni motoristi so zelo hitro na strani statistike tisti boljpametni in izkušeni pa se še vedno vozijo. Zato pa pamet v levo roko, pa malo bolj hladne živce za avtomobiliste.
Rains
05. 07. 2012 10.41
-16
Kaj pa mislite, da motorist naredi ko povzroči nesrečo ? Pobegne, še toliko prej.
Alexiss
05. 07. 2012 09.23
+9
Predlagam da se anonymus. preveri na MNZ saj ima preveč povedati v sovražnem smislu in da ni on tisti, ki se je namerno zaletel trikrat čelno v nasproti se vozečega motorista ker mu gredo pač ti tako na živce. Gledoč iz psihološkega vidika pa menim da anonymus. in njemu podobni imajo pač določene travme, kot so izguba bližnjega v prometni nesreči, so jih zapustili ljubljeni itn. Cesta nam je vsem namenjena od pešca, koleserja, motorista, avtomobilov in še česa. Tisti ki se s tem ne strinjajo se bodo pač morali preseliti kam drugam kjer ni tako. Sem pa sam motoris in imam mamo, brata, očeta in en kup sorodnikov, ki bi jim bilo hudo zame če se mi kaj zgodi na cesti ne glede na to v kakšni in s čem bi bil udeležen v nesreči. Veste, tisti ki ga lahko poškodujete na cesti ima tudi lahko družino ali pa je nekoga otrok. Jih vi imate?
xstrelec
05. 07. 2012 12.18
+2
Lahko bi rekel,da imate vsak po svoje prav..a vendar....vsak ki stopi na cesto,neglede ali je pešec,kolesar,motorist,avtomobilist,ali pa rolar,se mora zavedati,da je udeleženec v prometu,ter da mora skrbeti za svojo varnost in varnost drugih. Ni stvar kaj imaš v rokah ,ampak kaj imaš v glavi,najbolj pa je pomembna strpnost in dobro opazovanje. Na cesti sem kot kolesar,voznik avta in motorist
Veseljak20
05. 07. 2012 08.56
+9
veliko motoristov je norcev to je znano, kakšen je bil ta ne vem, motoristi, tisti tapravi norci (marsikateri ima še sopotnico zadaj tako da jih še več ogroža!), ne uporabljajo smerokazov, prehitevajo na centimetre, v škarje, sploh se ne sekirajo če je iz kontra smeri promet, gre vseeno umes prehitevat, tega je veliko! nekdo je tudi rekel da težkega motorja pač ne moreš počasi peljat... zakaj za vraga potem kupujete takšne težke jajce če jih ne znate obvladovat potem se pa prlimate enemu v kuferam ali v mašino kontra vozečemu! AMPAK so pa tudi motoristi, ki so motoristi s srcem in ne zgolj za adrenalin in ego nabijat. Sem tudi takšnega že videl ki je dejansko uporabil smerokaz predno me je prehiteval, takšnih kulturnih motoristov je predvsem okoli turističnih krajev veliko, ker dejansko pridejo iz drugih delov Evrope in uživajo na motorju brez objestnosti. prosim pjebi zresnite se motor ni igrača!!!
CrushLow
05. 07. 2012 09.10
-8
Alexiss
05. 07. 2012 09.30
+9
tisti motoristi ki so norci oz. ti mislijo da obvladajo motor kot nihče in so nepremišljeni na cesti hitro grdo končajo. A ko se pripelješ 55km/h iz smeri Lagatec-Vrhnika in ti pred drevoredom skoraj v pričo kolone vozil starejši možakar ki prihaja iz nakupovalnega centra bočno zrine partnerico pred mano vozečo s ceste, se jaz vprašam kdo je tu nevaren. 5 se nas je ustavilo in okaralo gospoda, ki bi še kar mirno trdil, da ni nič spornega naredil na cesti. Pri tej hitrosti je motor, ki ga je poskusno vozila bil izjemno vodljiv in situacija se srečno iztekla, kaj bo pa drugič na nekem drugem razpotju pa ne vem.
