Črna kronika

Spet smrt na cestah

Velenje, 21. 09. 2007 09.34 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

V prometni nesreči, ki se je zgodila na območju Velenja je ena oseba podlegla poškodbam.

Policija
Policija FOTO: Jani Dolinšek

Okrog šeste ure zjutraj se je pri odcepu za Gorico, na območju Velenja, zgodila huda prometna nesreča, kjer je ena oseba umrla. 31-letni voznik osebnega vozila, doma iz območja Žalca, je v križišču izsilil prednost tovornemu vozilu. Trk je bil tako silovit, da je voznik osebnega vozila umrl na kraju nesreče.


  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja

KOMENTARJI (22)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

mihec.zupopihec@email.si
26. 09. 2007 07.18
js nobenemu osebnu nism želel slabega ampak sm napisal samo da edina pravilna kazen za tiste k izsiljujejo prednost, namreč js je ne prvič k mi je škoda mene, sopotnikov in avtona... žmigovci se sami dol šaltajo takoj k volan odmotaš, 24W žarnice nikoli ne svetijo slabo (iz lastnih izkušen, ker vozim šleperja) in še nenazadnje sedaj je ob 6 uri zjutraj še tako mračno da je še skoraj tema in tako oraš videti tovornjak s prižganimi lučmi... nikjer pa ne piše da je bil tovornjak prehiter in tudi glede na slike tovorjak ni bil ne vem kako hiter... pa tudi tovornjakar k se pelje poo cesti ne more vedeti komu se za kaj kam mudi a ne!!! sicer pa ena ali pa 1000 oseb več takrat v železnikih ne bi mogli ustavit vode, tako da vseeno kolk jih je blo tam... pač prednosti se ne izsiljuje, naj pa postavijo semafor ali krožišče če je nevarno za na cesto iti
Zakon1
24. 09. 2007 16.37
Kar sem rekel sem rekel. Definitivno je pa 7. žrtev posledic vremenskih ujem.
petra@gvt.si
24. 09. 2007 08.44
mislim da nima smisla da tukaj pišete kaj in kako je bilo,če ne veste točno kaj se je dejansko dogajalo,kamionar ni imel desnega smerokaza ker je bil namenjen proti velenju-nevm zakon 1 od kje tebi take informacije,tudi hitrost ni bila nič sporna,voznik golfa pa je baje že prej vozil z neprilagojeno hitrostjo
Zakon1
23. 09. 2007 20.00
Zupopihec, kdor drugemu želi ali stori slabo se mu to slej ko prej večkratno povrne. Kot bumerang, ki nazaj prileti z večjo silo. Iskreno sožalje, ker si zaklel samega sebe. ....................... / ...................... A je kdo pomislil, da je kamionar pozabil desni smerokaz? Vojaku, se je mudilo reševat življenja v Železnike in je prehitremu kamionarju (s morda pretirano šibkimi lučmi na vozilu, prehitri vožnji ter zavajujočemu smerokazu ob 6. uri zjutraj!!!) zaupal ter speljal. Toda kamionar ni imel namena zaviti kljub smerokazu. IN .. BUM!!! Majhen fantič in nerojeno dete sta ostala brez očeta!!! Sedaj pa taki kot si ti hop inkvizicijsko po nedolžnih. Sram naj bo tebe in tebi podobne, ''mihec''.
mihec.zupopihec@email.si
23. 09. 2007 19.31
zakon1 mudilo gor ali dol tudi policaji in reševlci na nujni intervencijski vožnji ne smejo izsiljevati prednosti drugim in s tem ogrožati druge če že sebe hočejo!!!! kar se pa grožen tiče pa povej kdaj pa kje
mihec.zupopihec@email.si
23. 09. 2007 14.03
edina pravilna kazen za tiste ki izsiljujejo prednost! kaka denarna ta jim ne zaleže in bodo čez dan ali dva zopet izsiljevali ampak ta kazen ki pa je doletela tega pa za vedno zaleže... in kaj bi blo če bi namest kamijona pripeljal motorist, bil bi mrtve in zopet bi popljuvali motorista kako je vozil in kako bogi se vam zdi tale k je izsilil prednost jajajaja... še enkrat edina pravilna kazen za tiste ki izsiljujejo prednost!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Matzeyco
23. 09. 2007 02.32
"Čiračara"ko ze človek misli, da bolj kretenskega komentarja ne moreš napisati, prideš in me zafrkneš. Zgodi se lahko vsakemu, pod raznimi vzroki,če ti misliš drugače je to tvoj problem!!!Človek je umrl in to je vse kar je vazno,ti kreten zabit!!!
maxsla2000@yahoo.com
22. 09. 2007 21.41
kritika vsem bo
kritika@email.si
22. 09. 2007 20.56
In kot dopolnitev, moj prvi post je bil namenjen splošnemu stanju prometa v Sloveniji in NE konkretno žrtvi, ker ne poznam podrobnosti o temu dogodku!
kritika@email.si
22. 09. 2007 20.54
