Črna kronika

Šest mladih podtaknilo požar

Ljubljana, 16. 04. 2007 07.49 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

V noči s petka na soboto je zagorelo na železniški postaji v Domžalah. Požar je povzročil 120.000 evrov škode.

V soboto, okoli tretje ure ponoči, je zagorelo v prometnem uradu in čakalnici železniške postaje na Kolodvorski cesti v Domžalah, so sporočili z ljubljanske policijske uprave.

Policisti in kriminalisti so z zbiranjem obvestil in ogledom kraja požara ugotovili, da je bil požar podtaknjen. Materialno škodo so ocenili na okoli 120.000 evrov.

Dejanja je osumljenih šest Domžalčanov, starih 15 in 18 let, štirje pa 16 let. Po podatkih policije, so osumljeni vlomi v notranjost zgradbe, od koder so odnesli osebna računalnika, monitorja ter manjšo vsoto menjalnega denarja. Preden so odšli s kraja, so v objektu zanetili požar, ki se je razširil po vseh prostorih v pritličju in uničil vso opremo.

Mladim prestopnikom so policisti še istega dne odvzeli prostost in jih na podlagi zakona o kazenskem postopku pridržali. Danes jih bodo s kazensko ovadbo privedli k preiskovalnemu sodniku.


V nedeljo so s Slovenskih železnic sporočili, da požar ni uničil signalnovarnostnih naprav, ki so bistvene za odvijanje železniškega prometa. Njihovi delavci so v soboto in nedeljo preizkusili njihovo delovanje, posebna komisija pa je po nedeljskem uradnem tehničnem pregledu potrdila, da delujejo brezhibno.


  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou

KOMENTARJI (6)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

crna_hrvatica@hotmail.com
17. 04. 2007 00.04
js res nevem zakaj se vi v use umešavate..to je stvar policije..ljudi sploh ne poznate in ne veste kakšni so..
tadejstein@email.si
16. 04. 2007 15.47
pa to ne morš verjet. ko jih je več na kupu se imajo za največje carje. težijo folku, se obnašajo kot bi bili 7 let stari, govorijo v neki kvazi srbo hrvaščini, na glavah 3 kg briljantine, plastična ketna okoli vratu z nekaj srebra na sebi, itd primitivci do amena... ko je pa eden, je pa največja prpa, kar jih je svet videl. ps: lahko bi jih vsaj mamica doma naučila slino požirat.
sanja06@email.si
16. 04. 2007 11.11
ja kaj pa pricakujete da bo? zgovarjali se bodo na nepristevnost in bodo lepo oprosceni vsega. Na vsezadnje se jim bodo se vsi organi morali opravicevat ker so revcki podtaknili pozar, saj vendar niso mislili nic slabega. Jest bi te otroke poslala v eno fabrko za 12 ur na dan fejs delat ene par let da povrnejo skodo.
kgb@akcija.net
16. 04. 2007 08.58
tako je, pa še pri obnovi bi sodeloval da bi se naučil ceniti stvari-tudi tuje
pomi@auspuh.com
16. 04. 2007 08.55
Pa starše po žepu usekat.
max99
16. 04. 2007 08.21
Policaji najprej pomalcajte..........potem pa BATINE BATINE PENDREKE ZAMENAT , KER SE PREGREVAJO.....NATO PA ŠE BATINE , SAMO DAL !!!!!! Tastar smo dajal za samoprispevke,a mladina bo pa požigala.! BATINE.....tud ,če bi bli moji zdraven samo dal!