Tomozuki
05. 07. 2012 10.05
+11
Komentar na prvi stavek; tudi veliko avtomobilistov je norcev. Razlika je samo ta, da na njih smo že skoraj navajeni in jih "spregledamo", medtem ko motor vleče pozornost nase in ga prej opazimo, če krši predpise. Torej, lahko imamo samo enega takega norca na 10 motoristov in se hitro posploši na vse. Največja finta pa je, da je navadno vsak motorist tudi avtomobilist in pozna obe plati zgodbe, kar je najbolj objektivno za debate. Torej, zamenja se samo vozilo, možgani ostanejo isti. Kar se pa smerokazev tiče, smo pa ravno mi tisti, ki zaradi njih nastradamo. Lahko vprašaš kateregakoli motorista, kaj je tisti prvi varnostni faktor, ki ga avtomobilisti ne spoštujejo. Pa še to je; če na motorju narediš napako, te ne reši noben pleh, pas ali airbag. Že zato se nas večina bolj čuva, čeprav se zdi, da se bolj ofenzivno vozimo. Ampak bistveno večjo pozornost na dogajanje imaš pri taki dinamični vožnji (vendar ne prehitri) kot pa pri zaspani in počasni.
Veseljak20
05. 07. 2012 10.16
+4
Tomozuki sem tudi sam motorist (in ne skuterist) in so mi že avtomobilisti izsiljevali prednost tudi vem kako je glede smerokazov, vendar se nisem hotel kot motorist izpostavljat ker tako ali tako naletiš na gluha ušesa ;) so pa nekateri motoristi res neuvidevni ko s superšportnikim brez smerokazov prehitevajo in vijugajo po cesti tako da se človek na koncu že vpraša ali je na cesti ali na progi
Tomozuki
05. 07. 2012 10.26
+1
Se strinjam ja. Ampak tudi divjaki v 99% primerov poškodujejo le sami sebe. Medtem, ko pri avtomobilskih nesrečah nastrada še kdo drug (nedolžen).
suzukigsxr
05. 07. 2012 11.40
+1
dangel
05. 07. 2012 21.07
tuki ne gre ka peleš al si motorist ali voznik avta, v obeh primerih je človek ko pele to vozilo!!!! preveč delate razlike med motorjem in avtom...pri obeh se lahko naredi nesreča! najlaži je bit pameten. nema veze ka peleš, v vsakem primeru moraš bit obziren do drugih!!
Tito_Partija
05. 07. 2012 08.38
-21
Motoristi so itak eni eko škodljivci... večinoma prehitri, preglasni in brez zadostnih refleksov za stroje, katere probajo upravljati.
Tomozuki
05. 07. 2012 08.50
+9
Važno, da s(m)o avtomobilisti vsi EKO, ko zjutraj ne delajo zastojev, se ne vozijo od parkirišča do parkirišča, ko iščejo parkirni prostor, se vozijo samo na nujnih relacijah (na morje npr. se nihče ne pelje v avtom), uporabljajo samo vozila z nizkimi porabami, imajo dobre reflekse (zato se tudi ne dogajajo nesreče) in vsi vozijo po omejitvah. Da ne omenjam še tega, da motoristi zakrivimo vse nesreče in nemalokrat v njih poškodujemo ali ubijemo še koga drugega. Malo sarkazma, da vidiš, kake retro nesmisle pišeš. Za vsem tem pa stoji zavist. Motor je dostopen vsakomur. Kupi si ga.
CrushLow
05. 07. 2012 09.30
+0
haha eko ja....okol tega se res ne splaca zgubljat besed :) stroji gor stroji dol .... ti mors znat vozt z glavo, ce si beb0 pol si v osmrtncah ... to je vsa umetnost.
Tomozuki
05. 07. 2012 10.06
+3
Točno tako. In to neglede na prevozno sredstvo.