Kot je lepo zakon1 poudaril življenje ni črno-belo, da se da kar tako posploševati in soditi ljudi! Vsi smo krvavi pod kožo, s svojimi lastnimi značilnostmi in to še ne pomeni, da smo vsi neumni, agresivni in brezobzirni ljudje! Včasih nas življenja košta tudi neprevidna in nesrečna situacija. Kdo pa ve točno kaj se je dogajalo na cesti in v glavi žrtve? Ne sodite, ker bo sicer tudi vam sojeno!
Zakon1
22. 09. 2007 19.46
To je definitivno 7 žrtev nedavnih vremenskih ujem in prav bi iblo, da družini pomaga tudi država!!!
Zakon1
22. 09. 2007 19.45
Toliko da vedo razni bebci kot so Čiračara in zupopihec!!! Kolikor je slišati, je bil nesrečno umrli 31-letnik odličen vojak, katerega žena je sredi druge nosečnosti, sinu, ki je v nižjih razredih OŠ pa se še niti dobro ne sanja, kaj se je zgodilo. Mudilo se mu je na dolžnost, ker je bil klican na nujno pomoč v Železnike, pomagati reševati zadeve po tej naravni katastrofi. .......................... Dejstvo je sicer , da je zapeljal iz stranske ceste na glavno, toda kot prvo, bila je slaba vidljivost in kamion ..., kot drugo pa je kaminon vozil hitreje kot bi smel. Tako da ... naj mi pride pod roke tisti, ki se norčuje iz takih dobrih ljudi, ki so šli pomagat drugim reševat življenja, pri tem (ali pred tem) pa sami izgubili življenje. Pogreb je v začetku tega tedna, bo častni vod ... :((( ------------------------ Ajde Čiračara, aje zupopihec, prikažita se vidva in vama podobni iz varnih brlogov. Pa da vidimo. In kdaj sta komu vidva pomagala? Da vas ni sram, prenagljenih in takih, ki mislijo le na lastne riti!
civitasstain@gmail.com
22. 09. 2007 11.17
damjan1977 Tudi jaz izrekam sožalje njegovim svojcem. Ne delam pa napake kot ti, da zagovarjaš njegovo hitrost. Roko na srce, vsi delamo napake, ne pa jih polepševat ali celo zagovarjat. Rezultat je, da prideš v črno kroniko.
slivov knedl
22. 09. 2007 00.52
A tu se tud komentirajo komentarji namesto dogodka oz. prispevka?Pejte se mal solit.Kako je kdo napisal komentar?To ni debatni krožek,madona.
Mozoljj
21. 09. 2007 17.37
damjan1977 nič ne trdim za točno ta vzrok nesreče, ki je tu naveden. Lahko samo povem kaj predvidevam, da ne bo pomote. Dostikrat mladi zelo grdo vozijo in divjajo, da se samo čudim. In potem slišiš od njegove mame: " Ja jaz nevem kako se je lahko zeletel, on je tako lepo vozil". Uredu ja...
Andry Andro
21. 09. 2007 16.55
damjan1977 ; če bi se moral 8 ur na dan voziti, ne bi smel to biti vzrok za prometno nesrečo! Če razumeš, kaj ti hočem povedati! Vsako stotinko sekunde na cesti je situacija drugačna! Za to bi morali biti vsi veliko bolj strpni do ostalih, vse ekstremiste pa bi policaji morali polovit kot zajce! Sploh brezobrazne motoriste!
Damjan Temnikar
21. 09. 2007 15.35
Iskrene sožalje svojcem. Prosim, če določeni ne pišete glupih komentarjev, če človeka ne poznate. Jst sem ga poznal osebno in lahko vam povem, da je bil šofer, ki je vozil z pametjo. Včasih se pač komu mudi. Zanima me kako bi se vi držali cestnih predpisov, če bi se morali vsaki dan voziti po štiri ure, da bi prišli v službo in nazaj, doma pa bi vas čakala družina. Prijatelj....
kritika@email.si
21. 09. 2007 14.27
Danes so prometni znaki Slovencem samo za okras, ker jih veliko sploh ne upošteva. O prometni kulturi pa nima smisla izgubljati besed, ker je že zdavnaj izumrla.
ETjevc
21. 09. 2007 12.40
JE že tako da se vsakemu tolk mudi da mora tiščat naprej, bognedaj spustiti koga s stranske ceste ane... Dnevno se mi dogaja da recimo zavijam levo na cesto, čaka in čakam, folk ima rdečo v naslednjem križišču in se nabijejo tako da mi ostane sredi križišča. Pa samo 3m luknjo bi pustil, nič ga ne bi časovno stalo, ampak neee, idioti se ustavijo direkt pred tabo v križišču. To dutdi kaže na koncentracijo voznikov, večina sploh ni z mislijo pri vožnji... Enkrat se mi bo strgalo in bom takega nabil v bok, men pleh ni nič vreden, pol se pa naj sam brihta z izpolnjevanjem eu poročila, k se tolk mudi... Da ne rečem kakšnee kolone se delajo po nepotrebnem zaradi takih degenov.
slivov knedl
21. 09. 2007 12.08
So zamenjal ministra,je bil,kao,odgovoren za onih sedem pred predorom.Sej zdej jih je po moje še več.