Črna kronika

Sopotnik na zadnjem sedežu ni bil privezan in je bil v nesreči hudo poškodovan

Maribor, 14. 06. 2015 09.34 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Mariborska policijska uprava poroča o prometni nesreči v naselju Sejanci, v kateri je bila ena oseba hudo telesno poškodovana. Poškodoval se je sopotnik na zadnjem sedežu, ki ni bil privezan in je med nesrečo padel iz vozila.

Nekaj minut pred polnočjo se je na lokalni cesti v naselju Sejanci zgodila prometna nesreča, v kateri je bila ena oseba hudo telesno poškodovana, so sporočili s Policijske uprave Maribor.

31-letni voznik je vozil osebni avtomobil po lokalni cesti v naselju Sejanci, iz smeri naselja Bratonečice v smeri proti naselju Vičanci. Ko je voznik pripeljal v blagi levi ovinek, je osebni avtomobil zaneslo v desno izven vozišča preko makadamske bankine v obcestni jarek, nato je vozilo trčilo v betonski propust dovozne poti k stanovanjski hiši. Po trčenju je vozilo odbilo nazaj na asfaltirano vozišče lokalne ceste, so nesrečo opisali na PU Maribor.

V vozilu sta bila tudi dva sopotnika. 37-letni sopotnik, ki je sedel zadaj desno in pri vožnji ni uporabljal varnostnega pasu, je padel iz vozila in obležal na cesti. Omenjeni sopotnik je bil z reševalnim vozilom odpeljan v Splošno bolnišnico Ptuj, kjer je bilo ugotovljeno, da je bil hudo poškodovan. Zoper voznika bo podana kazenska ovadba na pristojno državno tožilstvo.

  • krovni2
  • PRALNI STROJ
  • SESALNIK
  • ČISTILEC
  • klima
  • tv
  • ura
  • skiro
  • kosilnica
  • krovni

KOMENTARJI (10)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

iwilliwillhacku
14. 06. 2015 16.47
+3
dobil bo kazen ker se ni prepričal o varnosti sopotnikov v avtu (pripnite si pasove, na dajat nog na armaturko ali pa čez okna, ker zadaj ni armaturke, itd itd itd....).... vsak bi lahko vedel, da se morajo vsi potniki pripeti, ne glede na to kje seduiš (seveda, če so izpolnjeni vsi pogoji za privezat se).... moral bo pa vrniti denar za stroške za prevoz v bolnišnico, zato tudi kazen.... =) PS naslednjič pa prilagodit vožnjo svojim sposobnostim in razmeram na cesti....
piko112
14. 06. 2015 19.36
+2
zasvobodo
14. 06. 2015 14.51
+10
najbol debilno in primitivno dejanje,ki ga naši zakonodajalci preko policistov izvajajo,ko zletiš naprimer pozimi zaradi ledu s ceste,ti še napišejo položnico,ali pa ko na ovinku prideš na pesek,pa te odnese ven,pa ko se izogneš nenadni oviri....pa še bi lahko našteval.obrazložijo pa ti,kao da nisi upošteval ali nisi prilagodil vožnje razmeram na cesti.Pa mi naj en pametni razloži kako bi naj vedel naprimer,da je za onim ovinkom ledena črta prek,ker se je pač topil sneg,ali kak naj vem,da bo tam drevo na cesti,ali pesek,ali luknja....mislim,ali naj pred vsakim ovinkom vstavim avto,ali naj deset na uro peljem pozimi,ali kak si to zamišljajo.Zakaj hudirja sem zdaj jaz kriv.Pa če že morajo,naj pišejo položnice vzdrževalcem,ne pa kar na slepo,ti si kriv,plačaj,kot da že nisi itak oškodovan....bolano no
veselinko123
14. 06. 2015 12.23
+2
NO JA 24 UR ZATO SE JE PA TREBA PRVEZAT ANE?LOL
adolfhitlar
14. 06. 2015 10.49
+5
ker je to banda kradljiva