big_foot
05. 07. 2012 10.52
tomozuki, motor v osnovi je res dostopen vsem, ampak vzrževanje je pa druga pesem. dosti pacientov sem že videl da potem na motor obešajo rabljene gume, verige se ne menja, vozijo se v "trenirkah" tako da motor je lahko tudi poceni, motorizem pa nikakor
Tomozuki
05. 07. 2012 12.11
Sam imam 15 let star motor, ima 165KM (letna registracija je 300€), ostalo pa je zgolj po principu tankaj in vozi. Menja se olje, filtri, pa veriga, kak zobnik, zavorne ploščice in gume, ampak tudi to ne vsako leto (čeprav zelo lepo skrbim zanj). Sploh pri starih motorjih je tehnika preprosta in navadno ni nekih izrednih posegov. Imel sem tudi 250ccm skuter za po opravkih po mestu in kake relacijske vožnje pa lahko povem, da so stroški zanemarljivi. Vsaj odtehtajo to, da sem vedno imel zastonj parkirno mesto, porabil sem manj goriva in prej sem bil na cilju. Vidim pa tudi dosti takih, ki se vozijo v trenerkah in brez čelad okoli, ampak verjemi, da so tudi motorji takih "lastnikov" sumljivih izvorov.
anonymus.
05. 07. 2012 07.53
-10
slika je simbolična nesreča je bila samo simbolična, ne kličite nikogar
Veseljak20
05. 07. 2012 08.57
+1
Darko Peternel 1
04. 07. 2012 21.34
+31
Prav žalostno,koliko kretenov,ki komentirajo stvari katerih ne poznajo je tukaj.
vettel
05. 07. 2012 06.01
-29
big_foot
05. 07. 2012 06.52
+14
Tomozuki
05. 07. 2012 08.27
+6
...pa rdečega bika, da odletiš med zgledne voznike na 4-ih kolesih.
suzukigsxr
04. 07. 2012 21.12
+17
tako je lani mene ena šmrkla zrinla s ceste.1km se peljal za njo in ko grem jaz prehitevat gre tud ona.hvalabogu sem zadel v avto samo z nogo iz zvozil dol po bregu brez padca.šmrkli bi pa najraje focn stisno,je počakala in se opravičevala.jaz sem zvozo ta revež je pa padel...škoda !znorim ko preberem komentar,kaj pa divjajo?najbolj nevaren motoristu je voznik avta....
Igor__Zmaj
04. 07. 2012 21.45
-34
Marcel Korošec
04. 07. 2012 22.57
+17
ko prehitevaš z motorjem je pomembno tudi kolk na gas stisneš,če nažgeš do konca in greš 50kmh in več na uro od prehitevanega,potem je težko opaziti motor !
suzukigsxr
04. 07. 2012 23.44
+15
najbolj pomebno je da se pelješ za avtomobilom dokler te ne opazi,šele nato prehitevaš.najbolj nevarno je prehitevat od daleč ali dva ali več naenkrat.jaz več ne prehitevam,če obstaja kakršna koli možnost da prehitevani zavije levo...od takrat naprej sem pri prehitevanju dost bolj previden
big_foot
05. 07. 2012 06.52
+8
Tko v info ni ravno po pravilih ampak v takem slučaju imam prižgano dolgo luč, še pred tem pa poskrbim da SEM V VIDNEM POLJU AVTA, šele potem prehitevam. Na motorju ti glede na pospeške ni potreba ravno dosti časa čakati na ustrezno priliko za prehitevat, zato se raje prepričam da me je avto RES VIDEL.
BMWmunja
05. 07. 2012 12.01
+1
mglds@ / Vidiš, zato pa moraš biti vselej, ko se spraviš prehitevat, prepričan, da že kdo tebe ne prehiteva. Pa smerokaz moraš vključiti pred menjavo prometnega pasu, da koga ne ogroziš. Higijena vožnje je nekaj, kar je zelo pomembno, žal pa vsi te higijene nimamo ne prorojene, ne privzgojene. In tisti, ki niso obzirni v prometu, praviloma niso taktni niti za mizo, niti na javnem WC-ju, niti v vrsti pred trgovinsko blagajno, niti pri odvetniku, ko skušajo brata ali sestro opetnajstiti za del dediščine, ko se umrli še prav ohladil ni...., skratka nikjer.
Cymbaline
04. 07. 2012 20.27
-18
NE kIicat policije!
