Črna kronika

Sodelavca v gozdu našli pod traktorjem

Kranj, 01. 09. 2011 22.15 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Na območju Podkorena, blizu državne meje, je umrl 55-letni moški, ki je sam opravljal gozdna dela. Sodelavci so ga mrtvega našli pod traktorjem.

Danes popoldne okoli 14.45 so policiste obvestili, da je na območju Podkorena, na Podkorenskem grebenu v bližini državne meje, umrl delavec, ki je opravljal gozdna dela.

Policisti so ugotovili, da je 55-letni moški iz Kranjske Gore sam izvajal dela v gozdu. Slednjega so mrtvega pod traktorjem našli sodelavci. Policisti informacije o nesreči še zbirajo, po prvih ugotovitvah pa naj bi delovni stroj goseničar, ki ga je delavec upravljal z daljinskim upravljalnikom, slednjega povozil.

Na kraj nesreče je poleg reševalcev in policistov prišel tudi delovni inšpektor, za pokojnika iz Kranjske Gore pa je bila odrejena sanitarna obdukcija. Po vseh zbranih obvestilih bo policija z ugotovitvami seznanila pristojno državno tožilstvo.

  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja

KOMENTARJI (6)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

afrika68
03. 09. 2011 20.11
svegel ta človek je bil profesionalni gozdni delavec z veliko znanja in izkušenj.žal se tudi najboljšim zgodi napaka,se pa strinjam da delo v gozdu ni za vsakogar.Raje počakajmo z kakršnimkoli ugibanji o vzroku nesreče.SOŽALJE SVOJCEM.
svegel
03. 09. 2011 09.56
Delo v gozdu ni za vsakega. Tako delo je treba prepustiti profesjonalcem, pa se tem se lahko kaj zgodi
someone13
02. 09. 2011 09.14
Usmernik, lahko je nekdo tvoj sodelavec tudi če ni poleg tebe, verjetno je ta možakar zbiral ali vlačil les pri čemer običajno ne potrebuješ dodatne pomoči, razen v določenih delovnih pogojih.
DAEMONIUM
02. 09. 2011 08.45
Skoda, v redu clovek je bil, naj pociva v miru in sozalje svojcem.
Witmajer Franc
02. 09. 2011 08.32
..a ja to je treba raziskat ker je večkrat povdarjeno,,blizu državne meje....kaj namigujete s tem....kako je bil sam če so bili sodelavci....a so bli mal čez mejo..kak to trosite in nalivate in v dvome postavljate vse...dajte se mal zamislit...
BMWmunja
01. 09. 2011 22.48
Ah, kolikokrat sem že komentiral tovrstne nesreče: PODIRANJE DREVES IN PODOBNA DELA V GOZDU NISO OPRAVILO ZA ENEGA ČLOVEKA TEMVEČ VSAJ ZA PAR S FUNKCIONALNIM MOBILNIKOM. Sedaj je, kar je. Svojcem izrekam globoko sožalje. R.I.P.