Sasha23
04. 07. 2012 20.42
-6
290ktober
04. 07. 2012 20.45
-1
šejk1
04. 07. 2012 19.14
+30
sploh ne vem zakaj se tolk užigate in tok drug čez druzga govorite, vsak zase ve kako je prav in kaj ne, vsak po svojih zmožnostih in željah si kupi kar želi,eni težke motorje, drugi skuterje, tretji avtomobile, kaj bi bilo, če bi bilo vsem isto všeč, bil bi sam dolgčas. To pa kar se je motoristu zgodilo, je tragično. Itak pa vsi motoristi veste, da ste izpostavljeni velikemi riziku, ker vas šoferji enostavno ne upoštevajo in zato so nesreče pri nas. Res pa tudi je, da je kar nekaj motoristov. ki so zelo predrzni in sami izivajo, pa je nesreča tu. So pa tudi taki, ki vozijo motor, pa ga še pijejo povrh, teh pa ne razumem, ker če smo že pri tem, avto če malo zapleše po cesti, ga mogoče še uspeš obvladati, moto, alo ta pa ko zapleše, adijo pamet in lahko samo moliš, da ne bo hudega.Da pa so šoferji nefer pa občutim tudi sama, ko se z mojim vozim, me prime, da bi imela kamen v roki in zalučala kamen v avto, ko bi me negdo spravil v smrtno nevarnost, ker je naju enostavno ignoriral. Najbolj pa me prizadane, če se peljem mimo nesreče, pa je v nesreči udeležen motorist, to me pa čisto pobere. Zato fantje ne se obremenjevati z R in ne vem čemu, raje pametno vozite. Pa srečno vsem
anonymus.
05. 07. 2012 07.55
-10
tistih v enoslednih vozilih, ki na cesti med pravimi vozili nimajo kaj iskati, ne bo nihče upošteval, nikoli, pika vaši problemi s kratkimi udi gor ali dol, briga nas
Veseljak20
05. 07. 2012 08.45
+6
anonymus, mislim da je treba tebe in vse tebi podobne odstraniti iz prometa ker predstavljate neverjetno veliko grožnjo za vse udeležence v prometu in ne le za motoriste! in drugič ko te bo motorist prehitel da te ne bo razneslo od jeze! nekje ob cesti se varno ustavi da boš lahko udrihal po svojem avtu in se penil do onemoglosti ;)
Tomozuki
05. 07. 2012 10.09
+3
Vse izhaja zgolj iz tipične slovenske zavisti; "če jaz nimam tega, tudi ti ne boš imel". Ker motor/skuter lahko kupi vsakdo in izpit načeloma vsakdo opravi. Je mogoče razlog v strahu?
BMWmunja
05. 07. 2012 11.52
+3
Tomozuki, rekel bi, da anonymus.-a daje kompleks malega luleka, kar je nakazal v zadnjem stavku. Njemu v tolažbo: Tudi tisti z malimi luleki se nafukamo, če se le hrabro poleg spravimo....
layers
04. 07. 2012 18.01
-54
prodaja motorjev do 130 km/h pol pa blokada, pa da vidmo zakaj bi pol rabil 1200 rr jetra
dangel
04. 07. 2012 18.48
+64
pol dej še na avte blokado da ne bodo šli več kot 130km/h...
5lamca
04. 07. 2012 18.48
+26
No dej se ugasn... Si se že kdaj u teku zaletu v kandelaber? Če si se, pol veš d maš lahk tut kak zob zbit. Zdej si pa predstavli polet z motorja že pr 50km/h. Pr 100, te reš sam lepa izletna cona. Vse kar je trčenja je lahko usodno. Kulk se je pa po tvoje prpelu?? 200? Taki kot si ti pa tko in tko mislte, da je cesta vaša in ko j... motorista!
layers
05. 07. 2012 02.29
-6
sej men je jasno, vem kako je ko te ne vidijo na motorju, sploh brez luci. tud na kriziscu morjo bit motoristi prvi. to je sindrom, z motorjem se ne caka ane. rr gre v prvi 130, je pa za raztisat jbg no pa srecno voznjo pa po pameti
big_foot
05. 07. 2012 06.48
+11
slayer69... probaj enkrat poleti ko je lepo vroče v leder kombinezonu čakat 2 semaforja zaradi lesenih šoferjev pa ti bo jasno zakaj se ne čaka... ni to stvar slame v glavi ampak stvar tega da te na zadane kap od vročine :-) Večina avtomobilistov ima avto v praznem teku in ko avto pred njem spelje le ta prestavi v prvo in gre, za njem naredijo isto. Zato na naših križiščih spelje preko zelenega intervala le kakih 10 avtov (na kratkem semaforju). V Italiji na primer ko je zelena spelje cela kolona, pretok avtov je veeeeeliko večji pa se tudi ni treba rinit do semaforja.
big_foot
05. 07. 2012 08.08
+8
ti si pa trot. Saj se lahko tudi v kopalkah vozim in bo prav prijetno. Ampak če slučajno padem bo pa spet neodgovoren motorist. Pomirjevala, pivo in senca. To ti bo verjetno pomagalo pa srečno.
mic3
04. 07. 2012 17.39
+11
slika je simbolična
Tomozuki
04. 07. 2012 21.06
+6
tito-idol
04. 07. 2012 17.14
+8
Odpeljal se je po cesti.
damirg@email.si
04. 07. 2012 17.11
+7
po moje se bo krivec hitro našel.
Andrej Tajhman
04. 07. 2012 19.52
+4
antonino
04. 07. 2012 17.02
-30
zopet je v znamki motorja črka R, pa vsi verjetno veste, kaj to pomeni. Tudi sam sem motorist (brez R ), pa razmišljam, zakaj pri nas rabimo take motorje. Vprašajte se, če je v slo največja dovoljena hitrost, zakaj potem rabimo motorje za MOTO GP
antonino
04. 07. 2012 17.03
-13
antonino
04. 07. 2012 17.05
-9
da pa ne bo pomote, ne zagovarjam pa voznika avta, mogoče je celo in kriv
Raketa Max
04. 07. 2012 17.17
+36
A sploh veš kakšen je ZZR1200? Daleč od superšportnika!
mommmatke
04. 07. 2012 17.18
+17
hahaha, tudi avte ne rabimo, ki grejo več kot 150km/h. Malo več tolerance pri meni!!!! Le zakaj jih izdelujejo!!!! hahaha
Raketa Max
04. 07. 2012 17.22
+15
Pa avtomobili, ne grejo vsi več kot 130? Zakaj pa potrebujemo takšne? A zaupaš, kakšen tip motorja voziš? Verjetno ChoppeR ali pa skuteR? Ne mislim s tem kaj slabega, vendar običajno so takšni komentarji od lastnikov počasnejših motorjev. (Tudi sam sem nekaj let vozil chopper, pa mi je sedaj bolj všeč kaj z boljšimi voznimi lastnostmi)
mommmatke
04. 07. 2012 17.24
+13
Red_October
04. 07. 2012 17.26
+8
5lamca
04. 07. 2012 18.51
+15
Ne...antonino ni motorist... Če je brez R... Motoist je :) kaj je pa to pa tko ne vem... Če bi bil motorist bi vedel kak motor je ZZR :) Tist R, ki ga ti omenjaš je ponavad na koncu...ČIst na koncu... ZX900R, ...
Tomozuki
04. 07. 2012 21.09
+11
ZZR je sport-tourer. Tudi dvomim, da bi 50-letni ata motor navijal do nebes. Sam imam Blackbirda pa ne zato, da bi zvočni zid podiral, ampak ker ga je udobneje (več navora in manj pretikanja) vozit, kot neko podhranjeno prdalo.
Darko Peternel 1
04. 07. 2012 21.36
+5
Antonino,ma ti si motorist še brez česa drugega,ne samo brez R-a
big_foot
05. 07. 2012 06.42
+9
Antonino, vozim r1200rt... 2 x R :-) pa to še ne pomeni da je motor za divjat. Je čisto navadna udobna ogromna potovalna krava.
BMWmunja
05. 07. 2012 11.44
-6
Kaj te vsi jebete antonina? Kar je napisal ima prav. Ostali, ki prisegate na tuljenje motorjev in na divjo vožnjo pa ste potencialni darovalci organov, samo da se tega še ne zavedate....
mommmatke
04. 07. 2012 16.49
+54
(slika je simbolična) ,...................jah čudno, da ni kak medved na sliki!!!!
Kunar
04. 07. 2012 16.18
+1
nič mrtvi kot pa to? pa glede na to kak ti motorji rjovejo ga bi blo bol težko zgrešit da ti prihaja od strani
big_foot
05. 07. 2012 06.39
-1
ja bi ga slišal, ampak potem bi moral biti izpuh obrnjen naprej...